Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@kokostenko papas malo,skus pravidelne 5 krat za den a vela pit.. 😉
@macekova ahoj no prave nato podstatne som zabudla potreby si dávam buď s mliekom,jogurtom,alebo si robím placky aj majmávam aj ryby občas ma večer chytí hlad ale nie vždy to co mám v povolených potravinách tak to si aj dám ale musím povedala ze dnes ked som sa odvazila tak po troch týždňoch mi padla váha o kilo dolu potešilo na to.prepac za chyby pisem cez iphone🙂
Ahojte, na strane 83 mám posledný príspevok - a slúbila som že sa vrátim...tak som opať tu. Plánujem začať opať cez víkend natvrdo s dukanom. Prvý krát mi to vyšlo a schudla som za krátko veľmi veľa 🙂.Pribrala som tentokrát 12kg, ktroých sa plánujem sradosťou vzdať 🙂
Boze ako ,mam si objednat aj tie otruby z internet,naco to je?Je to nieco ako chlebik?Knihu som si kupila je plna receptov z obrazkami a stala 20 eur.
@ssisska otruby su v dukanovej diete zaklad, precitaj si hlavne pravidla dukanovky najlepsie by bolo, keby si mala najskor prvu knihu a tam si vsetko nastudovala... :D
@elka74 a tusim ta dukanova kniha s receptaami nema ani obrazky....
Ja som dostala prvu dukanovu knihu nastudovala som a na nete som objavila rozne recepty a teda tu druhu knihu s receptami ani nepotrebujem sice som ju chcela, ale ked som si ju v knihkupectve listovala prisla som na to ze vela jedal je takych co ja ani nejedavam alebo si ich upravujem na svoj sposob.... zatial na dukanke 36 dni a dolu je 6,4 kg, minuly tyzden sa to trosku zastavilo a nabehli mi 2 kila spat, ale nemam z toho stres... fungujem dalej za cielom 🙂
@elka74 Ved to prva stala 9,90 a druha tiez tusim no maximalne 11, ale 20 určite nie ved aj vela bab co ju kupovali tak vraveli okolo 10, mozno ze si kupila nejaku inu knihu... neviem no... Ale najlepsie je fakt precitat si prvu knihu a to fakt ze knihu lebo z netu som bola cela vyburana a neodhodlala som sa zacat a ked mi mamina dala na meniny tuto knihu tak som ju nastudovala a 7.1 som zacala... a nehodlam s nou tak rychlo skoncovat :D takato dietka mi vyhovuje pomaly ju ako dietku ani neberiem 🙂
Ako som tak šla po dlhej dobe na stránku dukanovadieta.com a chcela som isť podla predpísaného jedánička tak som zistila že stránka je nová a tieto jedáničky sú tam už nie verejné. Nemáte nietorá popísané v zošite ako ste jedli v prvej fáze? Ja som si to písala presne všetko este aj čas, len ani za svet neviem nájsť ten zošítok. Ach jaj...babo rad.
@adamedik
Ja som si ju kupila v Nemecku,a ta druha kniha ma velmi pekne ilustracne obrazky.Je tam vsetko aj o tych 4 fazach.Tak ja mam asi original.To je cudne ,ze na Slovensku je taka lacna a stoji o polovicu menej.Ved trhova cena by mala byt rovnaka,ked chce autor knihy zarobit.To je divne...
@jarus21 Ahoj, tie jedálničky sú stále tam 😉 :
@macekova ja to goji papám pravidelne - teda ak nezabudnem. Objednávame to cez net vo vačších množstvách tak to vynde oveľa lacnejšie ako z obchodu. Ale asi fakt v prvej fáze budem len bielkovinová. Už som minulý rok túto dietu držala a počas prvej fázy som pekne schudla aj počas druhej isli kg dole pomerne rýchlo. ked som prešla do tretej fázy som zistila že som tehotná tak som hned prestala. No a teraz opať začínam...Od zajtra. Dned som sa už navodila otrubami a jogurtom - tak zajtra sa mi bude lepšie začínať 🙂. Ty si už kam pokročila? A čo tie cestoviny, objednávaš ich z tej stránky alebo z inakade sa dajú?
