Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@ninimini Veru si aj zaslúžiš dovolenku. Pekne si to uži aj za mňa 🙂
@morca3 Tak to je super. Tíško závidím 🙂 To zas ja by som jedla sladké 24 hodín denne 😀
@penelope111 presne ako ja 🙂))
inak našla som jeden bio internetový obchod a predávajú tam sladkosti bez cukru myslíš že by sa to dalo🙂) http://www.slnecnica.sk/ ja už vymýšlam🙂)
@ninimini No pozerala som to zbežne, ale neviem ti povedať lebo aj keď je niečo bez cukru zas tam je tuk, múka a tak. Ináč ti poviem že keď si dám nejaké kekse alebo tak tak ide váha hore ak si dám horkú čokoládu váha ide dole. Takže žiadna múka asi bude najlepšie riešenie a radšej si dať čokoládu alebo nejaký cukrík 🙂
@penelope111 ked odolaš alebo daš len horku čokoladu pojde dole ale žiadne prehrešky a hlavne nevažiť sa každy deň to je katastrofa baby ved vy riešite par dkg hore dole ...ved ked sa nevykakate je jasne že to musí byť viac taak nestavajte nono stop na vahu ...a ide to ja mam 18 kg dolu za 2 mesiace a nevažila som sa
@ninimini asi na to kuknem,idem sa zblaznit,v lete ani obtiahnute tricko nehrozi,vyzera to strasne.dlho som nebola na vahe,mala som 65kg.teraz mam 61.4kg-ale to skor z nervov, ale na bruchu nic.musim na tom popracovat,nech aspon na buduci rok nevyzeram ako hruska.velmi pekne dakujem.monika
babule,rozmýšľam,že sa dám opäť na Dukana,ale iba tak čiastočne,že by som mala iba víkendy čisto bielkovinové a cez týždeň by som jedla normálne
@zuzu188 No však vyskúšaj. Ja tiež nedodržiavam úplne tak som zvedavá ako to pôjde dole ešte týždeň musím vydržať v zhone a potom už si konečne budem variť 🙂
@penelope111 vyskúšam a uvidím,ako mi to pôjde..a čože robíš,keď máš zhon? 🙂
@zuzu188 Sťahujeme sa 🙂 Dostali sme obecný byt 🙂 Takže pendlujem s jedného bytu do druhého a ešte to mám tak 20 km od seba takže som unavená a nieje ani čas ani nálada na prípravu jedla takže papám čo príde 🙂
ahojte ja hlásim ráno 78,6kg, ale do 72 ešte daleká cesta, ale teraz sa to lepšie drží v zime 🙂
Ahojte chcela by som to vyskusat no chcem sa spytat ci ked skoncim nenastane jojo efekt ? a este pozerala som to na http://www.dukanovadieta.com/products/a1-den-ce... len neviem kolko coho mozem jest poradite mi a od zajtra by som zacala. Dakujem
@dena883 moja skusenost je taka, ze kym som bola na diete tak to bolo fajn, kila sli dole a pacilo sa mi to. po skonceni som sa este nejaky cas drzala, ale potom prisli nekontrolovatelne stavy pazravosti a nejake tie kila sa vratili. takze ziadne zazracne sluby o tom ze naspat nepriberies....to plati len ak si schopna sa fakt drzat aj po skonceni diety...a to uz musis vediet ty sama
@janetta20
@cleo02 ahojte a co myslite ak po skonceni nabehnem na delenu stravu tak nepriberiem? No keby to bolo par kil tak cert to ber ale nie viac nez som zhodila.A prosim Vas baby nemohli by ste mi do IP napisat presne co ste jedavali taky jedalnicek PROSIM lebo s tej stranky je to take ze nieje tam ani mnozstvo a ked mi to niekto napise ten co tak jedol na priklade je to pre mna lepsie 🙂
@dena883 denka moj jedalniček nemam napisaný a celkovo neviem či by ti pomohol, nakolko som čisto rybový a jogurtový jedák 🙂 čiže ja namiesto hlavneho jedla som častokrát jedla len jogurty....či by si pribrala tazko povedat...mozno aj áno, ale ked uvidis narast na váhe, tak proste znizis prisun jedla..tak to robim ja..teraz som pribrala tri kila a uz chudnem a dve kila su prec 🙂 musis si to proste uz len kontrolovat 🙂
Ja nechapem..nic nic nic avcera minus 3 kila je toto mozne: 😀 a to jem uz 2 dni nirmalne lebo som chora a dost silne lieky treba pri tom normalne jest no aj sladkosti si davam aby potom nebolo naraz 3 kila hore 😀
ahojte baby, pridam sa tu k vam, zacala som s dukanom asi pred tyzdnom a pol a zatial 3 kg dole 🙂 celkom sa vytesujem, dufam, ze to pojde aj dalej takto.
Chcem sa vas popytat, ci mi neviete poradit nejake recepty z tofu syra...? Som v Irsku a ked som ho vcera nasla v obchode, tak som sa potesila lebo ho mam celkom rada. Len neviem na aky sposob si ho mam pripravit... Mate nieco odskusane? vopred dakujem 😉
Tak ja sa pridávam k vám, začala som dnes s váhou 73,2 kg pri výške 166 cm Mám ročné dieťa, tak uvidím pokiaľ vydržím.....ale mám jednu silnú motiváciu....manželov firemný ples vo februári, tak uvidíme...
ahojte baby...ja mam 59 kg ale 5 kg by som rada dala dole..ale nviem co je to za dietu...napisete niektora?? 🙂

@penelope111 to nemam a hlavne sa netreba nono stop važiž a robiť stres pre par dkg hore ja som sa odvažila len na začiatku potom po 1 faze a teraz jasne je že som musela povyťahovať oblečenie ktore som už oželela teraz mi je ako s medom 😀 ja som to neriešila važením ja som to videla na oblečení a ani sama nemožem tomu uveriť že za 2 mesiace tolko dole a inak mne tato dieta uplne vyhovuje 😉 to do leta budem kosť takymto tempom 😎 😵