Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@evka444 ja jedavam toastovy tmavy chleba a hned od zaciatku a v pohodke vaha sa pohla dole
@veronika254 aj si ho opekáš či len takto? viem bol písaný že sa môže
@evka444 nie len tak si ho dam so sunkou 🙂
@veronika254 to je lepšie 😉 , keby ti známa navarila tak si nevyberieš 😀 , takto si dáš pekne nejaké kuracie prsíčka naprírodno alebo grilované so zeleninkou a bude to 😉
ahojte ako vám to ide babule🙂) pochválte sa ja mám dnes strašnú chut na sladkéééé🙂)
@ninimini ta chud na sladke je niekedy neskutocna ale ja ked mam chut na sladke tak si dam pohar cocacoly light 😀
@veronika254 tak do rostiky to mas lepsie, akokeby si sla k niekomu domov na veceru,skratka popros nejaku rybu na grile,alebo kuracie prsicka a normalne povedz ,ze nech ti nedavaju ziadne zalievky ani olej ani nic. urcite ti vyhoveju...najlepsie urobis vypytat si rybku a ako prilohu zeleninu na grile... 🙂
@veronika254 to ja tiež ale teraz som si urobila sladké mlieko teda sušené mlieko ako čokoládu
no musim sa aj ja odmerat a ze ci to tiez pojde dole
@veronika254 veru tak dá sa urobit a vypýtat všeličo len treba poprosit🙂)
@evka444 no ved ja som to pečivo tiež normálne jedla a váha klesala, ale povedala som si, že to obmedzím 🙂
susene odtucnene mlieko sa da kupit aj v jednote 🙂
ahojte babuľky🙂 som tu nováčik, ja začínam s DD zajtra - čítala som, že najlepšie je začať cez víkend tak uvidíme ako to pôjde🙂 po liečbe štítnej žľazy je to u mňa +10 kg za pol roka takže mám čo robiť🙂🙂 Pred chvíľkou som zdolala poslednú pol kilovú Milku čokoládu a zajedla to čipsami, aby mi nebolo ľúto a od zajtra idem naostro len povolené potraviny.....snáď nič medzi tými jednotlivými fázami nedomotám🙂🙂
Baby stalo sa vam , že ste porusili niečo v niektorej faze? Myslim čo sa tyka nejakych potravin co sa nesmu...
@macekova v prvej fáze zeleninu nesmie (ako si odporučila veronike)
@alen24
napriklad cim si porušila?
može byt, že menej jem, ale mne zas niekedy pripada, ze aj moc. Ńajhorsie su veceri. Ta chut na ovocie, alebo na niečo sladké je strasnáááá.
Som KS som A pozitiv.
No a pijem myslim, ze dost. Cez den som takmer stale na wc. Vecer pred spanim sa uz snazim menej pit, lebo potom by som behala aj vnoci.
@luanla hlavne nebehaj stále na váhu (demotivujúce), skús sa merať (obvod pása, bokov...)
@luanla Krvná skupina A
Ak máte „áčko“ a ste prívržencom vegetariánskej stravy, robíte dobre! „Áčkari“ by sa totiž mali čo najviac zdržať živočíšnych tukov, ktoré im prinášajú poruchy trávenia. Preháňať to netreba ani s mliečnymi výrobkami, ktoré sú priamou cestou k obezite. Mali by ste však dbať na prísun protirakovinových antioxidantov a posilňovať imunitný systém pomocou vhodných potravín.
Konzumujte: vegetariánske rodukty, rastlinné oleje, v malom množstve ryby (kapor, sardinky, losos, makrela) a chudé biele mäso, sóju, sójové syry, sójové mlieko, pohánku, šošovicu, ananás, špenát a ľadový šalát.
Vzdajte sa: mäsa (zakázané sú kačky, pečienky, hovädzina, bažanty a divina), údenín, plodov mora, mliečnych výrobkov, zákuskov, otrúb, banánov, manga, melóna, papáje, pomarančov, piva, likérov, kelu, húb a zemiakov.

@22janulienka22
@veronika254 presne mne na vahe ubudlo len 1,7 kg ale na meraní mam preč 8 cm a to je dosť