icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

veronika254
8. jan 2013

@petronellynka dakujem no skusim najst 🙂

majulienka27
8. jan 2013

oj oj tak to veru má ozaj ťažké, ja som tiež chcela aby sme začali obaja, ale asi bude lepšie keď budem držať sama, predsa bude treba dojedať za deťmi a nemal by kto 😀 , ja sa chystám držať 1. fázu min 7 dní tak dúfam že mi to pôjde, lebo veľmi chcem, ešte nikdy som tak veľmi nechcela ako teraz, tak verím že mi to vyjde

ninimini
8. jan 2013

@luanla ja som to včera jedla🙂))

ninimini
8. jan 2013

@luanla ty kolko potrebuješ schudnút a z akej váhy ideš

petronellynka
8. jan 2013

@majulienka27 my deti zatial nemame, co vsak dufam sa coskoro zmeni 🙂 no moj manzel bol vlastne iniciatorom lebo ako kuchar ma to ich kucharske brusko anie a nie sa ho zbavit...no a cez sviatky sme este dost pribrali tak odhodlanie je aj u nas 🙂
1 faza sa nesmie drzat viac 10 dni. aj my sme si dali 7dni..dnes mame piaty.
drzim ti palce ale ako hovorim prve 3 dni su tazke..potom ta prejdu chute na jedlo(teda to hriesne jedlo) 🙂

ninimini
8. jan 2013

@nikuska124 tak to len preto kg potom ti to padne pekne dole

ninimini
8. jan 2013

@veronika254 ja som ho videla v carrefure niečo cez 4 eur to stálo

petronellynka
8. jan 2013

@ninimini @veronika254 ja som za neho platila 1,40€ taky maly sacik..cca 150-200g

veronika254
8. jan 2013

@majulienka27 aj ja som teraz tak natu dietu ani neviem jak to napisat take odhodlanie ale to bude asi tym ze pred druhym tehu som mala 55kil a teraz no radsej sa nevazim:D a tiez po detoch dojedat ale tak nakladam im menje nech vsetko spapaju a krpata ta tak somnou suciti ze maminka napapam za aj za teba :D
@petronellynka no mam jel druhy den a ako som uz pisala je to zatial fajn len jak naschval starky si spravy kolac sused nam dal tortu lebo mal narodeniny ale zatial sa drzim odolaaaaavam :D

petronellynka
8. jan 2013

@veronika254 tak drzim palce nech vydrzis...ono aj ked zhresis nic si z toho nerob a pokracuj dalej...ja som minuly rok urobila chybu ze som zhresila po 3 mesiacoch a hned som sa na dietu vykaslala a vsetky kila mam spat ☹
A pritom poznam ludi ktory dietu dokoncili tak ako sa ma a vahu si drzia...

majulienka27
8. jan 2013

@veronika254 u mňa je to o dosť horšie, ja som mala pred prvým tehu 78 kg a momentálne mám 92kg, takže mám čo robiť ale ak by sa mi podarilo dať dolu 20, bola by som happy ak by sa to podarilo, ale ozaj že veľmi chcem a ževraj aj kniha je strašne motivujúca, tak už sa veľmi teším keď príde

veronika254
8. jan 2013

@majulienka27 no o tej knihe som sa dozvedela az s tohto citania.... no ja mam teraz 85 takze mam o 30kil viac jak bezne som mavala po prvom tehu som mala len 5kil navyse a teraz no neviem s cim som si to zasluzila....

veronika254
8. jan 2013

a este ak mozem mensiu radu pijem kavu s cukrom no nedavam nejak vela cukru len by som chcela vediet scim by som to mohla nahradit pisu nejake sladidlo ale vtom sa vobec nevyznam

evka444
8. jan 2013

je dobre teraz som sa važila a merala a za 4 dni som schudla len -0,5 kg ale z pasu som dala dole -3 cm 😖

evka444
8. jan 2013

@veronika254 ja som si davala 1 lyžičku cukru len a ako som sa rozhodla pre dukan som prestala prvá 2 dni boli ťažke teraz je to 4 deň a v pohode prvé 2-3 dušky su najhoršie ale potom a to dá 🙂

elka74
8. jan 2013

@veronika254 kludne používaj umelé sladidlo v tabletkách. dostať to kúpiť v každej predajni potravín. 1 tabletka = 1 kocka cukru

petronellynka
8. jan 2013

@evka444 pozor pri vazeni ak sportujete...svaly su tazsie ako tuk...cize skudnut mozes ale na vahe sa ti to nemusi nejako extra odrazit 🙂

petronellynka
8. jan 2013

@veronika254 presne ako napisala @ elka74 klasicke umele sladidlo ale to je strasne hnusne pre mna tak som si kupila steviu...to je prirodna nahrada..tiez to maju bezne v obchodoch...tiez nic moc ale do kavy a trosku lepsie

ninimini
8. jan 2013

@evka444 neboj pojde to

ninimini
8. jan 2013

@veronika254 ja mám z tesca umelé sladidlo a je v pohode

veronika254
8. jan 2013

@evka444
@elka74
@petronellynka no skusim aj bez cukru aj s umelym aj stevia a uvidime mozno aj prestanem pit ale caje nelubim snad od narodenia tak aspon kavicku 🙂))

mima1983
8. jan 2013

@elka74 a kupim to bezne v obchode? tesco atd.?

mima1983
8. jan 2013

@ninimini ake mas z tesca to sladidlo?

elka74
8. jan 2013

@mima1983 v jednote to majú určite. ale videla som to hádam všade. väčšinou to mávajú pri pokladni

ninimini
8. jan 2013

@mima1983 také s modrým vrchnákom stojíí necelé 1 euro🙂)

alen24
8. jan 2013

@veronika254 ja som sa naucila pit kavu bez cukru...mala som tie sladidla ale ani jedno nejake dobre neni...teraz som si kupila steviu ale nic moc 😒 ...najlepsie je este asi z teska

alen24
8. jan 2013

@petronellynka ty mas knihu dukana?nevies mi pozriet ci je tam nikede recept na cesto podobne ako halusky ale na sladko?a mak sa nemoze vobec?

nikuska124
8. jan 2013

@mima1983 presne to aj mna trapi,ze teraz mam strasnu chut na sladke a este ked vidim ako moja mala si pochutnava na cokolade ale moja polovicka na horucej cokolade tak potrebujem veeelmi silnu volu,ale co uz treba vydrzat, dufam,ze ked mi prejdu kramy tak kila pojdu lahsie dole...

petronellynka
8. jan 2013

@alen24 prepac som v praci a knihu pri sebe nemam...cesto podobne na halusky asi tazko..nakolko nemozeme muku ani zemiaky...skus mrknut na nete ale poriadne si skontroluj recept, lebo niektore obsahuju prisady ktore nie su povolene

nikuska124
8. jan 2013

babenky poradte co dnes na obed