Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Baby odporúčam keď máte chuť na sladké ako ja dnes je to výborné http://www.dukanovadieta.com/products/horuca-co...
@cleo02 Tvrdé syry sa nemôžu vôbec ??? a to si kde čítala. najlepšie syry na túto dietu sú Pierko a Kleopatra- a to sú tvrdé syry- normálne ako tehla alebo niečo podobnéé. Predávajú ich v bille....
@miskadusko ja jem normálne tvrdé syry..kleopatra je 7% a je aj celkom dobrá..ten pierko som ešte neskúšala
Ahojte,tak ja neviem preco,ale mne teraz vaha vobec nejde dole...predtym to islo pekne dole,ale teraz co som zacala po sviatkoch ani deko ☹
dobré ránko ženy 🙂..hlásim stav: -4,5kg (stále +0,6kg zo sviatkov),do cieľa ostáva 18kg a -3,2cm z bokov 🙂
@penelope111 a ty už oslavuješ dúfam že ti oslava prebehne tak ako chceš držím palčeky a nech ta všetci povedia ako si krásne schudla🙂
@ninimini ahoj, no prehresky mam,ale len take, ze tvrde a plesnive syry neodolam /plnotucne/, obcas si dam ovocie a nejem nizkotucne sajratove jogurty, ale za den u mna padne 0,5kg 3% jogurtu.
zatial necvicim, nemam na to cas., a nestriedam teraz dni tak ako by som mala, ale skor mam BZ viac ako B dni.
Ale ide to dole, a je divne, ze ked sa fakt najem a aj vecer, tak vtedy to ide najrychlejsie dole, nechapem... 🙂
ahojte,mozem sa pridat???od pondelka chceme aj manzelom zacat,tak som zvedava 🙂 🙂 ...
tak som to nezvladla a zozrala zakusky od svagrinky 😖 vyhovaram sa na situaciu u nas dom,Vcera cola dnes puncaky,Toje prva faza ako vysita 😔
@miskadusko na tejto stranke: http://www.dukanovadieta.com/zoznam-povolenych-... pisu, ze syry nie su povolene, o tom pierku som citala, ze ma malo tukov a ze sa moze, ale ine zrejme nie, so 100% istotou to netvrdim, su tu skusenejsie baby 🙂
@bianca uuuu puncove milujem, ja som mala dnes krizu, lebo som bola nakupovat a strasne som vyhladla, a vsetky tie dobroty v potravinach juuuuj, tak som si dala len colu light a utekala sa domov najest. Zatial mi moje zatatie drzi, no o dva tyzdne idem na svadbu, takze vtedy zhresim urcie 🙂 ale aspon ten uvod je dolezity
na oslave bolo super 🙂..na obed som odolala ryži aj pečeným zemiakom,zjedla som cca 5 koláčov,z ktorých mi buď manžel alebo synček vždy zjedli polovicu,pila som len minerálku,pchala som do seba len očká a korbáčiky a odišli sme tesne pred tým,ako sa nosili dobroty na švédske stoly..celkom dobre som sa držala 🙂
Kočky zatiaľ mám len pšeničné otruby lebo som iné nezohnala ale neskutočne mi smrdia a teda ani tá chuť nieje dáka svetová a chcem sa opýtať či aj tie ovsené majú podobnú vôňu a chuť ? ďakujem za odpoveď 😉
@zuzu188 no tak ich pôjdem hneď v pondelok pohľadať lebo toto je des teda aspoň pre mňa , včera som si robila ten chlebík do mikrovlnky no nebolo to bohviečo ale keď som ho ohriankovala tak sa to celkom dalo len mi to smrdkalo popod nos 🙂 inak si dobrá ja by som asi neodolala takým fajnotkám držím palec nech ti to vydrží 🙂
No ja som ich dnes tiež dala na silu ale dala som si ich do trošky jogurtu s tvarohom a umelým sladidlom a troška kakaa tak sa to celkom dalo 🙂 ale je to des nikde ich nejdem zohnať , dnes som vyslala partnera do tesca a tam tiež len pšeničné tak neviem ešte ho pošlem zajtra do DM tak uvidím lebo u nás v DM mali len tie pšeničné , inak ja som si ten chlebík robila s nasekanou pažitkou a soľou to som pridala do toho akože cesta a keď som to dala do hriankovača tak to bolo fajn 🙂

ahojte tak ja stále bojujem s chorobou a aj dnes len acidko,mlieko takže uvidíme čo to prinesie zajtra chcem tiež urobit kuraciu polievku mali sme mat aj my oslavu malej narodenín ale už aj ona soplí takže to odkladáme ☹ dúfam že potom nás nenakazia návštevníci🙂