Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@medulienka29 tak si robila nieco zle alebo zle pripravila ved aj kuracinu si mozes urobit na rozne sposoby a z masa nemusi byt len kuracina je tu spustu moznosti
@medulienka29 treba hlavne aj vitamíny brať
Ahojte baby,tak ja zajtra zacinam....mam 82kg pred porodom vaha 65kg, mam co robit...ale ako vidim, ze vsetkym sa dari,tak chcem skusit..dobre som pochopila jedalnicek?ze rano mozem 0%jogurt a potom stale maso?kolko chcem?5dni?a otruby🙂))neboli ste prve dni hladne a nervozne?kupila som si aj vitaminy...tesim sa na vysledky
a cim si mozem ochutit ten tvaroh a jogurt?
Ahojte ja sa chcem opýtať čo mám jesť pri tejto dukanovej diete a kde nájedem jedálniček a či sa dá schudnúť do prvého júna 10 kilo dakujem za reakcie Henrieta
ahojte baby, aj ja 4 deň držím... a pokiaľ nemám čo robiť, tak je to ťažké... ak som zamestnaná niečím, tak sa dá v pohodičke vydržať
@balazica26 maj stale po ruke daco z dd,sunku,jogurt,syr,kolacik pi vela vela vody a da sa
@marwa ja štartujem tiež z 85 a chcela by som na 65.... meriam 176, tak to by bolo tak ideálne... tak si držme palce
@balazica26 drzim palce,ja som dala dole 17 za 3 mes.
nasla som super recepty, fakt ma to bavi,dnes som robila lievance..mnam zajtra koncim utocnu fazu, dnes som sa vazila po 3dnoch co drzim dd mam o 1,5kg menej...baby ja asi fakt schudnem 😀 jupiii...drzme sa..
@balazica26 drzme sa,,,zvladneme to....inak da sa to...prvy den som zjedla strasne vela masa, druhy uz menej..a teraz uplne v pohide, prve dva dni ma bolela hlava ale inak ziadne problemy, fakt toto sa da, lebo jes kedy chces a kolko chces samozrejme dukanovych jedal..ale je tych moznosti taaak velaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 napis ako sa ti dari...
@matterhj www.dukanovadieta.com su tam vselijake recepty, je to tam povysvetlovane tie fazy...ked nebudes nieco chapat pytaj sa...
@marwa ahoj, no ja mam pocit, že nejako stagnujem alebo čo... teda ked príde na mňa hlad, dám si zo tri plátky šunky, dnes som ale zhrešila so zmrzlinou...no nemohla som odolat... ale teraz na večeru som sa chystala dať tvaroh a ani tretinu som nezjedla...nevládzem :D... nechápem...zaujímavé ako to po pár dňoch obmedzovania sa rýchlo zasýti. 😉 Nevzdávam to, idem ďalej. Zajtra končím 5 dňovú útočnú fázu.
Dakujem ste zlaté, dnes sme boli grilovať a varil sa aj guľáš ja som sa ničoho ani nedotkla mala som len ráno aktíviu bielu a aj poobede to je všetko čo som dnes jedla včera tak isto a ihned to cítim , že mám kilá dole ale je to odriekanie tažké papa Henrieta
@balazica26 aj ja mam pocit,ze stagnujem..na vahe mam naspat 1kg.... ☹ neviem preco...prestanem sa vazis tak casto..a nic som neporusila...ja som vcera skoncila 1fazu....dnes uz aj zeleninka...nevadi..nevzdavam sa...
@marwa no ved práveže ja som sa na začiatku ani neodvážila, len viem že som mala pred vyše mesiacom 85
v ktorej fáze si môžem spraviť chlieb z krabích tičiniek dakujem Henrieta
Baby kde kupujete ovsene otruby?? V ktorom obchode, ja som nikde nenasla :-/ Dakujem.
A existuju tu dake 0 % ochutene jogurty? Ja som po dlhom case na Sk tak sa potrebujem zorientovat vo vyrobkoch.

baby po 3 dni dukanovej diety mam zaludok vtahu kuracie maso nechcem vidiet velmi dlho priserne bolesti hlavy ,vecer som nevedela ci utekat na wc alebo zvracat proste otras mozno to vplyva len na moj organizmus takto ale ja uz viac dukanku neskusim ,sice je kilko dole ale nestalo zato ,prechadzam spat k zdravej strave a k pomalemu chudnutiu