icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

vivian19
21. feb 2013

@ninimini a ako dlho ju drzis?

mima1983
21. feb 2013

Kakaová roládka s tvarohovou plnkou 🙂 JE BOHOVSKAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

mima1983
21. feb 2013

Môj dnešný aj zajtrajší obedík - ZELENINOVÝ ŠALÁTIK S JOGURTOM A ÚDENÝM TOFU 🙂 (chýba mi tam len rajčinka, ale moj milovany manzel vsetky popapal 😀)

alen24
21. feb 2013

@mima1983 mnam milujem taketo salaty ale tofu nie 🙂

alen24
21. feb 2013

DievČENCE TAK AKO?ako vam to ide?mne sa konecne vaha pohla smerom dole 😀 este 4 kg do ciela ....

nikatan
21. feb 2013

nikatan@janetta20
ahoj.no ja by som už mohla začať od zajtra.
ty potrebuješ dať koľko dole?

majulino
21. feb 2013

mamicky chcem sa opytat ci drzi dietu aj nejaka co ma problemy s nizkymi hodnotami cukru alebo s hypoglykemiou ja som skusala no po 5 dnioch som odpadla chytila ma triaska a oblial ma pot a uz som sa prebrala iba na zemi

ninimini
21. feb 2013

ja ešte len necelý mesiac 😀 😀 😀 ale už som ju raz držala

michelleuk
21. feb 2013

Caute baby ako sa vám darí? Ja už od 14.2 stojím na to istom sice porusujem aľe len trošku ( mám menzes) podporte má rozhybe sa to?

marekdani
21. feb 2013

baby, chcem sa spyýat, či je tu na FB aj skupina Dukanova dieta, alebo len diskusia? diky za info

alen24
22. feb 2013

@michelleuk neboj urcite sa to pohne ..ja som stala 2 tyzdne dokonca mi vaha stupla a teraz konecne klesla a to 1,6 kg za 2 dni ...tak urcite aj tebe klesne len treba vydrzat 😉

adamedik
22. feb 2013

@michelleuk po skonceni mensturaciie to pojde dolu to mam aj ja teraz uz som prekonala pred mesiacom tiez mi vaha este stupla a po akoby carovnym prutikom islo este nizse ako pred menstruaciou treba vydrzat a co najmenej porusovat ... 😉

adamedik
22. feb 2013

Pridavam moj graf, kazda bodka je den vazim sa kazdy jeden den a je vidiet, ze raz je uplne dolu potom zase hore a dolu a takto to ide pocas celej diety, takze ziaden strach znepokojjovanie... ide to... 😀 len treba trpezlivost...

ssisska
22. feb 2013

@adamedik
Mas pravdu pocas menstruacie prave ju mam uz stvrty den ,je telo napuchnute,zdrziavaju sa v tele vsetky skodlive latky,spalene tuky,voda.Podla doktora Dukana je to normalne ,ze ked ma zena predperiodicke dni a pocas periody sa potom telo zbavuje ostatnej nahromadenej vody a tukov z tela.Ja teraz este nedrzim dukanovu dietu ale mam ryzovu dietu a vecer cvicim na trenaznom bicykli.Uz sa neviem dockat ,kedy sa zbavim spolu s periodou vsetkej tej vody.

slimme
22. feb 2013

Ahojte, jedavate niektore aj morcacie krky? dneska mamina z nich varila kapustnicu a dala som si, len ten krk samozrejme a neskutocne jemne masko, zblajzla som ho ako nic a to uz som sa zaprisahala, ze maso jest uz nebudem, kedze je mi z kur.prs na vracanie 😀

michelleuk
22. feb 2013

@adamedik ahoj dikes za podporu dufam ze sa to pohne dnes mam posledny den 😎
@alen24 ahoj a s akej vahy ides?
dufam ze do leta dam dole aspon 10kg

vivian19
22. feb 2013

@adamedik joj ale ti zavidim. Ja som si dnes dala 4 kolace a zajtra mame oslavu a robim kolace s tortou, tak som zvedava ci vydrzim. A este som dostala menzes. No super a kilecko je este hore.

