icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

nelinkamelinka
6. jan 2013

no zatial v pohode,len ked by som chcela sladke tak si dam pohar coca coly light ta je povolena,som sa docitala v knihe 🙂

luanla
6. jan 2013

@nelinkamelinka no ja by som chcela minimalne 20kg. Ale ani ja neviem kolko vydrzim...
No skusime a uvidíme 😀

nelinkamelinka
6. jan 2013

zatial v pohode,ked mam chut na sladke dam si pohar coca coly light ta je povolena,ale uz sa tesim ked si budem môct dat k mäsku zeleninku 🙂

nelinkamelinka
6. jan 2013

pisem jak cvok,nevedela som ci mi to odoslalo 😀 😀

luanla
6. jan 2013

@nelinkamelinka ak to odpisujes mne tak klikni pod mojim textom na odpovedz a potom mi to zobrazi, ze si mi odpisala 🙂
No a tu colu mozem pocas prvych dni? Zajtra musim dokupit 🙂
Co zatial obsahoval tvoj jedalnicek?

nelinkamelinka
6. jan 2013

@luanla ano môzes ale ze z mierou nie celu 2litrovu flasu 🙂 no rano si dam jogurt activia s 0%tuku s ovsennymi otrubami,a potom na desiatu kuraciu sunku ja so jedla kolko mi chutilo,cca 15dkg 🙂 ,a na obed som mala prazenicu s kuracim mäskom ale bez tuku len rozmiesane vajicka som hodila na panvicu a na veceru zase bez tuku na panvici opeeni pangasius posypany bylinkami.

luanla
6. jan 2013

@nelinkamelinka prazenicu si robievas len z bielkov?
A uz aj vidis nejaky ubytok na vahe? Niektore maminy maju uz aj po 1-2 dni nejaky ten ubytok na vahe.
A s tou colou som to tak aj pochopila, ze asi by nebolo moc vhodne sa nou nalievat 😀

nelinkamelinka
6. jan 2013

@luanla nie cele vajicka som si dala 😀 no ja som sa teraz vecer vazila a 1,5kg som mala menej,tak som rada ale to je asi u kaazdeho inak kazdy ma iný metabolizmus a ine spalovanie tak mozno niekto viac a niekto menej neviem,ale potesilo ma a nakoplo dalej 🙂

luanla
6. jan 2013

@nelinkamelinka ved to staci. ved teraz más za sebou 2 den, vsak? no som ja zvedava ako to zvladnem ja 🙂 A snad mám dobre spalovanie 😀

nelinkamelinka
6. jan 2013

@luanla ano druhy,ale neboj zvladnes 🙂 ja som si myslela ze nevydrzim ani do vecera 😀 ved dam info kazdy den ako mi to ide a budeme drzat spolu 🙂 drzim palce maj sa pa

luanla
6. jan 2013

@nelinkamelinka dakujem, jasne 🙂 drzime spolu a podavame hlasenie 😀 Tak sa maj aj ty pa a drz sa 🙂

silviatko
6. jan 2013

malého krstná drží dukanovu dietu a za 6 mesiacov schudla 25 kíl a teraz má už hody raz do týždňa..naozaj to funguje 🙂

evka444
7. jan 2013

ja mam za sebou tiež 2 deň dneska v podstate treti ale nemám uplne dukan ale snažím sa ho dodržiavať, dneska to bude tretí deň včera som si vytlačila čo sa môže jesť a čo nie a dneska už idem presne podla toho tak som zvedavá 🙂

22janulienka22
7. jan 2013

@mima1983 ahoj, ako po včerajšku? bez prehreškov? ja sa priznám, zasa nejaké boli, ale váha -0,4kg, takže spokojnosť 🙂 ale už som odpratala naozaj všetko, čo by ma mohlo lákať a dnes dúfam vydržím bez prehreškov.

