icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

marwa
3. máj 2013

@efci daju..napr.jogobella a v lidli linessa ta ich znacka, inak otruby som vsemozne zhanala a nenasla iba v CBA psenicne..

marwa
3. máj 2013

@adal podaril...mnam vyborny, ale piekla som ho asi hodinu,najprv 30min pri 180C,bol este mokry tak som potom pridala na 200C a este 30minut,,a teraz ho akurat jem...mnam...ale prilepil a odspodu..asi silikonova forma by bola lepsia...

adal
3. máj 2013

@marwa ja dávam papier na pečenie a nelepí sa, ja som piekla cca 40 min. pri 180 °C v teplovzdušnej rúre 🙂 som rada že chutí 🙂

marwa
6. máj 2013

@balazica26 tak ako sa ti dari????????no mne celkom dobre za 8dni -3kg...super...tesim saaaaaaaa... 😀 😀 😀 drzim palce

balazica26
6. máj 2013

@marwa ahoj, ja tiež držím ece a nejak tak podobne... -3kilá... 😉

vera23
12. máj 2013

Ahojte maminky, nemate niekto na predaj knihu Dukanova dieta v 350 receptoch, zhanam to pre švadgrinu, alebo poprípade dá sa to niekde stiahnut?Ďakujem.

miselka007
12. máj 2013

Ahojte,dnes je tyzden co som zacala s dukankou a mam zatial -3kg a aj centimetre idu dolu.Takze prvu fazu este tri dni a potom sup do druhej 🙂 drzim palce zienky

marwa
13. máj 2013

baby, uz asi 4dni stagnujem s vahou, a to som iba na zaciatku..2tyzdne co ju drzim...neviete mi poradit preco?vsetko dodrziavam ako sa ma...tak neviem co robim zle...kila vobec nejdu dole...ked tu citam ze niektora da za mesiac 15kg dole..tak neviem neviem...to ja mam za 2tyzdne -4kg a to mam minimalne 15kg nadvahu...pomocccccccc ☹

janka_mt
13. máj 2013

ahojte, môžem sa k vám pridať? mam za sebou 2. deň, vážiťsa nevážim lebo nemám váhu chválabohu, tak ja asi budem len skúšať nohavice ktoré nezapnem, podľa toho budem vedieť či sa darí či nie 🙂

janka_mt
13. máj 2013

@marwa skús viac papať, možno fakt malo ješ a telo šetrí a ukladá tuk

miselka007
14. máj 2013

Tak zienky,dnes som skoncila prvu fazu a od zajtra sup do druhej.Uz sa tesim na zeleninku 🙂

marwa
15. máj 2013

tak mam za sebou 18.den a -4,5kg, konecne sa pohla vaha 😉 este 10kg..ufff a budem spokojna 😀 ...vsetkym babam drzim palce..

janka_mt
15. máj 2013

@marwa gratulujem 🙂 uz nech som aj ja aspon na 18. dni , ja som včera porušila 😠 takže si pretiahnem 1. fázu až do piatku 😔

janka_mt
15. máj 2013

@miselka007 kolko si schudla v prvej fáze?

janka_mt
15. máj 2013

baby a ako to je s tými vajíčkami,kolko ich teda môžem zjesť? Všade sa inak píše.

miselka007
15. máj 2013

@janka_mt za 10dni som dala dolu do 4kg ale viac to samozrejme vidim a citim na objeme.A hlavne na obleceni 🙂

cessy
15. máj 2013

@vera23
http://uloz.to/xCvo5rf/dukanova-dieta-ve-350-re...

je tam cela preskenovana, staci si ju stiahnut

janka_mt
15. máj 2013

@miselka007 no však tiež si myslim, že dôležitejšie je ked to aj vidno, ak stratis z vahy moze to byt aj voda, horšie aj svaly, ale zase ked to vidis, tak to je dôkaz toho ze to aj funguje

hanislava
17. máj 2013

Ahojte kočeny,
chcem sa k vám pridať a skúsiť Dukanku. No mám zopár otázočiek. Viete mi poradiť? 🙂
Po prvé: Je treba jesť otruby? Lebo ja som v Holandii a neviem ich tu nikde zohnať a žiadny špeci obchod som nenašla, tak neviem či je to naozaj treba alebo nie, má to nejaký vplyv na tú dietu?
Po druhé: Môžem dukanove pečivo nahradiť napr. pšeničnými suchármi, nemyslím polystirenové chleby, tie sú z ryže a tie mi moc nechutia... 🙂
A po tretie: môžem si robiť napr. praženicu ale nie na oleji ale na dietnom masle? 🙂
Veľká vdaka zlatíčka 😀

evica2977
19. máj 2013

Ahojte babenky, rada by som sa od zajtra pridala, konečne dosiahla predporodnu váhu, no chyba mi spoluparťáčka. Pridá sa niekto ku mne?!