@jarus21 ja som s ňou schudla tiež min. rok a neprišla som ani do ciela a sekla som s tým ...tak sa všetko vrátilo ... teraz som k diétke pridala šport a chcem, teda musím dodržať všetky fázy aby som už nikdy tie kilá čo som schudla opäť nevidela 😉 ...tie cestoviny som ešte nejedla.... nejak ma nelákajú. Teda láka ma shirataki ale vo forme slim rice - chudej ryže - to isté len v tvare ryže 😉
@miluska17 je to dukanovska babovka... ja som ju robila nasledovne 4 vajicka si rozdelis, a vyslahas si bielka s umelym sladidlom, zvlast som si trochu vyslahala zltka, do ktorych som potom pridala 6lyzic ovsenych otrub, jeden kypriaci prasok, jeden vanilkovy zlaty klas dve polievkove lyzice suseneho nizkotucneho mlieka asi deci nizkotucneho mlieka vymiesala som a potom som k tomu pridala bielka, odobrala som trosku a dala do nej kakao vylejes bud do velkej babovkovej formy alebo ja mam take mensie tak do nich a pecies 35 minut na 150 stupnou ale lepsie je vo vacsej forme, lebo v malych ako su na muffiny sa skor vysusia :D
@jarus21 ja som 2 mesiace chudla a pol roka priberala späť 😠 .... mea culpa, mea maxima culpa 😀 😀 😀 , skončila som po jednom víkende mimo domu ....potom nastali nejaké problémy a čím viac som sa pokúšala znova neúspešne začať tým rýchlejšie som priberala ..... naštarovala ma 9 na začiatku .... a som v 2. fáze .... a ešte dlho budem 😀
jáááj dnes som si urobila velmi dobrý chlebík taký rýchly ale niečo ako chlebím vo vajíčku:D
ahojte ja sa chcem spytat ci mozem v 1faze jest aj hrianky lebo ja sa ich neviem vzdat/
@alen24
1 vajce
50g nízkot.kremového syra
1PL škrobu ale nie kopcovitu
1čL droždia
bylinky podla vlastného výberu:D
pripravuje sa bez soli:D
všetko zmiešame a cesto vložíme do obdlžnikovej formy alebo aj inej hrubka cesta musí byt najmenej 5mm,nesmie byt tenšie.zakryt foliou a 5min.do mikrovlnnej truby na najvyšší stupen ked je hotový ihned odstranit foliu a vyklopit aby bol chlebík nadýchaný alebo do rury 200 stupnov na 10min
Ahojte, ja som uz DD drzala ale akonahle sa mi vaha nepohla dva tyzdne tak som sa nasrala a zacala zrat🙂 schudla som za 10 dni skoro 4 kg, isla som z vahy 66 kg, no potom som zase vazila 67 kg, tak som zacala drzat dietu klasicku rysovaciu, no zase som sa dostala do fazy, ked vaha stoji vyse 2 tyzdne. Tak som sa rozhodla ze skusim nastartovat metabolizmus a dam aspon 5 dni DD cisto bilekovinovych. Som zvedava, ci sa konecne moja vaha pohne. Inak obcas Vas tu citam pre inspiraciu, je to super, len ma trocha mrzi jedna vec...preco ked napisete svoj uspech, ze ste schudli napr. 6 kg tak nenapisete z kolkych kg ste schudli? ved to je to najdolezitejsie, lebo je velky rozdiel ked sa chvali 90kg clovek ze schudol 9 kg a ked sa chvali 56 kg clovek co zhodil ,,LEN,, 2 kg. Ale drzim vam palce a od zajtra zacinam aj ja 🙂

@kokostenko no ja by som z toho bola hladná 😉 . Kde máš nejaké kuriatko ? ... čítala som, že hlavne večer by sa malo zjesť veľa bielkovín aby si naštartovala spaľovanie. To je čaro tejto diéty - že môžeš veľa papať. A otruby si dávaš ako ? ...lebo v jedálničku si ich nepopísala 😉 . Asi niečo nerobíš správne keď telo nie je ochotné viac pustiť. Pokiaľ je výdaj väčší ako príjem , tak problém bude že veľmi málo príjmaš a telo nastavilo obranu - bojí sa niečo pustiť, lebo má strach že tak skoro nič nedostane. Pravidelne jedz a skús troška pridať na množstve. Každé telo je iné a na každé aj niečo iné zaberá. Treba skúšať. Hlavne sa netreba vzdávať 😉