icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

alen24
5. jan 2013

@rebeca2 mne sli ...za 5 mes.-15 kg

alen24
5. jan 2013

@zuzi_33 ahoj poznam to ja som mala taku krizu asi po 7 mesiacoch ...strasne mi vadil chlieb z otrub ,otruby som si davala uz iba do jedal chlieb som si uz nepiekla lebo ma z neho nadvihovalo nemohla som citit uz ani jeho vonu,ja som to poriesila tak ze som sla do 3f.

mima1983
5. jan 2013

@22janulienka22 u mna tiez neskutocna motivácia: 1.den = -1,5kg, 2. den= -1,5kg, 3.den= -0,4kg 🙂 dnes uvidíme 🙂

22janulienka22
5. jan 2013

@mima1983 tak to je skvelé 🙂 a potom nechudni, ked to ide tak dobre 😀 ja dnes -0,6kg aj napriek tomu, že som si včera dala tri kolekcie (mám pred MS, tak som neodolala) a počas dňa som zjedla aj 3 krajce tmavého chleba. ja to pečivo z otrúb nemôžem, vôbec mi nechutí...takže som náramne spokojná 🙂

22janulienka22
5. jan 2013

@zuzi_33 ja som mala takúto krízu, pomaly som prestala jesť podľa dukana a tiež som si dávala z manželovej stravy...váhu som si síce držala, ale nejedla som ani normálne, ani podľa dukana, ako začarovaný kruh....ale mňa nakopli sviatky, cez sviatky som sa neobmedzovala, jedla som hocičo a od prvého som nabehla na dukana zasa a ide mi to úplne v pohode...až na tie otruby, tie mi idú ťažko dole krkom. možno pomôže ak si dáš pauzu pár dní od dukana a potom pôjdeš zasa

rebeca2
5. jan 2013

@sandri som čítala na stránke dukanovadieta.com toto :"Ak sa rozhodnete pre vajíčka, máte dve možnosti : ak jete iba vaječné bielka, môžete ich zjesť koľko len chcete, ale ak sa rozhodnete pre mix bielkov a žĺtkov, sú obmedzené na 4 týždenne (maximálne 7 týždenne, ak nemáte problémy s cholesterolom). " alebo to teda platí len pre prvú fázu, lebo písané to bolo pri tejto fáze....

sandri
5. jan 2013

@rebeca2 fiha, tak to si ma prekvapila, idem kuknut do knihy co sa tam pise.

zuzi_33
5. jan 2013

@sandri ked ja ani neviem co mi najviac chyba.... ☹ Viem, ze dokola robim tie iste recepty, tak preto sa mi to asi sprotivilo, ale pri dvoch malych detoch zas nemam tolko casu si vyvarat a experimentovat.... Ale myslim, ze najviac to bude normalny chlieb a pecivo a samozrejme prilohy... No uvidim, do kedy vydrzim, nerada by som to vzdala....

zuzi_33
5. jan 2013

@alen24
@22janulienka22 diky baby, som rada, ze nie som v tom sama 😎 . Ja som tiez cez sviatky jedla normalne, chvalabohu mi to urobilo len +0,5 kg a teraz mi to ide znova pekne dole. Aj som rozmyslala nad 3 fazou, ale ked mne este treba schudnut, neviem ci by mi to slo aj v tretej faze.
No uvidim, v kazdom pripade si davam pauzu od dukanovho chleba, lebo ho fakt uz nemozem citit a uvidime ako to pojde dalej... 😉

mima1983
5. jan 2013

@22janulienka22 vyborne, neboj aj ja som mala vcera aj predvcerom prehresok 😀 a to nemam ani kramy dostat... 5ks vanilkovych rozkov...... uz som tie vianocne dobroty dala radsej do krabicky a do mrazaku, nech ma nepokusaju 😀

lucinenka001
5. jan 2013

@alen24

krasne dakujem 😉

se
5. jan 2013

...kde najdem ako sa podla tejto diety riadiť a čo jesť???

22janulienka22
5. jan 2013

@se www.dukanovadieta.com tu nájdeš všetko potrebné

22janulienka22
5. jan 2013

@mima1983 ja som to už tiež odpratala, ale stále niekto niečo nosí, mama prinesie, že toho majú veľa, svokra príde a donesie, že toho veľa napiekla... 🙂 moja pevná vôľa je pod veľkým tlakom 😀 tak som zvedavá, aký úbytok bude zajtra

sandri
5. jan 2013

@rebeca2 No v knihe uvadzaju, ze vajcia mas obmedzovat len ak mas problem s cholesterolom, teda aspom ja som to tak pochopila.

