Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@tanija133 to poznam, tiez som sa dlho odhodlavala... stale som si nechcela priznat, ze som pribrala... az ked som musela pred mesiacom odcervit psa, tak aby som vedela, kolko vazi, musela som najprv odvazit seba a potom seba + psa 😝 Nuz a ked som sa postavila na vahu, zhrozila som sa a bolo rozhodnute 😀 pokial vsak o tom nie si pevne presvedcena, nema zmysel zacinat.
no baby ja som mala 3 BD a dole len 0,3 kg...neviem ci je to pre MS ktoru mam dostat o 2 dni alebo je to tym ze drzim tu dietu 2 krat....no sama som zvedava ako to pojde dalej a ci to pojde... 😒
ja dnes tretí deň a za dva dni 2,5 kg dole 🙂 tomu sa hovorí motivácia....a vám to ako ide?
Ahojte kocky,mozem sa k VAm pridat?Uz som tuto dietu raz drzala,a teraz ju drzim.po 2dnoch 1,5kg dole,velmi sa tesim 🙂 A Vy ako sa drzite?
Aj ja som rada 🙂 🙂 🙂 🙂 Ale da,sa pri mojich krpcoch nemam cas mysliet na to co sa stalo,ale srdiecko stale velmi boli.A TY ako? 🙂 🙂
@alen24 urcite je to kvoli MS. Dukan v knihe vyslovene pise, ze pocas MS dokonca mozes aj pribrat, lebo telo zadrziava vodu. Ale o to viac sa potesis po MS 🙂 Ja som dnes este len 2 den v 1. faze, dva dni ma este cakaju, zatial som sa nevazila... bojim sa prave toho, ze ked to drzim druhy raz, tak tie kg nepojdu dolu tak rychlo a nechcem stratit motivaciu. Povedala som si, ze sa odvazim najskor zajtra, idealne az v pondelok ak vydrzim dovtedy 😀 Len zajtra ideme na party a uz teraz mam hlavu v smutku ako tam odolam vsetkym dobrotam 😖
Ahojte baby. Pridavam sa k "chudnucim" 😀 Teda raz som uz Dukanovu skusila a schudla som pekne , ale potom som s tym sekla, kedze som riesila zdravie syna a Dukana som prestala riesit. Kilecka samozrejme pekne nabehli nazad pretoze som nedodrzala dalsie fazy. Teraz sa mi akosi tazsie zacina ☹
Ak mi viete poradit, nie je mi celkom jasne v tej prvej faze ci mozem jest cibulu, kede sa udava medzi povolenymi potravinami, ale neviem ci to teraz myslia normalnu surovu ci mozem, alebo ako.?
Prve 3.dni za sebou z 1.faze 🙂 este 7 dni a idem na 2.fazu... 😀
@michaela1987 tak dlho v 1 faze?si dobra
@alen24 No este mi nefandi 🙂 etse som ju nepresla 🙂 je to urcene podla kil kolko chces priblizne z hodit 🙂 cim viac tym lepsie 🙂 🙂
@michaela1987 ja viem ale neni max.5-7 dni?
vie mi prosím niekto poradiť, či do obmedzeného množstva konzumácie vajíčok sa počítajú aj vajíčka v dukanovskom chlebíku alebo v iných múčnikoch , ďakujem
ahojte,
prosim maminy, viete mi prosim dat link priamo na dukanovu dietu, bludim po stranke ale nejako nic nevidim. ☹
dakujem
.
ahojte baby, potrebujem nejaku motivaciu z vasej strany.... 😒 Drzim dietu asi 2,5 mesiaca, zatial mam dole 11 kg a potrebujem este asi 9 kg. Momentalne prechadzam nenormalnou krizou a mam pocit, ze vsetky povolene potraviny mi uz lezu krkom... teda napr. dukonov chlebik som fakt milovala a momentalne ho nemozem ani citit 😝 Neviem cim to je, stale viac si "kradnem" z normalneho jedla od manzela. Nechcem to vzdat, ale neviem sa nastartovat po tych sviatkoch. Vsetko mi vadi, aj maso a o tvarohu ani nehovorim....!
Mali ste niektora takuto krizu? ako z nej vyjst...?

@alen24 ja chodim len citam....este furt som nezacala....ale uz coskoro... 🙂