Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
ahojte tak ja sa asi pridam k vam potrebujem dat dolu 10kg tak to tu studujem tuto dietku vyzera to celkom fajn len sa pozeram recepty ale hladam niekd tie kolaciky s ovsennych otrub a nemozem sa dopatrat mate neaky dobry recept? 😉 dakujem
@blcha Ahoj, kuk toto : http://www.dukanovadieta.com/recepty/recepty/13... a je tam toho viacej alebo fajn je aj stránka : http://www.dieta-protal.sk/ 😉
@majulienka27 chcela by som 10 dní, tak uvidíme.. dnes sa to celkom dalo, ale začínam byť hladná tak idem asi spať 🙂
ja sa hlásim po prvom dni, zvládla som ho úplne v pohode, ani hlad som necítila a ani potrebu na sladké som nemala, dala som nejaký pohyb a to ráno 15 min Orbitrek , po obede 20 min bežkovanie a večer som chcela dať ešte chôdzu ale vonku akoby prší dážď so snehom tak na to dnes kašlem.
ahojte, tak ja som dnes na dukanke 14 den, váhu síce nemám ale moje oblečenie mi je volnejsie, je to super pocit 🙂 Inak vôbec nebývam hladná, mne táto diéta sedí 🙂 tak sa tesím, uvídim ako dlho mi to vydrzi, úbytok váhy nie je síce velký ale pomaly dalej zájdem a leto je este daleko 😉 držím všetkým palce..
@veronika254 oooojooj ...tak rychle zotavenie ...
baby co ste dnes barili na obed?
ja som práve dojedla kuracie stehno (s kožou...tá bola na tom najlepšia 😉 ) s kopou zeleninového šalátu, mňam...a teraz si dávam kávu s mliekom 🙂
tak ako vám to ide? ja som sa nevážila zatial tak ani neviem🙂 ale už nemám veeeelikááánske brucho aspon🙂)) včera mi prišla kniha dukanová dieta a 350receptov🙂)
mam písane na papiery že sa môže detska víživa to naozaj?
@majulienka27 určite pridám ked budem moct
ahoj holky, přidávám se k Vám , dnes druhý den a řeknu že jogurt s otrubami nemlžu ani cítit, večeřela jsem lososa aporci mám i na zítra. peču chlebík z otrub a tvarohu, ale je mi jasné že 1. fázy vydržím jen 3 dny
Babenky, chcem sa Vás spýtať či môžem denne aj viac ovsených otrúb ako je povolené. Neviem ako sa v tom orientovať, keď vo veľa receptoch sú ako prísada, takže neviem koľko zjem denne. Ďakujem za rady
@nikuska124 Ďakujem za receptík. Práve som si urobila tvoju super placku na zajtra do práce, len som zobla ako chutí a už teraz sa teším ako si na nej zajtra pochutnám......🙂
minimi aká je prosím ta tá kniha? ja si idem pre nu vo štvrtok, ale počula som, že vraj sú tam nejaké zvláštne ingrediencie ma picne ak trištvrte knihy nepoužijem ☹
@miluska17 jeej tak to ma tesi,ze ti chuti 🙂
@strihalka už som aj dala žiadosť o prijatie do skupiny, kôli tým receptom sa to isto oplatí, lebo furt vymýšľať čo jesť to nie je moja silná stránka, vďaka za tip
@majulienka27 neni vuuubec zac:- muz tam chodi obkukavat a ja se tam chystam taky, potrebujem do plavek tak 5Kg mx dat dole, tak hadam 2meice budou stacit🙂

@veronika254 no teda, tak sa nechaj obskakovat a dietu pust z hlavy .) rychle zotavenie prajem