22janulienka22
5. jan 2013

@zuzi_33 treba to hlavne obmieňať, ja som teraz začala robiť úplne iné recepty a tmavé pečivo jem normálne, vydržala som to bez neho asi mesiac a potom som skúsila, váha šla dole, tak si dám chlieb aj každý deň 🙂 teraz som si objednala z dukanovho obchodu majonézu a cestoviny a tiež nutelu, tá je fantastická, takže si môžem aj zamaškrtiť 🙂

mima1983
5. jan 2013

@22janulienka22 aj ja som zajtra zvedava... ale myslim ze nebude velky ubytok, lebo som dnes zhresila .-D na obed mala mamina lasagne, aj ked som si dala len trosku, predsa su to cestoviny, i ked masa tam bolo malo... no uvidime 🙂 inak som sa drzala 🙂 a kolaciky mam v mrazaku 🙂 oplatky som nanutila jest manzela 🙂

22janulienka22
5. jan 2013

@mima1983 hlavne, aby nič nepribudlo 🙂 uvidíme zajtra

buburka
5. jan 2013

Ahojte baby. Stalo sa niektorej ze pocas prvej fazy nesiel dole ani gram??? 3den zamnou a nic:( Pamatam ze pri prvom pokuse drzat DD som prave pocas 1 f pekne sla s vahou dole, tak neviem co sa teraz deje. Dost som demotivovana zatial.

evinaz
5. jan 2013

Kočky, ja teda začínam definitívne od zajtra - čiže 6.1. Východzia váha - 64,6 kg. Mám snahu zhodiť cca 7 kg... Idem na 1. fázu 🙂

alen24
5. jan 2013

@buburka ja presne ako ty po 3 dnoch 1 f.-0,3 kg...a ked som ju drzala pred rokom tak ssli kg dole jedna radost 😒

buburka
5. jan 2013

@alen24 a ako dlho drzis uz DD? Sa mi zda, ze som ta registrovala niekde na zaciatku tejto temy ked som to len tak letmo prepozerala.ci nie? Si znova v 1 faze?

mima1983
6. jan 2013

@22janulienka22 ahojky, no hlasim ze nic nepribudlo 😀 chvalabohu, ale ani neodbudlo :-/ hold to tie lasagne vcera :-/ dnes idem ale na dlllllhu prechadzku s malou, tak dufam ze zajtra bude vaha hlasit menej ako dnes .)

alen24
6. jan 2013

@buburka no zacala som 1.1.2013 ale drzala som ju uz m.roku 😉

mima1983
6. jan 2013

@buburka no to neviem co sa deje, lebo u mna super (aj davno pred otehotnenim ked som drzala DD tak to islo pekne v 1f.).... zatial mam za 5dní = -3,5kg ..... ale za vcerajšok nič dole, ale to som neodolala u maminy a dala som si mini porciu lasagní :-/ tak to asi preto.... naštastie nic nepribudlo...

alen24
6. jan 2013

@mima1983 neboj sa ked zjes nieco nepovolene tak nezvikne vaha hned vystupit nahor na druhy den ...len ked tych prehreskov bude viac 😀

mima1983
6. jan 2013

@alen24 tak tak .) vikendy su pre dukanku velky nepriatel, teda aspon u mna... nakolko chodime na obed k nasim 🙂 dnes sa musim drzat 🙂 a zajtra si idem robit rybickuuuuuu 🙂 mnam mnam mnam

se
6. jan 2013

@22janulienka22 dakujeeeem 😀

ninimini
6. jan 2013

tak som tu a idem na to držme si palce🙂))) ja začínam od katastrofálnej váhy:((( čiže 90kg

buburka
6. jan 2013

@mima1983 super..tak to je krasne 3,5kg..wau! Tak ja este skusim vydrzat. Kolko planujes drzat 1 fazu?
Baby poradit nejake potravinky ktore s mozu v 1 f ktore pomozu vydrzat? Myslim nejake vyrobky. Idem dnes bez maleho do obchodu, tak mam konecne cas citat zlozenie, lebo teraz mi trva nakupovanie 3 x dlhsie 😀 tak dufam, ze aj ked klesa motivacia, tak sa mipodari vydrzat aspon 7-8 dni 😕