Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
DievČENCE TAK AKO?ako vam to ide?mne sa konecne vaha pohla smerom dole 😀 este 4 kg do ciela ....
mamicky chcem sa opytat ci drzi dietu aj nejaka co ma problemy s nizkymi hodnotami cukru alebo s hypoglykemiou ja som skusala no po 5 dnioch som odpadla chytila ma triaska a oblial ma pot a uz som sa prebrala iba na zemi
ja ešte len necelý mesiac 😀 😀 😀 ale už som ju raz držala
Caute baby ako sa vám darí? Ja už od 14.2 stojím na to istom sice porusujem aľe len trošku ( mám menzes) podporte má rozhybe sa to?
baby, chcem sa spyýat, či je tu na FB aj skupina Dukanova dieta, alebo len diskusia? diky za info
@michelleuk neboj urcite sa to pohne ..ja som stala 2 tyzdne dokonca mi vaha stupla a teraz konecne klesla a to 1,6 kg za 2 dni ...tak urcite aj tebe klesne len treba vydrzat 😉
@michelleuk po skonceni mensturaciie to pojde dolu to mam aj ja teraz uz som prekonala pred mesiacom tiez mi vaha este stupla a po akoby carovnym prutikom islo este nizse ako pred menstruaciou treba vydrzat a co najmenej porusovat ... 😉
@adamedik
Mas pravdu pocas menstruacie prave ju mam uz stvrty den ,je telo napuchnute,zdrziavaju sa v tele vsetky skodlive latky,spalene tuky,voda.Podla doktora Dukana je to normalne ,ze ked ma zena predperiodicke dni a pocas periody sa potom telo zbavuje ostatnej nahromadenej vody a tukov z tela.Ja teraz este nedrzim dukanovu dietu ale mam ryzovu dietu a vecer cvicim na trenaznom bicykli.Uz sa neviem dockat ,kedy sa zbavim spolu s periodou vsetkej tej vody.
Ahojte, jedavate niektore aj morcacie krky? dneska mamina z nich varila kapustnicu a dala som si, len ten krk samozrejme a neskutocne jemne masko, zblajzla som ho ako nic a to uz som sa zaprisahala, ze maso jest uz nebudem, kedze je mi z kur.prs na vracanie 😀
@vivian19 no nieje mi az tak co zavidiet aj ja mam svoje chvilky boli sme v stredu na takej návstevnej púti a dopadlo to zle nedobre na jednej navsteve lazane na druhej chlebik s maskom a na tretej palacinky so slahackou a pohar vínečka... ale na druhy den bolo cosi dolu, ale nenechala som sa zlakat a teda pokracujem... :D Chcem dať aspon do konca maja este 20 kil dolu co si myslim ze je nerealne, ale musim sa prekonat aj s cvicenim tak potom to hadam pojde :D drzim pasticky nech statočne odolávaš, alebo si upeč aj pre seba muffinky... alebo nieco také... alebo si daj horkú čokoládu, pár krát som s nou zahánala chute na sladkosti :D alebo colu light... ta tiez pomaha :D
@michelleuk no ja som sla min.roku z vahy 78 kg schudla som za 4 mes.15 kg...a teraz od februara idem zase od 1 fazy a z vahy 65 kg...
@alen24 ale tak to pekne ja idm s vahy 81,5kg s konca januara tiez chcem dat aspon 15kg zatial mam 6kg dole,,
Ahojte aj ja idem od 1.3. drzat tuto dietu a chcela by som sa spytat kde nakupujete ovsene otruby a umele sladidlo? Ja som kupila v dm-ke a tam su ovsene otruby s klickami, je to ok?
@michelleuk pekne 6kg je super za taky cas 🙂
čauky čauky 😀 sa teším jak malá. Som začala 18.2. a som sa teraz vážila a 2 kg dole. Od zajtra prechádzam na 2. fázu ... neskutočne sa teším na plnené šampióny s tvarohom a šunkou .. som to jedávala aj minulý rok. 😝
A teraz som si dorobila zrovna lievance s nutelou ... tak sa tlačím a provokujem mužíčka ... ten sa chopil od jedu chipsov. On nechudne. On priberá. 😀 😀 😀
@alen24 no ja idem teraz z váhy 61 kg .. a chcem sa dopracovať na 54 kg. Minulý rok som nedokončila dietu, už po 2 mesiacoch čo som sa nevedela preklopiť do 3. fázy som to vzdala. A dopracovala som sa max na 56 kg. Ale nabrala som to nazad ... som si dlho držala 58 kg ale vianoce a silvester ma zložili a som sa vyškriabala na tých 61 kg. Najradšej by som chcela zliezť niekde na 52 - 54 kg. Moj ideál. Tak hádam tento raz.
😀 😀 😀
uf vikend plnyyyyy prehreskov...no nic zajtra zacinam natvrdo 😀 lebo jar je tu uz coskoro :D

@ninimini a ako dlho ju drzis?