Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@nastasja25 ty mas este lenake male baba tko?ked kojis este pockaj 🙂
@alen24 no,také ročné...nič som od porodu neschudla...nekojím 🙂
@mima1983 ahoj, ja som na tom tak isto, neubudlo nič, ale našťastie ani nepribudlo 🙂
@ninimini Ahoj 🙂 , neviem či si ma pamätáš, chudli sme tu spolu pred necelým rokom 😉 , ja som schudla z 90 na 73 kg ... no nedodržala som všetky fázy a potom prišli nejaké problémy, tak sa to všeto na mňa späť prilepilo, čiže som bola zasa na 90 kg. Presnejšie začala som v utorok s váhou 90,8 kg 😖 . Takže zhadzujem všetko odznova. Snáď si tie zhodené kilečká budem druhýkrát vážiť viac 😉 . Držím palce aj tebe nech to z nás ide dole jedna radosť :D
ahojte ,chcem sa opýtať chceli by sme dve mamičky začať držať dukanovú dietu ale neviem jedálny lístok a podobné veci okolo toho 🙂 poradí mi niekto ? dakujem krásne 🙂
@buburka ja planujem drzat 1f. tych 10dní co je maximum, lebo chcem schudnut cca 30kg, mozno viac.... ja papam v 1faze: acidko 1%tuku s otrubami (ranajky), potom cottage syr, jogurty light, tvaroh light - a aby mi ten tvaroch viac chutil davam si do neho ovocny jogurt light 🙂 potom morcaciu ci kuraciu sunku-sem tam, tuniak vo vlastnej šťave..... a to je tak vsetko... Zajtra idem robit na obed rybu - do truby, len podliatu troskou vody s bylinkami (mojmu k tomu spravim zemiaky, pre mna bez 🙂)
ja hádam začnem normálne od zajtra, pri začínajúcej menštruácii sa to nedá a vpondelok mi končí tak hádam normálny začiatok
ahojte baby, aj ja som tu chudla asi pred rokom...plan bol 5 kil co sa aj podarilo, no vsetko je uz nas5. Dievcence co ste chudli vtedy tiez, ste tu nejake? ako sa drzite?
od stredy 🙂
@erika115 vsetko najdes na www.dukanovadieta.com
@nastasja25 jaj splietla som si ta s inou maminkou co ma len take malinke babatko... 😒 ....
@ninimini ja sa tiež chystám, len si ešte chcem naštudovať knihu, nakúpiť čo bude treba a začnem tak hádam 15. jan. a s váhou ešte väčšou ako ty (92), držím palce
@alen24 ...no ja som tuším tých 16 kíl dala dole za nejaké 2 mesiace, či 2 a pol teraz už neviem 😉 , nedodržala som 3.fázu a ani v v 4.f 1x bielkovinový deň, na jeseň som sa pár krát márne pokúšala začať ale vždy som vydržala len chvílku a o to viac to potom rýchlejšie stúpalo ... no jo .... teraz viem čo na moje telo zaberalo tak šup odznova + pridávam dosť športovania tak hádam sa dostanem do úspešného konca 😉
dievcata tak ja hlasim po 3 dnoch v 1 faze - 2 kg 😀 neskutocne sa tesim 😀 Dnes som este drzala 1. fazu a zajtra sa uz neviem dockat na zeleninku, mnam, mnam. Som ale prekvapena, ze tentoraz mi ta 1. faza isla nejako lahsie ako minule, vtedy som ledva vydrzala 3 dni a teraz v pohode 4 a kludne by som vydrzala aj dalsie, keby bolo treba 🙂
babulky tak ja začínam zajtra. Moj plan je schudnut co najviac. Najlepsie aj 25-30kg. No uskromnila by som sa aj s 20kg 😀
@macekova Vidim, ze ty más uz tuto dietu odskusanu. Ako skoror sa ti dostavili prve vysledky? Kg ti isli pekne sustavne dolu? Za aku dobu si sa dostala na pozadovanu hmotnost?
Ahojte mamicky ja zacinam od zajtra cem schudnut maximalne10kg nepridate sa ku mne ???
Ahojte,tak ja uz mam 2den diety uspesne za sebou a celkom sa da 🙂 ,len mi strasne chyba sladke coho ja jem no"vela"aj preto asi drzim teraz dietu 🙂 ,dufam ze to vydrzim 🙂
@michaela1987 Ahojky 🙂 A kolko kg planujes dat dole?
@nelinkamelinka Ahoj, ja začínam zajtr, tak som zvedava ako to pojde mne 🙂 A ako to zvladas?
A zo sladkym to budem mat tazke aj ja 😒
ahoj 🙂 no aspon10kg-12kg len neviem ci tolko vydrzim 🙂

ahojte baby,chcem sa pridať,od pôrodu nešlo ani deko dolu,a už sa nedokážem na seba pozerať...váha 74kg,dnes mám prvý den a už teraz som hladná 🙂