Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Ahojte, dajú sa prosím Vás kúpiť tie otruby napr.aj v Kauflande? Ďakujem.
@lusinda2000 myslim, ze ano aj v coop jednote ich mavaju
aj v sabi
Ďakujem😉
otruby kúpite v každej zdravej výžive, v coop-kách, tescu, kaufe a aj v niektorých menších potravinách...
Halooooooooo . . . je tu este nejaký Dukan?
Ano tu som 🙂 asi doživotný dukan
Chcela by som od zajtra dukaniť 🙂 je tu niekto aktívne chudnúci? 🙂
ahojte je táto téma ešte aktuálna či ste už všetky schudli?? 😀 😀 chcem začat no potrebujem poradit.
@butterfly333 buď sú tu abo na dukan stránkach 🙂 s čím treba poradiť?
Ahojte...zacala som v pondelok 15.8. zatial len -1kg,tak uvidim ako to pojde dalej 🙂
@dadika41 ahoj ako si začala čo ješ a kolko? Ja som z toho magor.
@butterfly333 napr.ranajky otrubova kasa,parky 90 percentne s dukan chlebom,,obed vacsinoukuracina alebo morcacina pecena na vode,olovrant jogurt so skoricou,vecera udena makrela,syrecky,tvaroh so sladidlom a skoricou,atd...a jem neobmedzene aj vecer o 22 si dam 🙂
@butterfly333 ale studujem ako blazon tiez mam z toho mešuge
@dadika41 dakujem ja som ešte nezačala.
@gabuchah konecne sa niekto nasiel aj taky kto na taketo diety neveri. Je to zarucene ze po nej kazdy dostane jojo efekt. Tiez som ju nikdy nedrzala!
@sandokanka36 veruze neverim...kamaratka si s nou krasne pokazila zaludok a travenie a to co schudla nabrala aj s bonusom...
A tolko bielkovin,ved je to na hlavu postavene..keby radsej vymenili za ovocie alebo zeleniu...ale kto chce kam..darmo rozpravat,len ziadna z nas nebude večne mlada a telo si pamata
@barbinka94 ja idm urcite🙂))
@gabuchah svatu pravdu si napisala. Tiez mam kamaratky ktore si s nou pokazili travenie a teraz uz povedali ze keby boli vedeli nikdy by ju nedrzali. Ale tak kazdy si to uvedomi az ked to na vlastnej kozi vyskusa
@barbinka94 ajoj aj ja, ako ti to ide?
@mima1983 a čo sa je počas tých 7 dní?
Ahojte Dukanky 🙂 Uz som 3. den v 1. Faze ale mam strasnu dilemu ohladom ovsenych otrub ☹ povinne je 1,5 lyzicky denne ovsenych otrub a teraz k veci...tuto povinnu davku si vzdy davam kazdy den rano s nizkotucnym jogurtom, potom vzdy v ten den zjem dukanovy chlieb kde su 2 lyzicky ovsenych otrub, neskor si spravim aj kasu z ovsenych otrub kde je tiet 1,5 lyzicky ovsenych otrub... nieje to nejako vela ovsenych otrub na den?! ci je jedno kolko toho zjem?! Alebo musim len 1,5 lyzicky denne zjest viac nie?! Tak to si mozem akurat tak chleba len upiect alebo placku ☹ teraz neviem ci robim vsetko spravne...poradte
Viac nemôžeš, len 1,5 lyzicklyžičky denne!

uz ziadne diety radsej...