Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@nelinkamelinka je kopec receptov na sladkosti 🙂
@mima1983 začala som tak isto ako ty 🙂 ale dnes som zatila bez prehreškov, len jogurty...malá konečne zaspala, tak si idem spraviť niečo na obed, už som hladná ako vlk 🙂
baby najdolezitejsie je pravidelne jest-ja ked dojem ranajky porozmyslam co si dam na desiatu aby som mala nachystane ked som hladna len si dam a zase porozmyslam co na obed a tak dookola ... a vela pit 😀
@luanla skus si kupit knihu...fakt je to tam vsetko super vysvetlene...a niektore stranky a recepty vobec nie su pravne.
Neviem co obsahuje Caro ale pokial tam nie je cukor ani zemiakovy skrob a ine podobne veci ktore nemozes tak hej...pozorne citaj zlozenia produktov...lebo to ze ne napr. nieco light neznamena ze tam nie je cukor...na to si treba davat velky pozor hlavne v prvej faze
@nikuska124 ja som skusala rozne recepty ale mne najviac chuti : balicek ovsenych otrub, maly jogurt + kukuricny skob, stipka soli a kypriaci prasok do peciva....tie co som skusala s tvarokom a s vajickami boli hnusne...ale skuste viacej receptov a uvidite ktory vam bude viac chutit
Ahojte dievčatá, aj ja som sa dala bojovať s svojimi kilečkami. Dnes som na dukanke 5. deň a dole 3kg, no nic-moc 😒 . Skúsim tomu pridať ešte dva dni a uvidím, čo to spraví.
Nemali ste niektorá aj menej príjemné vedľajšie účinky, ako je napr. zápcha?
Ahojte dievcata tak ja sa tiez pridavam k vam od dnes uz na diete lebo uz vyzeram dost zle ! ☹ verrim zenam to spolu pojde super . moj muz drzal pred rokom a schudol 25 kiil , zatial pribral 2 kg !! Drzi sa super a to papa takmer vsetko! 🙂
mam písane že na olovrant môže byť aj puding v tej prvej fáze to mam ako chápať? mam si urobiť normalne puding či ako?
a mam písané aj že tvarohový koláč alebo jogurtový dajte typy aké to môžu byť 🙂
@tata35 ahoj...tebe sa zda 3kg za 5 dni malo??
@tata35 zapcha je bezna..treba jest 1,5 lyzice ovsenych otrub a skus pit mlieko
@evka444 ahoj..ano puding mozes..len tam si kup taky s kukuricnym skrobom...a sprav ho z nizkotucneho mlieka a oslad umelym sladidlom...nie je to ono ale oklames sa 🙂
@evka444 ako som uz pisala odporucam knihu...stoji cca 10 € ale mas tam vsetko aj recepty...lebo tie na internete su casto nespravne
@petronellynka daj prosim link kde ju môžem objednať
@evka444 ja som ju kupovala normalne v knihkupectve...ale da sa kupit aj cez nett na martinuse :http://www.martinus.sk/?uItem=125007
Fakt odporucam...ked ju precitas budes lepsie vediet co mozes a co nie lebo pochopis ten princip
Ahojte žienky, tiež sa idem k vám pripojiť lebo plánujem začať s touto diétou. Chcem sa spýtať kde ste si kupovali tie ovsené otruby tie cestoviny z tofu - shirataki. Či sa to dá len objednať z netu ? Ďakujem 🙂 Inak ďakujem môj cieľ je dať dolu 25-30kg a zajtra začínam prvú fázu. Držím aj ostatným palce 🙂
@veroni87 u nas uz maju tie otruby aj v Kauflande..musis popozerat...tie cestoviny som este neobjavila...chaystam sa ist ich pozriet do nejakeho specializovaneho obchodu na zdravu vyzivu.
ja si tiez chcem knihu objednat, a teraz vychadza aj nova - 365 RECEPTOV, tusim 8.1. vychadza
@nikuska124
@evka444 6PL ovsených otrub
3PL pšeničných otub
5PLsušeného mlieka
pol CLprášku do pečiva
2CL sušeného droždia
1PLjogurtu
2 vajcia
2PLteplej vody
2PL taveho syra
syr,jogurtt,vodu,vajcia a droždie vymiešame a necháme 20min.odpočívat pokial nezhustne.osobitne zamiešame otruby,suš.mlieko,sol a prášok na pečenie. zamiešame a 180stupnov cca 30min
Nuž asi máš pravdu, že 3kg sú za päť dní dosť. Ja som taká hrrr. No každopádne chcem pokračovať ešte dva dni a potom si chcem prejsť na 28 dňový detox podľa Mačingovej. Mám to už odskúšané, okrem toho, že zlezú kilá som sa cítila úplne báječne, nemala som s ničím problém. (a ani so zápchou 🙂 ) A hlavne poctivo denne minimálne brušákujem, zatiaľ na viac nevychádza čas.
@luanla cim viac tym lepsie, kazde kg je na mne navyse 🙂 .... chcela by som 20kg...a le ked bude viac nebude vadit 😀 za pat dni 3kg... drzim palce ej tebe 🙂 kolko planujes ty???

@nikuska124 zatial myslim ze velmi dobre, dnes mam 6.den, a teda za tych 5dní som schudla 4,5 kg 🙂 tak fajn, ale uz sa to podla mna spomali, v druhej faze to tak rychlo nepojde ale este stale mam 1f., chcem ju drzat tych max.10 dní 🙂