Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@miskadusko hahaha... veru, pred vcerom vecer som sa nasr...dila 😀 a hovorim si, ze naco sa mam trapit s dkg, ked som uz dosialhla 60-tku. mozno esteš nieco zhodim aj v 3F. a budem pod 60. ak sa to podari, budem sa z toho len tesit 😀 tieto posledne dkg isli ozaj brutal pomaly dole, tak naco sa mam este trapit?! rano sa odvazim, pomeram, nech presne viem kolko som dala dolev 2F a ak dlho mam drzat 3F. a je pravda, ze tiez to asi nebudem s jedlom prehanat. ale ten celozrnny chlieb a jedno ovocie denne urcite zaradim. 🙂
Ahojte,chcem sa spýtať,či sa nedá stiahnúť kniha na nete.
@penelope111 toto mi stále môj oco hovorí 😀
Sa mi vypomstilo to prežieranie. Nie že mám +1,50 kg ale sa mi vrátili bolesti žlčníka 😀 Skončila som z jedením všetko musí zjesť manžel 😀
@penelope111 ja mám o 0,4kg viac ako ty ☹...od zajtra na 100% bielkovinové dni až do piatku
nejako stále nemôžem prísť na chuť tomu umelému sladidlu...je totálne nechutné 😖
@zuzu188 Pekne sviatkujeme 🙂 Ja používa cyklamátové sladidlo je zo žltým vrchnákom je omnoho chutnejšie. Ja si ho dávam už 10 rokov do kávy a teraz ho používam na všetko a má chuť ako obyčajný cukor.
Ahojte,tak ja som jedla za tie 2 dni vsetko na co som mala chut ☹ radsej sa ani nevazim...neviem ci este ma zmysel zacat odznova s dietou,ci to bude fungovat 😒
@lejja tak vitaj v klube- sme na tom rovnako, ale ja chcem od zajtra začať znova aspon na dva týždne a potom už 3 F 😉
@miskadusko dik,ale ty uz mas nieco za sebou,vydrzala si,ked uz si v 3 faze 🙂 Ja neviem ci tam niekedy dojdem 😒
@lejja neboj sa dojdeš,ja tiež nie som so sebou ešte spokojná a po dnešku mi tak vyskočilo brucho že len kukám, ale už to nechcem držať aby som si neuškodila... už budem iba cvičiť, večer nejesť a pečivo vôbec. snád sa to trochu upravíí.
@miskadusko no moje brucho 😀 pecivo som si teraz dala,ale predtym som pecivo uz davno nejedla
@penelope111 dakujem drzim palce....no ani ja som neodolala pochutkam od mamky,ale i ked som zhresila snazila som sa aby to bolo s mierou... 🙂
@ninimini jeeeeej zlatusik tak jej prajeme teda vela zdravicka,vsetko ostatne si k nej najde cestu samo.... 🙂
@happysmile dakujem pekne
no dukanky.tazka velka noc....som bola u maminky a sem tam som si dala nejaku dobrotu....a teraz sa tym zozieram ze som zhresila,zajtra sa mam vazit a mam strach ☹ ....ale uz sa aj tesim ze som doma a zacinam pekne znova natvrdo....ziadne dobroty,a ak tak len take co sa mozu....drzkam palce vsetkym.... 🙂
@mirkalipka Veru ťažká veľká noc. Ja som to neskutočne prehnala 🙂
no baby vidim ze kazda to trosku cez sviatky prehnala 😀 ...aspon niesom sama 😀 ,tiez 😀 som si dala kolacik a na pocudovanie dnes ked som sa s malou dusickou sla odvazit mala som -0,5 kg 🙂 ale dnes uz kruta dukanovska realita -bielkov.den 😀
beeeeeeeeeee,dan za velku noc ....som sa vazila a ze +1,5kg ☹ ....pomoc ja uz nebudem.....no nic sa treba vschopit a zasa natvrdo....dnes uz 45min prechadzky za mnou,este vypit aspon 2 litre caju....kurna ma to teraz hneva,ale budem vediet nabuduce....
@penelope111 veru tazka....no nic mame hadam este sancu na zachranu...
@mirkalipka Tak dúfajme, že áno 🙂 Ja som zo seba sklamaná že som sa takto prežrala a váha išla hore 🙂
@mirkalipka dakujeme🙂)
@happysmile gratulujem k 3 fáze 🙂 🙂
@ninimini Ty si tu dlho nebola 🙂 Ako si sviatkovala?
ahojte, môže sa jesť psylium ked držím tuto dietu? dávnejšie som si toho nakúpila a teraz by sa mi to veru aj zišlo /viete ako to myslím 🙂/, len neviem či to sedí k tejto diete?
babulky nie ste samé ja som stále u maminy a nedá sa odolat zajtra ideme domov a už len dobrota sekaná
@penelope111 však ako neposlušná dukanka🙂)
@ninimini 🙂 pekne ako ja 🙂 Rozmýšľam že si dám jeden deň iba vodový lebo som to ozaj posr... stým žraním 🙂
@jarus21 Neviem či sa psyllium môže, ale ja si ho dávam keď si nedám otruby 🙂

@happysmile no teda, prekvapuješ 🙂 nechcela si potiahnuť ešte do konca mesiaca ? čo ťa presvedčilo ? Ja som tiež v trojke- dnes som to ale prehnala- mala som aj kačicu a večer picu- no ale dúfam že jeden prehrešok sa odpúšťa 😉 Ale ináč na to idem velmi velmi opatrne- by som povedala že skoro vôbec 😀 ale radšej pomaly ako to zobrať zhurta a zožrať všetko čo vidím.- sama som zo seba prekvapená že nejjem ani tie potraviny ktoré by som už mohla 🙂