icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

katkav
10. apr 2012

ahojte kocky, prosim vas, mozu sa pit zihlavovy, medovkovy a zeleny caj? dakujem. alebo radsej ziadne? viem, ze ovocne urcite nie.

ninimini
10. apr 2012

@penelope111 ved nad tým som uvažovala aj ja🙂

penelope111
10. apr 2012

@ninimini A kedy? Zajtra alebo vo štvrtok? V piatok varím na oslavu takže musím koštovať 🙂

penelope111
10. apr 2012

@katkav Ja pijem bylinné čaje normálne pokiaľ je to bez cukru tak bylinky neuškodia 🙂

happysmile
10. apr 2012

@katkav jasne, ze sa mozu!!! 😉 a aj biely 🙂

jarus21
10. apr 2012

@penelope111 ok, dík, ja len aby som to nejako neprešvihla s tou vlákninou.

jarus21
10. apr 2012

Práve kukám že sa môžu nejaké shirataky cestoviny - dajú sa zohnať aj inde ako na oficiálnej dietnej stránke? resp. kde ste ich baby kupovali vy?

ninimini
10. apr 2012

@penelope111 zajta idem domov teoreticky by sa aj dalo a pozajtra príde moj svokor neviem kedy :(

penelope111
10. apr 2012

@ninimini Tak si mi veľmi nepomohla 🙂 Asi sa vykašleme tento týždeň na to a dáme si to budúci týždeň aspoň budem mať už po oslavách 🙂 Môže byť?

barracudablur
10. apr 2012

ahojte, tu som nasla asi najlepsi popis dukanovej diety na slovensku, odporucam - http://www.topdieta.sk/dukanova-dieta/

lejja
11. apr 2012

Ahojte,moze sa kuraci vyvar? 🙂

happysmile
11. apr 2012

@lejja mozes 😉 ked mas Bdni tak si daj len vyvar a masko BEZ koze a ak mas BZdni tak mozes aj zeleninu, len pozor na mrkvu-tu, len trosku 😉 🙂

lejja
11. apr 2012

@happysmile dakujem 🙂 som rada,ze sa moze lebo niekedy mam chut aj na polievku.

happysmile
11. apr 2012

@lejja ved aj polievky mozes 🙂 v ktorej si faze? v 2F si mozes robit polievky od vymyslu sveta 😀

lejja
11. apr 2012

bola som v 2F,ale kedze som cez sviatky pojedla vsetko mozne a vaha vyskocila hore,tak od dnes som zacala odznova 1F 😒

penelope111
11. apr 2012

Ešte 1 kg musím dať dole zo sviatkov a šup na boj z desiatkami kíl 🙂

lejja
11. apr 2012

robite si nejaku tvarohovu natierku?

cleo02
11. apr 2012

Ahojte baby, od zajtra sa k vam pridavam aj ja, dufam ze vydrzim 🙂 Je tu nitko, kto uz s dietou skoncil? Zaujima ma to ci sa kila nelepia naspat.

miskadusko
11. apr 2012

@happysmile Ako sa máš v 3 F ? už si jedla zemiaky alebo tak ?

viera22
11. apr 2012

ahojte no dlhšie som tu nebola a nič moc lebo som sa snažila cez sviatky ovládnuť ale nedalo sa to a tak kilo mám hore uff no a to v piatok som začala druhú fázu ale od zajtra si dám asi tri štyri dni prvej fázy a už žiadne chybyb lebo ma ide poraziť malo čo šlo dole a ešte aj kilo vyskočilo ....... no uvidíme

happysmile
11. apr 2012

@miskadusko Miska ja som si dala HODY hned v pondelok 😀 😀 😀 neplanovane. manzel robil super veceru, tak sa nedalo odolat 😅 ale zemiakov bolo len 80g(to som si zvazila) a uvarene na pare/my inak ani zemiaky nerobime/ a dala som si pohar vinka.... ale teraz sa zasa drzim. jem len dovolene potraviny a az v piatok sa chystam na cestoviny. ty ako?

miskadusko
11. apr 2012

@happysmile Ja tiež tak nejako. mala som cestoviny- ale kúpila som špaldové takže asi lepšie než tie obyč. a ináč po starom. ani pečivo si nedávam- mne stačia suchááre 😉 a sem-tam pivo ... bez toho ja nemôžem byť 😀 . ináč ani poriadne neviem kde začať...je to také nejaké zložité alebo sa toho tak obáávam., no neviem. ☹

penelope111
11. apr 2012

Pre manžela navarené a mne sa chlebík pečie 🙂

happysmile
11. apr 2012

@miskadusko mne sa to zda v pohode 🙂 vlastne si mas v 3F pridat 1ks ovocia, 2krajce celozr.chleba, 40g tvrdeho syra a potom sacharidy kazdy druhy den(aspon tak neako to vychadza). 3F by sa mala rozdelit na dve casti. v prvej polovici sa "hody" davaju 1x do tyzdna a potom v tej druhej 2x. aby si telo zvyklo. suchare mas celozrnne? mne dalo dost behania kym som zohnala celozrnny chlieb 😅

miskadusko
11. apr 2012

@happysmile hej sucháre celozrnné- na tých som už od januára 🙂 takže chleba ani pridávať nebudem. a tie sacharidy- to sú ako cestoviny, ryža a zemiaky ? lebo každý druhý den to sa mi zdá dosť vela... no šak nejako to začnem pridávať a uvidíme. 😎

irriss
11. apr 2012

Pridam se k Vam..uz jsem zoufala... ☹
Jak zacit?
Ja drzim dietu od Stefana Margity, ale clouma to se mnou... 😠

diky moc za rady 😉

bianca
11. apr 2012

cafte kocky.Zajtra zacinam mozem sa votriet?Mam aj kamosa na chudnutie 😀 motivacia je zaklad :.D

lejja
11. apr 2012

@bianca vitaj 🙂

sandrus2
11. apr 2012

Ahojte mamičky rada by som sa k vám pridala len neviem ako začať , poradili by ste mi ako by mal vyzerať v prvej fáze jedálniček na celý deň ? Ďakujem krásne za rady 🙂

bianca
11. apr 2012

@lejja dakujem 🙂

@sandrus2 ja som si pre zaklad dnes bola nakupit nizkotucne jogurty a nizkotucne acidko.Zajtra varim kuracie masko vo vode a to mi len tazko pojde dole krkom lebo ja niesom masova.

inak ja som vdaka tejto diete pochopila preco je moje dieta take chude.Ona totiz ziije iba na mase a mliec.vyrobkoch.

kocky a viete mi este niekto povedat aky je nutne zhanat ov,otruby ci stacia vlocky?Aky je medzi nimi rozdiel?