Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Neviem, ale 15-20 kg by ešte potešilo 🙂
Tak baby konecne som som po MS zajtra pojdem na vahu dufam ze ma netrafi ked som tolko porusila pocas ms 😒
@janine6623 neboj, pohne sa to. je to len voda čo je v zelenine. ja budem striedať 1/1.
juuj baby, ja konecne po 3 tyzdnoch co mi stala vaha dnes -1kg. Sa strasne tesim 😀
Dievčatá, kde kupujete ovsené alebo pšeničné otruby? Dnes som ich chcela kúpit (v DM v Bratislavskom Auparku), ale ich nemali.
@miskap2111 skus kaufland alebo hociaky bio obchod...ceny otrub su tam porovnatelne s ostatnymi obchodnmi ;)
tak babule..dnes som sa vyzila a na 7 den 3,5 kg dole...tesim sa ale dufala som ze toho bude viac ;)
Ahojte, zacala jsem s Dukankou a chcem se zeptat tech kteri potrebuji shodit jen "par" kil. Jak dlouhou ste meli prvni fazi?dle Dukana staci 3dny....alebo z vasich zkusenosti je treba vice?dakujem
dievcence co ste mali uz tie shirataki ...oplati sa ich objednat?
@alen24 ja som si ich objednala, ale moc mi nejdu na chuť...spravila som si z nich taký šalát so zeleninou a morčacím masom. kúpila som tri balíky a tie dalšie dva mi stoja v chladničke už dosť dlho 😀 už by som ich viac neobjednala, ale niekomu chutia
Dukanova rolada🙂 velka namka🙂
Ja si teraz casto zapekam brokolicu alebo karfiol s 5 % smotanou a sunkou, z vajicka davam iba biekok a dochutim to horcicou.
@22janulienka22 ďakujem 🙂
Baby tak pre mna bol vikend neskutocne tazky....u nas doma bola v sobotu zabijacka takze cely vikend tu vyvoniavali same dobroty, masko, tlacenka, klobasky a tak...no proste fakt trapenie...ale drzala som sa pekne svojich hydinovych prsiciek a jogurtov,....fu, ale uz viac v tomto obdobi to asi nikdy skusat nebudem....teraz uz len vydrzat do konca..ale za odmenu som si upiekla mafinkny a su fakt super...len som bola v soku, bo som si spravila polovicnu davku aby som mala na tri dni po jednom mafine a ono mi vyslo pat ;)...to sa uz tazsie delilo ;)

@bibinka379 ked nemas knihu, pozri na stránke www.dukanovadieta.com, je to tam rozpísané ja idem tiež len podľa netu. V prvej fáze zeleninu nemôžeš 🙂