icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

ivka02
27. jan 2013

@pitipitipa jaaaaaj, tak to v Uk si mozes veru lepsie zasoby narobit a aj vela dobrych veci kupit, to poznam 🙂 x

ewicka223
27. jan 2013

baby preco sa mi ta sprosta vaha zastavila ,ba aj vracia? nic som neporusila ,snazim sa....Sice na cm, islo dole skoro 8 cm v niektorych partiach a,le vaha nic moc

mimikas
28. jan 2013

@ewicka223 ahoj, prosim ta pridas ma do skupina na fb? Ja zacinam piatok 01.Feb.

michelleuk
28. jan 2013

caute baby musim sa aj ja pochvalit drzim dukanku od piatku a mam dole 3,5kg 😀 ato skoro stale jem 😀 to je nieco pre mna 😎

medovka661
28. jan 2013

Ahojte tiež sa na to chystám. chcem sa len spýtať tie otruby je jedno ake si kúpim alebo musím presne take ake predávajú v dukanovom shope? pretože Dukan tvrdí že je v tom velký rozdiel. Dakujem

ewicka223
28. jan 2013

@mimikas musis poziadat alebo mi dat fb meno a poziadam ja 🙂

ewicka223
28. jan 2013

@mimikas sorry, az teraz som si vsimla,ze som ta tam uz medzicasom pridala

medovka661
28. jan 2013

@ewicka223 aj vy začínate v piatok s Dukanovkou?

michelleuk
28. jan 2013

baby poradte mi co si mozem urobiiyt s krabych prstov mam 1 fazu od stredy zacinam 2 fazu,a este jedno ak mam v stredu 1 den 1 fazy mam zacat jest aj zeleninu ci az vo stvrtok?

alen24
28. jan 2013

@ewicka223 a cvicis?

ewicka223
28. jan 2013

@alen24 ano

miiishka
29. jan 2013

@ewicka223 pridám sa! som na FB ako Mi Hercegová 😉

miiishka
29. jan 2013

@michelleuk napr. chlebík z krabích tyčiniek 🙂 môže sa od prvej fázy. http://www.dukanovadieta.com/recepty/recepty/90...

michelleuk
29. jan 2013

@miiishka dikes vyzera to celkom dobre skusim 🙂

miiishka
29. jan 2013

tak skúšala som cestoviny shirataki, a sú ako sklenené ryžové rezance, chuťovo neutrálne. Spravila som k nim mäso vo voku s chilli a sójovou omáčkou a je to fajn ;) také ázijské, a to ja môžem! 🙂 Sú síce drahé (ako sviňa 😉 ) ale aspoň na spestrenie ich asi občas kúpim 🙂 ešte chcem skúsiť objednať tú ryžu 🙂

miiishka
29. jan 2013

@michelleuk od druhej fázy môžeš začať jesť zeleninku, len si to striedaj-napr. jeden deň bielkovinový a druhý bielkovinovo-zeleninový, prípadne 2-bielkovinové a potom 2-bielkovinovo-zeleninové, a tiež si na stránke pokukaj, ktorá zelenina je vhodná, viem že napr. paprika má vysoký obsah vlákniny tak by sa to s ňou nemalo preháňať 🙂

michelleuk
29. jan 2013

@miiishka ahoj kukala som to a vychadza mi s toho ze len paradajky budem jest ziadna s tych ostatnych zelenin mi nechuti 😝 tak neviem a ty si v ktorej faze ?

miiishka
29. jan 2013

dnes predposledný deň v prvej 🙂 od stredy idem na druhú. Takže moje znalosti sú zatiaľ teoretické ;)

miiishka
29. jan 2013

opravujem, dnes posledný :D ja trúba 😀

alen24
29. jan 2013

@ewicka223 tak aj preto ti vaha stoji...

alen24
29. jan 2013

moj dnesny obed kuracie halusky s cotage syrom a tvarohom...🙂

22janulienka22
29. jan 2013

@alen24 sú dobré? 🙂

kalfinka
29. jan 2013

ahojte 😀 .. ja som už dukanku držala a za 2 mesiace som dala dole 6 kg. Teda, dala som skôr,len tie fázy ... 😀 No a od februára (po 9.2.) sa chystám znovu na to. Ešte chcem absolvovať jednu narodeninovú oslavu (najmladšia bude mať) a potom už budem žhává. 😝
Mám už všetko doma pokúpené,už len netrvanlivé potraviny .. tie ale tesne predtým pokúpim. Normálne sa na to teším,keď vidím, že nebudem sama. 😎

alen24
29. jan 2013

@22janulienka22 ked si dobre ochutis tak ano 🙂

sandri
29. jan 2013

baby ja sa dnes musim pochvalit, stretla ma susedka co sme sa davnejsie nevideli a vravi mi: daka ste pochudnuta! Nic krajsie mi povedat nemohla 😀

michelleuk
29. jan 2013

Baby a krabie prsty môžem? Chytila má značka a zjedla som celý balík :p

lucymk
29. jan 2013

@mima1983 ahoj.ja som dukanovu dietu drzala 2mesiace. brala som pritom vitaminy a vlakninu,aby som to znasala lepsie.schudla som 8kyl.po 8kylach som si povedala ze uz staci ,lebo sme zatuzili po druhom babu. po pocati naseho babätka som zacala s 3fazou,ale nedodrzovala som to presne.po mesiaci ked uz som bola teda tehotna som stou dietou uz prestala.aby som nezabudla niesom odbornik ci sa to odporuca alebo nie,ale treba mysliet aj nato,ze ked chcete babo tak je zbytocne drzat niejaku dietu,lebo sa môze vratit jojo efekt. este som pred otehotnim brala 6mesiacou kyselinu listovu

sandri
30. jan 2013

@michelleuk No ak mas tie surimi tycinky s krabiou prichutou, tak tych mozes zjest kolko len chces 😀 Dukan pise, ze surimi je velmi chude rybie masko.

michelleuk
30. jan 2013

@sandri ahoj no neviem ci je to to co pises tieto su len krabie prsta tie biele rolky a na vfchu lososove ,,

bbbea
30. jan 2013

baby a Goji sa môže? niekde som čitala, že hej, ......?? 😉