adamedik
22. feb 2013

@vivian19 no nieje mi az tak co zavidiet aj ja mam svoje chvilky boli sme v stredu na takej návstevnej púti a dopadlo to zle nedobre na jednej navsteve lazane na druhej chlebik s maskom a na tretej palacinky so slahackou a pohar vínečka... ale na druhy den bolo cosi dolu, ale nenechala som sa zlakat a teda pokracujem... :D Chcem dať aspon do konca maja este 20 kil dolu co si myslim ze je nerealne, ale musim sa prekonat aj s cvicenim tak potom to hadam pojde :D drzim pasticky nech statočne odolávaš, alebo si upeč aj pre seba muffinky... alebo nieco také... alebo si daj horkú čokoládu, pár krát som s nou zahánala chute na sladkosti :D alebo colu light... ta tiez pomaha :D

alen24
22. feb 2013

@michelleuk no ja som sla min.roku z vahy 78 kg schudla som za 4 mes.15 kg...a teraz od februara idem zase od 1 fazy a z vahy 65 kg...

alen24
22. feb 2013

@adamedik ja ked aj porusim nic sa nedeje idem dalej 😀 a pokracujem v dukanke

michelleuk
23. feb 2013

@alen24 ale tak to pekne ja idm s vahy 81,5kg s konca januara tiez chcem dat aspon 15kg zatial mam 6kg dole,,

dadka246
23. feb 2013

Ahojte aj ja idem od 1.3. drzat tuto dietu a chcela by som sa spytat kde nakupujete ovsene otruby a umele sladidlo? Ja som kupila v dm-ke a tam su ovsene otruby s klickami, je to ok?

alen24
23. feb 2013

@michelleuk pekne 6kg je super za taky cas 🙂

alen24
23. feb 2013

@dadka246 ano je to o.k 🙂 take kupujem aj ja ....a sladidlo kupis aj v tescu aj v obchode so zdravou stravou aj v bile...

kalfinka
23. feb 2013

čauky čauky 😀 sa teším jak malá. Som začala 18.2. a som sa teraz vážila a 2 kg dole. Od zajtra prechádzam na 2. fázu ... neskutočne sa teším na plnené šampióny s tvarohom a šunkou .. som to jedávala aj minulý rok. 😝
A teraz som si dorobila zrovna lievance s nutelou ... tak sa tlačím a provokujem mužíčka ... ten sa chopil od jedu chipsov. On nechudne. On priberá. 😀 😀 😀

kalfinka
23. feb 2013

@alen24 no ja idem teraz z váhy 61 kg .. a chcem sa dopracovať na 54 kg. Minulý rok som nedokončila dietu, už po 2 mesiacoch čo som sa nevedela preklopiť do 3. fázy som to vzdala. A dopracovala som sa max na 56 kg. Ale nabrala som to nazad ... som si dlho držala 58 kg ale vianoce a silvester ma zložili a som sa vyškriabala na tých 61 kg. Najradšej by som chcela zliezť niekde na 52 - 54 kg. Moj ideál. Tak hádam tento raz.
😀 😀 😀

kalfinka
23. feb 2013

@mima1983 dáš receptík na tú kakaovú roládu? Prahnem po sladkom ako nikdy. 😀 😀 😀 A ten šalátik je mňamky. Všetko máme doma, aj tie rajčiny,tak zajtra budem asi čarovať ... možno na večeru. 😝

mima1983
24. feb 2013

@kalfinka mozes pozriet v mojom albume "Moje chudnutie", tam je hocico, aj tento kolacik s receptom 😉

alen24
24. feb 2013

@kalfinka tak drzim prsty nech to dotiahnes tentoraz do uspesneho konca 😉 ...

alen24
24. feb 2013

uf vikend plnyyyyy prehreskov...no nic zajtra zacinam natvrdo 😀 lebo jar je tu uz coskoro :D