icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

ninimini
7. jan 2013

@evka444 to vážne no zbohom to čo sa už deje? to mi je lúto ale daj si to preč čím skor ja som tiež išla hned a podla patologa som mala pred sebou rok a pol života 😖

evka444
7. jan 2013

@ninimini ma nestraš juj brrrr to je sila

evka444
7. jan 2013

@ninimini ja sa velmi bojim ja vidim ihlu a odpadavam

luanla
7. jan 2013

@michaela1987 no aj 30 ak by sa podarilo 🙂 tiež čo najviac 🙂
A ako sa ti dari odolávat a čo chute na sladké?
Ja som dnes mala chutííí až až 😀

luanla
7. jan 2013

babulky je vhodne v 1faze jest rybu s gottage chees? a čo kečup a horčica?

nikuska124
7. jan 2013

@mima1983 fiiha tak to si dobrá ja som mala 3 dni a schudla som cca 1kg ale Včera som dostala mrchu tak možno preto tak malo

alen24
7. jan 2013

dievcence mali ste uz niektora tie cestoviny shirataki?na kolko porcii je jedno balenie?

alen24
7. jan 2013

@ninimini to vazne bolo take ?a nechodila si ani na oziare ani chemoterapiu si nemala?

alen24
7. jan 2013

@nikuska124 urcite to bude tym 😉 6

nikuska124
7. jan 2013

@ninimini dakujem vyskusam....

nikuska124
7. jan 2013

@petronellynka dajuem velmi pekne vyskusam

majulienka27
7. jan 2013

čo poviete na strukoviny: šošovica, hrach, fazuľa? sú to bielkoviny ale nie sú zaradené do povolených potravín prečo? obsahujú veľa dôležitých látok, nebolo by od veci ak by sa mohli 🙂)

majulienka27
7. jan 2013

@alen24 nemala som, ale v e shope píšu že približne dve porcie sú z jedného balenia

nelinkamelinka
7. jan 2013

@luanla ahoj,no ako si to dnes zvladla?ja sa zatial držim mam 3den za sebou planujem asi6dni utočnej fázy a potom konečne na striedavú,už sa teším na zeleninku 🙂 🙂

luanla
7. jan 2013

@nelinkamelinka Ahoj, no nebolo to az take lahke, ale zvladla som to 🙂 Najhorsie boli chute na sladke. No uz "len" 9dni a potom aj ja idem na 2fazu. A este ako mne chyba zelenina a ovocie. ACH :-/

nelinkamelinka
7. jan 2013

@luanla chceš to drzat až 10dní?no tak držím palce ja som dnes mala asi krízu bola som nejaka nervoozna ale to asi preto že som mala lososa a bola som stale hladna ☹ ,no a sladke sa mi aj snívalo ked som s malu zaspala na obed🙂

elka74
8. jan 2013

@nelinkamelinka
@luanla ahojte. ak máte chuť na sladké, urobte si sladkosť. zmiešajte 2 PL sušeného odtučneného mlieka s trochou nízkot.mlieka a tekutého sladidla. chutí to ako biela čokoláda 😉

mima1983
8. jan 2013

@nikuska124 ja mam uz 3 dni kramy :-/ a teda musim sa riadne drzat aby ma neprepadla nejaka mlsna, lebo cez kramy to je des 😀

mima1983
8. jan 2013

@elka74 to tekute sladidlo je co? prosim napisa znacku..... viem o stévií, ale to su len tabl.alebo prašok nie???

mima1983
8. jan 2013

@luanla ryby a cottage cheese sa mozu v 1F., ja mam cottage skoro kazdy den, dnes idem robit rybicku s bylinkami.... kecup a horcicu zatial nepouzivam

petronellynka
8. jan 2013

@luanla horcicu mozes ale iba Dijonsku...kecup tiez ak najdes taky ktory neobsahuje cukor a ine nepovolene latky...Dukan pise v knihe ze taky je , no u nas som ho zatial nenasla.

alen24
8. jan 2013

@majulienka27 obsahuju vela sacharidov...

petronellynka
8. jan 2013

@majulienka27 nie nemozu ☹ vyrazne ich zakazuje..dovod je asi taky ze ked si pozries kaloricku tabulku tak sosovica, fazula ma 350 kalorii kde ostatna zelenina od 10-50. Ale zelena fazulka (struky_ ma iba 30 tak si myslim ze ak ti chyba tak skor tu. inak trba jest vitaminy nakolko tato dieta je na ne chudobna
Aby som nevyzerala ako daky maniak...ja som v zivote dietu nedrzala, prvy krat az minuly rok tuto dukanku..ale moj nazor je ze ked nieco robit tak to robit poriadne aby to malo vysledny efekt.

majulienka27
8. jan 2013

@petronellynka veď to že keď už tak poriadne, nech to stojí za to preto si robím prípravu aj psychickú aby som bola dobre pripravená

elka74
8. jan 2013

@mima1983 je to tekuté sladidlo zn.Kandisin. ja používam toto na sladenie jedál. napr.aj do ovsennej kaše

veronika254
8. jan 2013

vidim ze je tu uz vela popisane ale mozem sa spytat zacala som len pred dvoma dnami zatial sa drzim 😀 len by som chcela skusit to susene ovocie goja a neviem kde sa to da kupit neviete poradit?? dakujem 🙂

petronellynka
8. jan 2013

@majulienka27 ked sa chces dobre pripravit tak si precitaj knihu a ako som uz pisala pozor na recepty na internete...obcas to vobec nesedi s tym co je v knihe

petronellynka
8. jan 2013

@veronika254 ja som ho kupila v jednote..uplnou nahodou som ho nasla...ale myslim ze som ho videla aj v inych obchodoch len tam bolo pod druhym nazvom kustovnica cinska...je to skoro ako susene sipky..take zvlastne

majulienka27
8. jan 2013

@petronellynka hej aj sa chystám, dnes alebo zajtra by mi mala prísť tak už sa neviem dočkať, som akási nažhavená, len aby mi to vydržalo 😝

petronellynka
8. jan 2013

@majulienka27 prve 3 dni su najhorsie... a potom znova o u mna bola kriza za cca 3 tyzdne...ale da sa to...treba pevnu volu...my sme sa na to dali s manzelom spolocne takze aspon neslintam ked je...monzel to ma tazsie..je kuchar...cele dni pripravuje dobrotky a nemoze ich jest ☹