Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Ahojte
Chcela by som zacat od pondeka s dukanovou dietou ale mam v tom taky chaos ... nevie mi niekto poradit jedalnicek?
ako sa pripravuje tofu na cibulke
Ahojte, prosim vas chcem sa opytat asi ste uz poculi a jedli Smakouna? kde sa da kupit?dakujem
Ahojte baby...som rada ze je tu tato tema, ja som na DD druhy den planujem v prvej faze zotrvat este dva dni, ako si pocinate vy? kolko sa vam podarilo schudnut??? 🙂
@vivian19 ahoj u mna to bolo skoro rovnake teda az v druhej faze kde sa pridava zelenina aj chcela som s tym prastit ved ziadne vysledky ale prisiel den ked padli aj 2kg dolu a neviem ako ja som sa tu radila o tom nobolo mi povedane ze malo jem tak som pridala na obratkach a napchavam sa aby som nepocitovala hlad
@ivettka74 ahoj ja som sice uz v druhej tam to ide o cosi pomalsie alebo to aj stoji na jednom miesye teda ako una ale dala som dolu od januara do dnes 6kg ale hlavne to vidim na riflach ktore som tazko zapinala no dnes mi padaju a tp ms tesi no vsha este nieje taka aku chcem mat
@kokostenko ahoj no ja tak isto teraz za dva dni 1,5 kg dole a pred tým mi to 2 týždne stalo
@michelleuk ja som to troska porusila v sobotu tym ze som si dala horku cokoladu ani neviem co ma to napadlo kedze cokolada a vsetko co je sladke je pre mba tabu uz dlhu dobu
@kokostenko no inác aj ja som porusovala lebo som mala svoje dni kazdy deň som niečo jedla aľe už sa snažím ovládať vsak už len 10 kilo 😀 inác som rozmýšľala že prejdem na 5 B dni a 5 Vz dni či by to nešlo rýchlejšie
@kokostenko Ahoj, 6kg je vazne super...to ked ja dam dole budem stastna...ak sa mi podari...kolko chces dat dole este ty???A drzis to od zaciatku januara??? A niekedy si aj porusila nejakym malym prehreskom??? Alebo dodrziavas striktne...Ako pisem ja som na nej druhy, dnes treti den ale vcera vecer mi moj muz hovori aby som sa najedla, ze sa mu zdam byt uplne deprimovana, unavena a bez nalady 😀 tak neviem ci to je tymto stravovanim kazdopadne uz sa tesim kedy dam zeleninu lebo toto je pre mna kriz.. 😀 Ozaj nevies nahodou ci sa v prvej alebo druhej faze moze nejaky klasicky puding samozrejme bez cukru???? Dakujem
@michelleuk ahpj zelenina ako taka zadrziava v tele vodu preto aj v druhej faze to ide dost pomali co sa tyks tych kil ka si to striedam 1:1 obcas je aj pravda ze zeleninu aj zabudnem lebo mi na rozum nepride
@ivettka74 ahoj tak nikdy som nebola stihla ani nebudem nemam nato geny ale kedze moja vydka je 186 a drzimmam dolu to od 7.1mam dolu do dnesneho dna 6kg uspesne sle pravda porusila som aj ja trnto tyzden alr len trocha sle opat som v tomto kolotoci dukan optymalnu vahu by som chcela ak sa pofari mat 80kg a pak sa uvidi xceka by som aj menej ale zas budem vdscna aj za toto.ja si kupujem v lidli puding uplne ze lacny cca dajakycj 0,13e ale mozes aj zlaty klas ja si ho zvyknem dat osladit si ho mozes tou steviou sladidlom alrbo bex.a co sa tyka tej nalady asi na kazdeho to insk vplyva niekto ms prave sili a energie viac ako doposial co som pocula
No to presne aj ja niesom stihla a isto nikdy nebudem tiež som vyššia 174 a 74, momentálne 73 kg za dva dni som už dala dole kilo...chcela by som tých 6~7 dať dole no uvidím či sa podarí...a ten puding z lidlu to je aký prosím ta? Je to nejaký s náhradnými sladidlami? To ma celkom zaujalo isto by som skúsila...takže skoro dva mesiace 6kg? Bože trochu ti závidim že si už dala toľko...držím palce aj naďalej 🙂
@kokostenko no to aj ja tak isto dnes ze BZ a zeleninu som ani nejdla vetsinou jem zeleninu len ked idem na kebab
Ahojte,
Ja tuto dietu držím už 31 dní, teda som v druhej fáze. Keďže musím schudnúť strašne veľa, 1.fázu som dala na maximum, teda na 10 dní... Bolo to náročné, no dodnes som schudla už 11 kíl. Som na to právom pyšná...
...no ešte chcem schudnúť aspoň 30 kg, takže mám čo robiť, no niekedy už nevládzem... hlavne, keď všetci okolo mna vyjedajú to, čo je najchutnejšie... ale upokojuje ma, že ak to vydržím, dám si to tiež a v "novom tele" 🙂
...počujte, ak žena otehotnie, ako to je potom? Môže to držať aj naďalej? ...nejako som o tom nič nenašla, i ked viem, že to nie je nebezpečne, lebo ješ všetko, no neviem presne ako je to...
