Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Žienky, poraďte, dnes si chcem spraviť kuracie nohy, mám ich vykostené. Poraďte nejaký chutný spôsob, lebo jakosi pečene len tak na vode mi už nechutia.... dik 🙂
ja si dnes na obed urobím pečeň s praženicou, aj keď pečeň veľmi nemusím verím že s praženičkou to bude tip top 😉 Ja mám dnes 4 deň 1 fázy ale ešte som sa nevážila , chcem len raz týždenne a to v piatky tak som zajtra veľmi zvedavá bo veľmi sa mi nezdá že by dačo mohlo byť dole, ale nechám sa prekvapiť
baby neviem ktora tu z vas ma tie cestoviny shirataki ale nemozte pozriet zlozenie?ďakujem
Žienky, musim sa dnes podelit s vami o velmi prijemnu skutocnost: Manzel mi pred obedom hovorí: "Ukaz sa mi? 🙂 nooo, už je vidno že si schudla .) kolko už?" ..... joooooj, jak ma to potesilo 🙂 velmi sa este v zrkadle neobzeram, tak o to viac. Ale prvy den diety som sa fotila, aby som videla potom po mesiacoch vysledok. Tak zatial je to "len" 7kg, ale je to krasne cislo pre mna, i ked ma caka este dlhaaa cesta, som rada ze je to aspon trooooooolilinku vidno 😉
Pekny dnik!
@mima1983 tak takéto niečo dokáže veľmi potešiť a motivovať 🙂 ide ti to super, si na tom o kilo lepšie ako ja 🙂
caute Dukanky ! Dietku držím týždeň a 2 dni. Som v II. fáze. Na kilá som schudla možno 3,4 /stále to skáče / ale na cm v niekt. partiách aj 6 cm. Dnes som bola v obchode a kamoska,ze : "ty co robiiiiis ,ako si schudla" .............Potešilo!!!! Nezhrešila som ani raz . Hladná nie som,nič mi nechýba . Na nič z nepovoleného nemám chuť......... Tak do toho ! Mám pred sebou ciel aspon 25-30 kg. Moji drobcekovia mi nechali dost velku pamiatku na tehotenstva. ......................... A este otazka na skusene Dukanky. Necitali ste niekde ci sa mozu olivy ?
Baby špaldove cestoviny by som asi nemohla,že?
Vraj u vhodne pri dietach.
@nikuska124 mně sladidlo nechutná, já ani nejím jogurty se sladidelm ani vodu nepiji se sladidelm, to raději jen bílý jogurt, pokud to jde dám si ovoce, a raději obyčejnou vodu než se sladidlem,
zkusila jsem to se skořicí, není to špatný, ale vzhledem k tomu že můžu už i zeleninu, tak těch jogurtů tolik nebude
dievcata, opat sa hlasim. Po 14 dnoch na DD ma dnes rucicka na vahe opat velmi prijemne potesila, - 4 kg 😀 Este zostavaju 3 😉
@ewicka223 no to sme na tom rovnako cca. Ja som zacala minulu stredu, takze to je 9-ty den. Citim na bruchu ze to pojde dole. Moj ciel je dat dole 18-22 kg. Uvidime ako to pojde. Zatial su dole prve 4, ale viem ze sa to spomali. Papam podla mna velmi ukazkovo, dodrziavam, neporusujem, ale strasne moc mi chyba sladke a ryza!!!!
povedala som si, ze po zhodeni 8 kg si dam odmenu a kupim si z e-shopu s dukanovou dietou nejaku povolenu sladkost a potom zase po dalsich 8 kg. Snad to zvladneme baby!!! ja som totiz strasne netrpezliva a je pre mna tazke dlhodobo sa udrziavat na uzde. Sebadisciplinu mam snad vo vsetkom okrem jedla :(
Caute. Co zajtra papate ? My mame pripraveny hovadzy vyvar so zeleninou a svieckovu na jogurte 🙂
@22janulienka22 presne tak,... som zvedava ked sa po mesiaci odmeram, raz za mesiac sa meram, tak som zvedava co to bude, lebo citim ze zimna bunda mi uz neni taka tesna 🙂)
mně hrozně chybí pečivo, nebo chleba, obyčejný chleba s máslem a solí, i když jsem si upekla z tvarohu a otrub není to ono.
dnes jsem teda poprvé neměla hlad, jedla jsem až v 9 , um mně je problém že vstávám brzo ( v 5) a chodím spát pozdě( ve 23.) já toho protě musím sníst víc
jinak se přiznám že si nekupuji jen odtučněné výrobky ale jen do 3 % tuku, někde jsem četla že např u jogurtu je jedno jestli je 0,1 % nebo 3% protože v tom malém množství je ten rozdíl nepatrný

@ellise preco si biely jogurt neochutis, iba si das skoricu a trosku sladidla a hned je to o inom a je to velmi chutne aspon mne to velmi chuti, alebo si das trosku cisteho kakaa nesladeneho a trosku sladidla a mnamka 😀