Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Super pri Dukanovej diéte sú aj diétne cestoviny shirataki. Osobne ich kupujem cez : www.dieta-shop.com Majú tam 4 druhy na výber, skladujú sa pri izbovej teplote, čo je super praktické. Mne chutí najmä ryža a špagety. Teraz sa aj večer napchávam a nepriberám. 🙂
baby jete niekto tie dukanove kekse? ak ano jete potom este extra otruby ci to uz je ta davka v keksoch
ahojte môžem sa opýtať som v 1.fáze vlastne dnes aj končím 5.deň a dole mám len pol kila je to normálne mne sa to nejak nezdá každí vraví že by teraz malo ísť viac kíl dolu neviem či niekde nerobím chybu a stáva sa vám že by ste chodili menej na WC ja s tým mám teraz dosť veľký problém
Ahojte chcem sa opytat ake vytaminy jete aby vam nic nechybalo lebo sa citim dost unavena malatna dakujem za info
Ahojte kočky, mozem sa k vam pridat? s podporou nam to pojde lahsie 🙂
Viera22 malo je to pol kila schudnut ja som za 5 dni schudla 2 a pol kila. Neberiem ziadne vitaminy, ale ak si velmi unavena a schudla si tak malo, podla mna nie je pre teba ta dieta vhodna, Nerozmyslala si nad inou?
ja som z nou schudla,ale teraz sa držim inej,neni to dieta,ale racionalna strava skuste si prečitať je tam toho veľa http://www.chudnutie-ako.sk/ako-schudnut/ako-so...
Ahojte, rada sa pridam 🙂 ak môžem, dukanku držím prvý krát, 7 deň, z počiatočnej váhy 93 mám dnes 91, zdá sa mi to malý rozdiel ale cítim sa lepšie 🙂
Aj ja by som chcela...ale ešte stále drobca dojčím ráno a večer...tak neviem, či môžem a zas začínať niekde od tretej fázy, to by som nevydržala, ak niečo robím, musím naplno, inak to nezvládnem...
@jenn44 malý rozdiel ? za 1 týždeň -2 kg. Ideálne chudnutie 0,5 - 1 kg/týždeň. Radšej pomaly a postupne. Nemôžeš čakať, že za týždeň dáš dole to, čo si zbierala niekoľko rokov !!!!
@rebeka7501 to si aj ja takto vravím 🙂 ďakujem
Ahojte baby, tak ja som na dd stvrty den a dolu cca 0,5kg, dufala som ze to bude rychlejsie ale co uz. Moj ciel je 10kg dolu tak este 9,5kg...snazim sa aj cvicit ale pri malinkom to ide tazko. Je tu niekto kto tiez teraz zacal?
@petrita00 ahoooj, ja som zacala v pondelok a mam dolu 3kila.dufam, ze to tak aj pojde. dnes som si uz pridala zeleninu, tak uvidim ako to pojde teraz.
@zzuzulinka vav to je karasny ubytok, z akej vahy ides ak sa mozem opytat?
@petrita00 ja som po porode a idem zo 75kg.chcela by somna 60.a ty?
@zzuzulinka ja som ti po porode a zo 63 na 53 kg chcem, len ja som malika 163cm...🙂 kg ale ide dole po pomalicky veeeeelmi, mam cca len 0,5-1 kg dolu, asi sa musim prestat vazit🙂
@petrita00 aj ja som nizka, teraz som sa aj ja trosku stopla, ale zajtra chcem mat tiez len bielkovinovy bez zeleniny. a kolko si po porode?
@zzuzulinka mesiac 🙂 . Vobec sa mi vaha nehybe, ak do pondelka nic neiem ci to nevdazdam ☹ . Som demotiovana. S
@petrita00 @zzuzulinka Ahojte, ja sa chcem opýtať, aké umelé sladidlá používate? 🙂
@petrita00 ja som pol rok po porode, a som dost zatata, ze vydrzim. budeme mat svadbu tak musim zhodit 😀
@kajjjka ja som si kupila obycajne umele sladidlo v obchode, mame tu dole samu tak tam. su dva druhy jedno cervene a druhe modre. kup si to modre, cervene je na zavaraniny
Super dakujem ;) a este mam otazocku..v 1faze su povolene len 4 zltka do tyzdna. A v 2 faze? Uz je neobmedzeny pocet zltkov? Lebo nic uz v 2 faze nebolo pisane.. A do vsetkych jedal ide minimalne 1 vajicko cele..
@kajjjka ja som si dala 4vajíčka za týždeň, ale teraz mi už veľmi nechutia. Ja som teraz tak, že si dávam skoro každý deň, maso so zeleninou, ale prejdem teraz len na bielkoviny znova.idem mi váha dolu ale veľmi pomaly tak idem naspať iba na bielkoviny. ďalej tie vajíčka neviem to som sa nedočítala ani ja, tak ti neviem veľmi poradiť. ako si na tom s kilami?
no baby, ja treti tyzden a este len 4 kg dolu, je to normalne?? neporusujem, cvicim, sice nie vela, ale tak snazim sa naozaj....
@jenn44 ja ju drzim tyzden a pol a mam dole 4kila. chcela by som aj cvicit ale pri malon sa velmi neda a neviem sa k tomu dokopat.vecer ked pride priatel z roboty sa mi uz nechce ☹
@zzuzulinka Chcem sa opytat, ci to nie je iba voda, tie 4 kg. neviem, ci si sa okrem vazenia aj pomerala - proporcie...
@lilitela nepomerala som sa, ale citim aj na sebe ze su mi veci dobre co predtym som neobliekla..neviem, mam ciel do konca juna schudnut, tak dufam, ze sa mi to podari 🙂

Ja som skusala tuto dietu, neschudla som nic, akurat som mala problem so zapchou...Kamaratka sice schudla ale mala potom problem so stitnou zlazou. Viac by som do tejto diety nesla...