icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

silviatko
7. jan 2013

@luanla ono ta strava obsahuje málo vitamínov hlavne zo začiatku keď nemôžeš ovocie zelenina len každý druhý deň sa mi vidí,ale brala vitamíny.inak sa cíti o 1000% lepšie 🙂

luanla
7. jan 2013

@silviatko Snád sa to aj mne podarí 🙂

silviatko
7. jan 2013

@mima1983 ono treba len dodržiavat všetko presne ako je.žiaden chlieb ona si piekla doma z otrubov.žiadna ryža len to čo máš stanovené.a najpodstatnejšie je nebyť hladná,pretože potom sa tuky odkladakú do zásoby..no v mojom prípade ja môžem zjesť čokoľvek kilo čokolády a neviem čo a nepriberiem ani gram.

bbbea
7. jan 2013

ahojte, tak pridavam sa k vám aj ja 🙂 sice dietu som začala uz 28.12, nechcela som čakat na nový rok, ale 1.1. som musela porusit, bo sme boli na obede u svokrovcov a tam sa neda povedat ze nebudem jest, lebo by sa urazili do krvi 😀 tak 2.1. som pokracovala dalej. Vlastne sa to celkom dá vydrzat, ludia v mojom okoli s dukanom schudli, ale na sebe za tých 9 dní rozdiely nevidím ☹ váhu síce nemam, podla oblečenia...ale hádam sa to rozbehne 😒
Držím všetkým palce 😉

petronellynka
7. jan 2013

ahojte...ja som Dukanke bola pred rokom a schudla som krasne...len som potom nedodrzala 3. fazu + v lete same grilovacky...a vahu mam spat...
Cize v od piatka som zase na Dukanke aj s manzelom a sestrou..tak sa podporujeme 🙂

ninimini
7. jan 2013

@alen24 tak to je ok

ninimini
7. jan 2013

@majulienka27 jéééj super teším sa na teba 🙂) super podpora bude

luanla
7. jan 2013

Chcem sa spytat, že su nejake určene porcie jedla? Napriklad kuracie prsia, alebo ryba. Je nejake stanovene mnozstvo?

ninimini
7. jan 2013

@sindy12 už sme na teba napojené🙂)
teda ja určite

luanla
7. jan 2013

@petronellynka kolko si schudla a za aký čas?

petronellynka
7. jan 2013

@luanla nie porcie jedla nie su urcene..ale musis vela pit...

petronellynka
7. jan 2013

@luanla za 3 mesiace som schudla cca 10 kil

ninimini
7. jan 2013

@evka444 jéééj aj ty ideš?🙂))

ninimini
7. jan 2013

@luanla nie papáš kolko chceš a kedy chceš

evka444
7. jan 2013

@ninimini ano maji už 3deň na nej frčím a zatial celkom uspešne a poviem ťi že sa aj citim lepšie 🙂

ninimini
7. jan 2013

@evka444 ja som ju minulý rok držala a dala som dole za cca 3,5mesica 12 kg no ja som jedla aj to čo som nemala len potom operácia a silné lieky s ktorých som všetko pribrala za 2 týždne teraz som strašne zavodnená no už by som mala byt v pohode od posledných liekov tak som sa na to dala opat pekne to tu je vidno ako ti to pojde dole hlavne to telo sa rýchlo meni🙂)

nikuska124
7. jan 2013

ahojte baby pridavam sa aj ja k vam, zacala som vo stvrtok ale vcera som zhresila, vam to ako ide?

luanla
7. jan 2013

@ninimini No super 🙂 Som zvedava ako to pojde mne.

evka444
7. jan 2013

@ninimini hej hej to veru ja vidim že som neni taká nafuknuta na vahe sice nič nešlo dole ale citim sa lepšie neni som taká prežratá .... a mna nakoplo to že som sa už sama sebe hnusila 🙂 a čo sa stalo ked si bola na operácii?

evka444
7. jan 2013

@nikuska124 prve dni su také mna velmi podporuje manžel tak sa teším a pokušenie je ale som sa dosť zasekla

luanla
7. jan 2013

caro sa može? Neviete?

ninimini
7. jan 2013

@nikuska124 ja zatial tiež ok i ked som chorá teraz ale dá sa to

ninimini
7. jan 2013

@evka444 no človek sa cíti hned lepšie mne zisitli rakovinu na krčku maternice tak ma v septembri operovali

luanla
7. jan 2013

@ninimini juj, tak to si mala naozaj velmi tazke obdobie. ☹

ninimini
7. jan 2013

@luanla trošku ale v pohode naštastie už🙂)

evka444
7. jan 2013

@ninimini juj maji to ma mrzí ... mna tiež asi operácia neminie .... no ja mam velký strach inak by som bola pod nožom už dávno ale zatial strach je väčší .... no teraz už mavam bolesti tak ma to asi tento rok neobíde :(

nikuska124
7. jan 2013

@ninimini doma sa drzim snazim sa pripravovat si vsetko tak ako ma byt ale ideme do restiky a hned vsetko usilie je nazmar....dufam,ze sa budem teraz uz lepsie drzat.

nikuska124
7. jan 2013

babenky mate daky dobry recept na dukanovsky chlebik?

evka444
7. jan 2013

@nikuska124 to by aj mna zaujmalo veru

mima1983
7. jan 2013

@silviatko hmmm, tak to zavidim, ja som zase typ cloveka co asi pribera aj zo vzduchu... :-/ hold, je to tak...