@weweru Ahoj, v knihe ujo Dukan pise, ze to mozes drzat aj ako tehotna, ale su tam menej prisne obmedzenia... ale na webe som nasla clanok od nejakeho odbornika, ktory to tehotnym vyslovene neodporucal drzat. Kedze ja momentalne koncim 6tt vyriesila som to tak, ze len co som zistila, ze som tehotna som presla do 3. fazy, ale jem viac ovocia ako je povolene v 3. faze + ak mam na nieco vyslovene chut tak si to dam. Ale obmedzujem sa v prilohach (ryza, zemiaky) a snazim sa vecerat zdravo... Moj vysledok je zatial velmi dobry, za prvy tyzden v 3 faze som schudla dalsie kilo a odvtedy si vahu drzim. 😉
@ivettka74 ahoj ten puding som popravde nesledovala dopodrobna ale ked som si ho urobils bez sladidla a z otucnenehi mlieka mi uskodit hadam nemoze.kila ako tak cosi padlo ale stojim uz zad na vahe tak neviem nechcem s tym prastit lebo len sama sebe ukazem ze nic pre seba nedokazem urobit.🙂
@michelleuk
ahoj no mne nic nehovori kebab nakolko som sa ho pred rokmi na dovolenke do slova prezrala a dnes to nemozrm ani vidiet:-/brrrr
ahojte xcem sa ak ja nato opytat ze keby otehotniem v najblizsicj mesiacocj tak mozem drzat dukana aj nadalej neohrozim tym plod ak mi viete niekto tu poradit tak poprosim diky🙂
@kokostenko
Ahoj no teda ja som dnes štvrtý deň a teda posledný v prvej fáze ale cítim sa ako hladná šelma :( mne najviac chýba ovociektoré ja zbožňujem..od zajtra idem Naa druhu fázu ale už vidím že to takto dlho nepotiahnem..aj keď už mám kilo a pol dole čo ma celkom motivuje ale som už pekne nervózna.. 😀 v podstate som počas tehu pribrala niečo cez 20 kg a dole som dala 30 len teraz som už na váhe pod ktorú sa nemôžem dostať..tak skusam...ach Jaaaj..ešte otázka...čudne sa len v druhej fáze alebo aj keď prejdeš do tretej? či nevieš?
Ahoj v druhej to ide pomaly pisu ze 0,5-1kg za tyzden no ja som dala dolu 1kg za tri tyzdne v tetej uz pridacas aj ovocie ale ja tam niesom este a ani tak zkoro nebudem lebo v druhej mas zotrvat kym nedosiahnes vytuzenu hmotnost nic potesujuceho ale hlavne sa netreba vzdavat
@ivettka74 Tak neviem ako to bude dalej
Ahojte dievčatá... nechcem vás odradiť možno vám táto diéta robí dobre no ja som ju skúšala a nikdy viac.. bolo mi z nej veľmi zle.. a výsledky žiadne.. mala som až 8 dní čistých bielkovín.. utrpenie :( teraz sa už 9 deň stravujem podľa 28 dňového detoxu podľa Mačingovej a poviem vám že sa cítim neureriteľne.. hrozne sa z toho teším a výsledky ktoré na sebe badám ma veľmi tešia.. držím vám palce aby ste toho dukana zvládli 🙂
@kokostenko veď toto, že teba vydržať..ale tak zajtra ma čaka zelenina inak urobila som si ten zlatý klas so sladidlom a veru celkom pohoda...niesom taká nervózna že len samé mäso...tak snáď ešte zotrvám...ozaj prepáč že sa stále tak blbo vypytujem...ale cottage cheese sa môže? Lebo ja čo som našla s najmenším obsahom tuku bolo asi 4% tak teraz neviem...sorry za tieto vycerpavacky ale infosky o diéte mám iba z netu a medzi tými povolenými sa nespomína ale keď čítam fóra tak píšu že si ho dávajú...tak neviem
@ivettka74 ja si ho nedavam ale pocula som ze si davaju ale neviem ktory to je ja si davam tofu alebo tvaroh nizkotucny 0,5%tuku alebo este syr kleopatra obsahuje najmenej tukov v kauflande sa da kupit.a pohode pytaj sa akviem odpoviem a ak nie tak cosi spolu vymyslime🙂🙂🙂
ahojte, tak další mesiac za mnou, poviem Vám baby, že ešte nikdy som tak dlho nedrzala dietu, teda už to ani ako dietu neberiem, zvykla som si na to. Je to druhý mesaic čo som sa na dukana dala. Za posledné 4 týždne asi -4,5 kg dole, už to ide pomalšie ale nevadí, vravím si - pomaly dalej zájdem 😉 celkovo asi cca 11-12 kg dole. Tak este -8 kg a budem spokojná 😀 Tak do toho, držme sa všetky 😉 😉
@kokostenko och ďakujem ti veľmi pekne...a ten syr kleopatra to je nejaký tvrdý alebo v kelimku alebo ako? Ten cottage nemám veľmi rada ale aby som trochu obmenila jedalnicek skúsila by som všetko.. 😅 mas aj nejaký osvedčený recept Naa nejakú maškrtu? Myslím sladké, jaaaaa som našla akúsi bábovku dnes ju snáď skusim urobiť...čo tebe najviac vyhovuje?
Ahoj je to tvrdy syr bud si ho mozes kupit nakrajany alebo v celku co sa ryka maskrt🙂 nemam tu nic takeho oblubeneho robievam si dukanov chlieb alebo ovsene placky a puding alebo maffiny

@ninimini skusala som na tvoj sposob rybku ...mnam fakt je to super 🙂