alami
20. máj 2013

@evica2977 ja 🙂 dnes som si kúpila knihu, čítam, študujem a od zajtra by som začala.
len, kto máte skúsenosti, pls, čo jete v 1.fáze na raňajky? ja budem bez chleba hotová 😒

evica2977
20. máj 2013

@alami ja som si robila piškótovú rýchlovku s tvarohovou plnkou. Koľko dní budeš v 1.faze?

alami
20. máj 2013

@evica2977 no, dúfam, že vydržím aspoň zajtrajší deň 😀 😀 😀 😀 Neviem, podľa čoho sa mám rozhodnúť koľko, ale myslím si teda, že ten stred, teda 5dní.
Ako si to robila, tú rýchlovku? Ďakujem 🙂

alami
20. máj 2013

@evica2977 Akú piškotovú, však piškóty sa nesmú, či? A ty si teda dnes mala prvý deň?

evica2977
22. máj 2013

@alami Jasne, že piskoty nemôžeš🙂 Robím piskotovu rychlovku (2vajcia,1ČL PDP, 2PL suš.mlieka, vanilkova aroma, sladidlo- zmiesame, pp pridam PL mlieka) Pečieme na pečiacom papieri v tvare obdĺžnika na 160 st. 15 min. Upečený plat prerež na 3 časti a naplň tvarohom al. Dukan nutelou.
Neviem ako ty, no ja sa po pôrode nemôžem vrátiť do normálu. Chcem byt v 1F 5 dni, potrebujem schudnúť 12-15-17 kíl, co to dá. A ty?!

evica2977
22. máj 2013

@evica2977 zabudla som ti odpovedať- v 1F si podľa toho, koľko kíl potrebuješ schudnúť!!!! Max.10 dni. Ahojky

alami
22. máj 2013

@evica2977 ahoj, už som si to doštudovala, vtedy som bola v knihe na začiatku. Chcela by som tých 5 dní vydržať, aj keď, čo je to za vydržanie, keď nás to isté čaká aj ďalej na striedačku s tou - aj zeleninou. 😅
No ale zatiaľ som teda nezhrešila, cítim, že mi chýba cukor. Keby som pila čaj s cukrom, zasýtil by ma, ale horký mi neurobí nič. 1. deň som bola v robote fest hladná, mala som ráno 2 vajíčka na tvrdo + šunku. Na obed čisté mäso kuracie,potom tvaroh s bielym jogurtom, olovrant - v toustovači som si upiekla čosi divné - zmes vajce, 1PL tvaroh + 3 PLotuby(zjedla som len polovicu). Aspoň to zasýtilo. večer pohár mlieka.

Dnes - ráno som si upiekla tú istú divnú zmes na panvici, bolo to lepšie. Dala som len 1,5PL otrúb, teda dávku na jeden deň. Bolo to ako omeleta, len sa mi to potrhalo. to som si zobrala do roboty ku šunke ako raňajko/desiatu. Mala som v zálohe aj tvaroh, ale nebolo treba, Bolo to sýte, vydržala som v pohode do obeda. obed plátok hov.mäsa. Doma potom tvaroh s jogurtom a teraz trochu kur.pŕs.

Čudujem sa, že vydržím, lebo inak som strašný žrút, dnes mám pocit, že už menej cítim hlad.

Pred deťmi som bola veľmi chudá, až moc. Teraz mám pri výške 164cm 67kg. Chela by som aspoň 10kg dole. Nikdy som nedržala dietu, ani som sa nepokúšala, lebo jedlo proste milujem 😅 Ale teraz som už odhodlaná.
sama som zvedavá či a ako dlho vydržím. Všetko by sa dalo, len ten chlieb mi strašne chýba 😖

Tvoja piškótka sa mi páči, nemám ale sušené mlieko, ani sladidlo, ani vanilkovú arómu, ale idem to nejako podobne skúsiť.

Čo si ty jedla, napíš, nech sa inšpirujem. Akú máš počiatočnú váhu? Už si sa vážila, či išlo niečo dole? (ja nie, nemám doma váhu 😅 tak sa budem len tak každé 3 dni u mamy vážiť, bude väčšie prekvapko.

alami
22. máj 2013

@evica2977 piškótová rýchlovka je super 🙂 🙂 🙂 🙂 žĺtky som si vyšlahala, do nich PDP, pol lyžičky solamylu a primiešala som bielky a dala upiecť. Je to fajné 🙂 Ďakujem

Baby, koľko asi trvá 2.fáza pri celkovom zhodení cca10kg? Len tak orientačne, či mesiac, či 3 mesiace....nemám tušenia. Zorientujte ma , ďakujem.

atota
22. máj 2013

@alami podla toho ako u koho ja som dala za mesiac a pol

atota
22. máj 2013

@hanislava otruby musis denne odburavaju tuky,zabranuju ich usadeniu,ostatne co si piiiisala nic nemozes,ked nepojdes podla dukanky nema to vyznam,psenicne nemozes nic,prazenica ani na dietnom masle neprichadza do uvahy,mozes trosku na olivovom oleji.ja som schudla za necele 3 mesiace 18 len vdaka tomu,ze som to dodrzala,otruby by ti niekto mohol aj poslat nie?