Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@mima1983 ono treba len dodržiavat všetko presne ako je.žiaden chlieb ona si piekla doma z otrubov.žiadna ryža len to čo máš stanovené.a najpodstatnejšie je nebyť hladná,pretože potom sa tuky odkladakú do zásoby..no v mojom prípade ja môžem zjesť čokoľvek kilo čokolády a neviem čo a nepriberiem ani gram.
ahojte, tak pridavam sa k vám aj ja 🙂 sice dietu som začala uz 28.12, nechcela som čakat na nový rok, ale 1.1. som musela porusit, bo sme boli na obede u svokrovcov a tam sa neda povedat ze nebudem jest, lebo by sa urazili do krvi 😀 tak 2.1. som pokracovala dalej. Vlastne sa to celkom dá vydrzat, ludia v mojom okoli s dukanom schudli, ale na sebe za tých 9 dní rozdiely nevidím ☹ váhu síce nemam, podla oblečenia...ale hádam sa to rozbehne 😒
Držím všetkým palce 😉
ahojte...ja som Dukanke bola pred rokom a schudla som krasne...len som potom nedodrzala 3. fazu + v lete same grilovacky...a vahu mam spat...
Cize v od piatka som zase na Dukanke aj s manzelom a sestrou..tak sa podporujeme 🙂
@majulienka27 jéééj super teším sa na teba 🙂) super podpora bude
Chcem sa spytat, že su nejake určene porcie jedla? Napriklad kuracie prsia, alebo ryba. Je nejake stanovene mnozstvo?
@petronellynka kolko si schudla a za aký čas?
@luanla nie porcie jedla nie su urcene..ale musis vela pit...
@luanla za 3 mesiace som schudla cca 10 kil
@evka444 ja som ju minulý rok držala a dala som dole za cca 3,5mesica 12 kg no ja som jedla aj to čo som nemala len potom operácia a silné lieky s ktorých som všetko pribrala za 2 týždne teraz som strašne zavodnená no už by som mala byt v pohode od posledných liekov tak som sa na to dala opat pekne to tu je vidno ako ti to pojde dole hlavne to telo sa rýchlo meni🙂)
ahojte baby pridavam sa aj ja k vam, zacala som vo stvrtok ale vcera som zhresila, vam to ako ide?
@nikuska124 prve dni su také mna velmi podporuje manžel tak sa teším a pokušenie je ale som sa dosť zasekla
caro sa može? Neviete?
@nikuska124 ja zatial tiež ok i ked som chorá teraz ale dá sa to
@ninimini doma sa drzim snazim sa pripravovat si vsetko tak ako ma byt ale ideme do restiky a hned vsetko usilie je nazmar....dufam,ze sa budem teraz uz lepsie drzat.
babenky mate daky dobry recept na dukanovsky chlebik?
@nikuska124 to by aj mna zaujmalo veru

@luanla ono ta strava obsahuje málo vitamínov hlavne zo začiatku keď nemôžeš ovocie zelenina len každý druhý deň sa mi vidí,ale brala vitamíny.inak sa cíti o 1000% lepšie 🙂