icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

nastasja25
6. jan 2013

ahojte baby,chcem sa pridať,od pôrodu nešlo ani deko dolu,a už sa nedokážem na seba pozerať...váha 74kg,dnes mám prvý den a už teraz som hladná 🙂

alen24
6. jan 2013

@ninimini ahoj neboj pojde ti to pekne ako pred rokom 🙂

alen24
6. jan 2013

@nastasja25 ty mas este lenake male baba tko?ked kojis este pockaj 🙂

nastasja25
6. jan 2013

@alen24 no,také ročné...nič som od porodu neschudla...nekojím 🙂

22janulienka22
6. jan 2013

@mima1983 ahoj, ja som na tom tak isto, neubudlo nič, ale našťastie ani nepribudlo 🙂

macekova
6. jan 2013

@ninimini Ahoj 🙂 , neviem či si ma pamätáš, chudli sme tu spolu pred necelým rokom 😉 , ja som schudla z 90 na 73 kg ... no nedodržala som všetky fázy a potom prišli nejaké problémy, tak sa to všeto na mňa späť prilepilo, čiže som bola zasa na 90 kg. Presnejšie začala som v utorok s váhou 90,8 kg 😖 . Takže zhadzujem všetko odznova. Snáď si tie zhodené kilečká budem druhýkrát vážiť viac 😉 . Držím palce aj tebe nech to z nás ide dole jedna radosť :D

erika115
6. jan 2013

ahojte ,chcem sa opýtať chceli by sme dve mamičky začať držať dukanovú dietu ale neviem jedálny lístok a podobné veci okolo toho 🙂 poradí mi niekto ? dakujem krásne 🙂

ninimini
6. jan 2013

@macekova jéééj to ma mrzííí ja som tiež po tabletkách po operácii pribrala za 2 týždne všetko spat a teraz aj viactak si aspon pomože 🙂)
@alen24 to dúfam ty začínaš tam kde si skončila ?

mima1983
6. jan 2013

@buburka ja planujem drzat 1f. tych 10dní co je maximum, lebo chcem schudnut cca 30kg, mozno viac.... ja papam v 1faze: acidko 1%tuku s otrubami (ranajky), potom cottage syr, jogurty light, tvaroh light - a aby mi ten tvaroch viac chutil davam si do neho ovocny jogurt light 🙂 potom morcaciu ci kuraciu sunku-sem tam, tuniak vo vlastnej šťave..... a to je tak vsetko... Zajtra idem robit na obed rybu - do truby, len podliatu troskou vody s bylinkami (mojmu k tomu spravim zemiaky, pre mna bez 🙂)

ninimini
6. jan 2013

@mima1983 odkedy držíš

cencula
6. jan 2013

ja hádam začnem normálne od zajtra, pri začínajúcej menštruácii sa to nedá a vpondelok mi končí tak hádam normálny začiatok

cleo02
6. jan 2013

ahojte baby, aj ja som tu chudla asi pred rokom...plan bol 5 kil co sa aj podarilo, no vsetko je uz nas5. Dievcence co ste chudli vtedy tiez, ste tu nejake? ako sa drzite?

mima1983
6. jan 2013

od stredy 🙂

mima1983
6. jan 2013

@ninimini od stredy

alen24
6. jan 2013

@macekova ja si ta pamatam ty si tak rychlo schudla vela kg... 😉 za kratky cas...vazne si vsetko pribrala ?ja sa drzim beha mi tak 2kg hore dole

alen24
6. jan 2013
alen24
6. jan 2013

@ninimini no mam nejake tie 2 kg naviac 😒

alen24
6. jan 2013

@cleo02 no co citam co sme tu boli pred rokom ...skoro kazda pribrala spat ...nedodrziavali ste uz 3fazu?ja mam tak o 2kg viac vtedy som schudla 15kg a teraz mam este -13kg

alen24
6. jan 2013

@nastasja25 jaj splietla som si ta s inou maminkou co ma len take malinke babatko... 😒 ....

majulienka27
6. jan 2013

@ninimini ja sa tiež chystám, len si ešte chcem naštudovať knihu, nakúpiť čo bude treba a začnem tak hádam 15. jan. a s váhou ešte väčšou ako ty (92), držím palce

macekova
6. jan 2013

@alen24 ...no ja som tuším tých 16 kíl dala dole za nejaké 2 mesiace, či 2 a pol teraz už neviem 😉 , nedodržala som 3.fázu a ani v v 4.f 1x bielkovinový deň, na jeseň som sa pár krát márne pokúšala začať ale vždy som vydržala len chvílku a o to viac to potom rýchlejšie stúpalo ... no jo .... teraz viem čo na moje telo zaberalo tak šup odznova + pridávam dosť športovania tak hádam sa dostanem do úspešného konca 😉

sandri
6. jan 2013

dievcata tak ja hlasim po 3 dnoch v 1 faze - 2 kg 😀 neskutocne sa tesim 😀 Dnes som este drzala 1. fazu a zajtra sa uz neviem dockat na zeleninku, mnam, mnam. Som ale prekvapena, ze tentoraz mi ta 1. faza isla nejako lahsie ako minule, vtedy som ledva vydrzala 3 dni a teraz v pohode 4 a kludne by som vydrzala aj dalsie, keby bolo treba 🙂

luanla
6. jan 2013

babulky tak ja začínam zajtra. Moj plan je schudnut co najviac. Najlepsie aj 25-30kg. No uskromnila by som sa aj s 20kg 😀

@macekova Vidim, ze ty más uz tuto dietu odskusanu. Ako skoror sa ti dostavili prve vysledky? Kg ti isli pekne sustavne dolu? Za aku dobu si sa dostala na pozadovanu hmotnost?

alen24
6. jan 2013

@macekova jasne ze dostanes 🙂

sindy12
6. jan 2013

Ahojte mamicky ja zacinam od zajtra cem schudnut maximalne10kg nepridate sa ku mne ???

luanla
6. jan 2013

@sindy12 Ahoj, ja zacinam zajtra tiez 🙂 Ale chcem schudnut minimlane 20kg 🙂

nelinkamelinka
6. jan 2013

Ahojte,tak ja uz mam 2den diety uspesne za sebou a celkom sa da 🙂 ,len mi strasne chyba sladke coho ja jem no"vela"aj preto asi drzim teraz dietu 🙂 ,dufam ze to vydrzim 🙂

luanla
6. jan 2013

@michaela1987 Ahojky 🙂 A kolko kg planujes dat dole?

luanla
6. jan 2013

@nelinkamelinka Ahoj, ja začínam zajtr, tak som zvedava ako to pojde mne 🙂 A ako to zvladas?
A zo sladkym to budem mat tazke aj ja 😒

nelinkamelinka
6. jan 2013

ahoj 🙂 no aspon10kg-12kg len neviem ci tolko vydrzim 🙂