icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

ninimini
7. apr 2012

@penelope111 ja 20 dní a skoro sa uzdrav
@zuzu188 gratulujem super ti to išlo

ninimini
7. apr 2012

@penelope111
@zuzu188 aj ja čakám na tu 7 🙂 🙂 strašne sa na nu teším 😀 😀

ninimini
7. apr 2012

@penelope111 si ma pobavila dobre že si si dala 😀
a ja som začínala na 86,4 a teraz 80,9 😀 😀

penelope111
7. apr 2012

@ninimini Keď budeme mať 7 tak budeme čakať na 6 🙂 To je dobre že som ťa pobavila ale ako som si to vychutnala to bola paráda 😀 Zajtra ked sa postavím na váhu budem plakať 😀

penelope111
7. apr 2012

@ninimini Pekne to ide aj tebe dole. Ja ked budem robiť takéto prehrešky tak vy už budete mať 6 a ja 9 😀

zuzu188
7. apr 2012

@penelope111 tiež som bola neska nenažraná..mama piekla koláče,tak som si dala zopár..no čo..potrebovala som trochu zhrešiť a riadne ma to naštartovalo 🙂..no ja som ani pred tehu nebola chudá..váha sa mi hýbala medzi 80-85..čiže nič moc :-/

zuzu188
7. apr 2012

@ninimini no ty budeš mať tú 7 na začiatku už budúci týždeň 🙂

penelope111
7. apr 2012

@zuzu188 Len ja som to stým zhrešením prehnala 😀 Nevadí aspoň, že nám chutilo 🙂 A ja deti nemám žiadne takže keby som otehotnela tak mám hádam aj 120 kg 😀

alen24
7. apr 2012

@zuzu188 nehanbi sa ,ved pekne vaha klesa...drzim prsty 🙂

zuzu188
7. apr 2012

@penelope111 no ja som tesne pred pôrodom šla s váhou až na 101..po pôrode som schudla na 80 a počas kojenia som pribrala na 97 ☹..našťastie som pevne rozhodnutá schudnúť a verím,že sa mi to vďaka dukanovi podarí 🙂

zuzu188
7. apr 2012

@alen24 ďakujem..dúfam,že to takto aj ďalej pôjde dole 🙂

penelope111
7. apr 2012

@zuzu188 určite sa ti to podarí veď ti to pekne ide dole. Už to nevzdáme aj keď prehrešok spravíme 🙂

iwky
7. apr 2012

AHOJTE. Pridávam sa k Vám dievčatá. Aj ja plánujem držať dukanovu dietu a dúfam že úspešne schudnem a nevzdám to, keďže som dosť pažravá povaha a rada papám ale už sa cítim s týmito popôrodnými kilami zle :-/ Mám 165cm a teraz cca 68kg. Chcela by som dať dole aspoň 10kg.
Chcela by som vedieť kde kupujete ovsené otruby. A v tom jedálničku na stránke dukanovadieta.com papáte len jednu potravinu na raňajky alebo všetky, čo sú označené hviezdičkou?

penelope111
7. apr 2012

@iwky Takých je tu viac čo radi papajú 😀 Papáme čokoľvek a kedykoľvek s povolených potravín 🙂 nemusíš sa držať jedálnička. Ja som kupovala otruby v nejakom obchode racio výživa alebo take niečo. Držím palce 🙂

zuzu188
7. apr 2012

@iwky otruby zoženieš aj v DM-ke a povolené potraviny môžeš jesť neobmedzene

vancouver
8. apr 2012

@ninimini No ked nemozes byt mojou nevestou,tak mozeme v juni ist na kavicku bez cukru v Bratislave.Ak pravda chces.Teraz som tam nie.

penelope111
8. apr 2012

Tak baby po včerajšku mám - 0,10 kg. Ale som bola napätá či to nepôjde hore 🙂 našťastie nie 🙂

iwky
8. apr 2012

@zuzu188 som si myslela že tam to nájdem 🙂 díky...
@penelope111 nooo ale sladké myslím nie je povolené 😀 he .... to mám zo všetkého najradšej. Aj tak to bude pre mňa ťažké, no myslím že ak budem hudnúť, bude to veľká motivácia a nevzdám to tak rýchlo 🙂

penelope111
8. apr 2012

@iwky Sladké veru nieje povolené 🙂 ale už som to tu písala že som hovädo nenažrané 😀

zuzu188
8. apr 2012

urobila som si tvarohovú tortu,aby som nevyžierala koláčiky (aj keď som už 4 vyžrala) a na obed si robím zapekanú cuketu s kuracím mäsom..len som do mäsa zabudla dať vajíčko,tak hádam to bude dobré aj bez neho

penelope111
8. apr 2012

Akurát varím udené a klobásku 🙂

ninimini
8. apr 2012

@zuzu188 v to dúfam 🙂

zuzu188
8. apr 2012

myslíte,že bude ok,keď si dám od utorka do piatku čisto bielkovinové dni za toto prežieranie?

mandylion
8. apr 2012

Ahojte baby, no hrozne, uz to budu 2 tyzdne v utorok co drzim dukanovku a stale len 2 kila, tyzden sa to ani nepohlo a to sa celkom drzim..☹nechapem to

miskadusko
8. apr 2012

@mandylion na niekoho to asi nefunguje, lebo moja sestra je na tom podobne a asi aj horšie,lebo teraz v stredu to bude mesiac a má dole 2,5 kg. takže sa na to asi vykašle a bude chodiť na zumbu tak ako predtým. niekomu asi stačí pohyb... teda aspon mojej sestre... ale nezúúfaj 😉

happysmile
8. apr 2012

ahojte Dukanky 🙂 ja som sa rozhodla, ze zajtra idem do 3FAZY!!! 😀 chlebik uz mam nakupeny/bola to dost fuska zohnat tu celozrnny, ale podarilo sa 🙂 / aj jablcko si zajtra dam... uz sa nemozem dockat 😅 🙂

happysmile
8. apr 2012

@mandylion mne vaha isla dole hrozne pomaly tento druhy mesiac. bojovala som s kazdym dkg 😒 co dkg s kazdym gramom 😠 , ale podarilo sa! tak som happy... a mozno aj v 3Faze dam este neake to dkg dole tak by som sa vytesovala, ale ak nie budem rada, ked nepriberiem naspat....

penelope111
8. apr 2012

@zuzu188 Ja chcem spraviť to isté, že si dám budúci týždeň od utorka do piatku iba bielkovinové dni lebo nemôže odolať tomu jedlu a ešte ked mi mama nabalila dva pekáče zákuskov 🙂

zuzu188
8. apr 2012

@penelope111 ja tiež tým jedlám nemôžem odolať ☹..zajtra si dám ešte BZ deň,ako dnes a od utorka budem len bielkoviny jesť

penelope111
8. apr 2012

@zuzu188 Ja mám dnes bodový deň. Z bodnem všetko čo vidím 😀