mima1983
7. jan 2013

@22janulienka22 jeeej, no my sme jak dvojicky 🙂 u mna tiez prehresky - ale nie sladkosti, skor susene ovocie som mala u nasich (ale domace, to je bez cukru) a tiez -0,4kg 🙂 aspon daco, i ked mohlo byt aj viac nakolko som bola s malou na 3 hodinovej prechadzke 🙂 no neva.... dnes budem prisnejsia a zajtra mam zumbuuuuu, tak dufam ze dojdem odtial o kilo lahsia 🙂 ktory den drzis dukanku? ja mam dnes 6.deň a prvu fazu chcem drzat tych 10dní, mozno si dam aj 11 nakolko som mala prehrešky 🙂

mima1983
7. jan 2013

@silviatko jj, tiez som pocula presne takyto pripad, babenka za polroka schudla 29-30kg, a to je tiez moj sen! do leta 30kg 🙂 a potom by som este chcela mozno dalsich 10, uvidime 🙂

luanla
7. jan 2013

@silviatko Ahojky. A ako sa citi malinkeho krsna? Nema nejake tazkosti ked tak rychlo schudla 25kg?
Ja by som tiez chcela schudnut aj 25-30kg. Tak som zvedavá 🙂

luanla
7. jan 2013

@mima1983 Kolkaty den uz dietu drzis?
Ja teraz 1 den. 🙂

mima1983
7. jan 2013

@luanla dnes 6.deň

luanla
7. jan 2013

@mima1983 A uz ti aj váha oniečo klesla?

luanla
7. jan 2013

@mima1983 a ešte by ma zaujimalo ake cottage syry kupujes? Kde?

mima1983
7. jan 2013

@luanla ale nedrzim sa strikne len dukanky, napr. teraz cez vikend som mala u nasich polievku na obed, ale i tak som schudla.... a aj druhy den dukanky som mala doma na obed kapustnicu - taku riedku, bez klobasy,, masa atd. a aj 4 vanilkove rozky som si dala a aj tak som za ten den dala dole -1,5kg 🙂

alidion
7. jan 2013

baby, ja som schudla s dukanovou dietou 5 kilogramov. chcela som len tolkoto schudnut a naozaj mi pomohla. prva faza bola asi najtazsia, ale pomohol mi tento jedalnicek, ktory som nasla na jednej stranke. http://www.dietyachudnutie.sk/jedalnicky/dukano... . ked som bola fakt zufala,ze co zjest a pripravit, dost som sa z neho inspirovala. odporucam a drizm vam vsetkym palce, nech rychlo schudnete tolko, kolko chcete!! 🙂

mima1983
7. jan 2013

@luanla RAJO Cottage Cheese.... len tuto znacku... a maju ich v podstate vsade, u nas v Tescu, Bille, aj Jednote 🙂

mima1983
7. jan 2013

@alidion nic nemam proti tomu ze niekto chce schudnut 5 kg ,ale z mojho pohladu sa mi to zda uplne smiesne 😀 nakolko 5kg schudnem za tyzden s dukankou 🙂 takze to by som ani nebrala ako dietu ,ale skor ako ocistu..... u mna je tych kg ooooomnoho viac, aktivna dieta cca na polroka a potom pokracovat pomalsie 🙂

luanla
7. jan 2013

@mima1983 to je nejak zo zniženym obsahom tuku?

mima1983
7. jan 2013

@luanla je tam pisane ze nizkotucny 🙂 a su rozne prichute, co je super, lebo ten cisto biely mi uz leze hore krkom, ten uz nekupujem 🙂 ale tie ochutene su super

luanla
7. jan 2013

@mima1983 No musim vyskusat 🙂 A za tych 6 dni si celkovo uz kolko schudla?
Tych 1,5kg si mala za jeden den?

mima1983
7. jan 2013

@luanla za 1.den som mala -1,5kg... celkovo mam za 5dní diety -4,5kg 🙂

luanla
7. jan 2013

@mima1983 Tak to je pekné. Len tak dalej. Držím palce 🙂