icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

viera22
12. apr 2012

@zuzu188 no aj trénerka povedala že mám skúsiť tú 90-dňovú tak uvidím naštudujem a ked tak vyskúšam
určite sa ozvem ..... 😀

viera22
12. apr 2012

@bianca trénerka mi povedal že nemám trápiť svoje telo a že pre to mám tie problémy ani nemusela so jej hovoriť sama mi vymenovala čo sa mi môže stať a to aj mám ...... nepomáhali mi ani vitamíni popri diéte brať aj tak to šlo dosť dolu vodou so mnou .......

yvett50
12. apr 2012

Ahojte kočky,môžem sa niektorej už skúsenejšej spýtať či sa môže pri tejto diete piť jablčný ocot,alebo ho užívať v tabletkách.Dnes Dukanovu dietu držim prvý deň a zdá sa mi super. 🙂 Dakujem.

barracudablur
12. apr 2012

Caute baby, Dukanova dieta je asi to najlepsie, s cim mam skusenost. Bohuzial, na tomto fore je vela nepresnych faktov ohladom stravy v Dukanovke, tak si prosim precitajte tento web o diete - http://www.topdieta.sk

miskadusko
13. apr 2012

@yvett50 jablčný ocot sa môže.

lejja
13. apr 2012

Dobre rano 🙂

bianca
13. apr 2012

dobre ranko ranecko.Tak som nakupila potrebne a idem skusit spravit chlebik.

@viera22 to mi je luto.Ja som dlho zvazovala ci do toho ist alebo nie a dokonca ma odradzalo aj to co mi popisoval v prvej faze moj spoluchudnuci kamarat ale nakoniec som sa rozhodla ze moja obezita mi skodi urcite viac a skusim to.Ja som pekne schudla aj podla rad Editky Sipeky ale je pravda ze vsetko som pribrala naspat a samozrejme aj s bonusom.Ty sa drz,daj sa do poriadku a urcite najdes iny vhodnejsi sposob.

cleo02
13. apr 2012

ahojte baby, zacinam druhy den, vcera som bola vecer straaaaasne unavena a bolela ma hlava, sok pre telo, ktore bolo zvyknnute na hojnost. Ranne vazenie potesilo aj ked viem ze ide najma o vodu a to ze som jedla menej ako obvykle. Chcem sa opytat skusenych, ci sa nizkotucne susene mlieko moze a aku vanilkovu aromu pouzivate. V tescu som nasla nejaku, ale obsahuje aj lieh. VIem ze sa pouziva len minimalne mnozstvo, no je to dovolene?

bianca
13. apr 2012

@cleo02 aj mna bolela hlava.Hroooozne.Som myslela ze umrem

cleo02
13. apr 2012

@bianca dufajme, ze dnes to uz bude lepsie 🙂 a od zajtra uplne nejlepsie

lejja
13. apr 2012

co dnes budete jest?ja som na ranajky mala acidko a na obed varene kuracie prsia 😉

cleo02
13. apr 2012

@lejja ja som mala na ranajky kusok talianskeho chleba ( z otrub) a sunku kuraciu, na desiatu bude kava s mliekom, obed kuracia polievka s kuracim maskom, olovrant 1/3 kopkoveho kolaca a na veceru kuracie prsia a 2 kysle uhorky

lejja
13. apr 2012

@cleo02 chlebik ti chuti?

cleo02
13. apr 2012

@lejja ale ano, nie je to uplne ze pochutka, ale da sa z toho zasytit 🙂

zuzu188
13. apr 2012

tak dnes som opäť na mlieku..celkom mi to vyhovuje a dúfam,že aj váha sa pohne dole

cleo02
13. apr 2012

@zuzu188 podla mna to nie je velmi dobre pit len mlieko, organizmus si "odvykne" od jedla a spomali sa ti metabolizmus - a hned ako zacnes jest, aj ked v ramci diety - moze sa ti to vypomstit. Az takto by som sa urcite netyrala

zuzu188
13. apr 2012

@cleo02 nehladujem pri tom..mama robí filé na obed,tak si dám trochu..a na raňajky som mala jogurt a aj na večeru si niečo mliečne dám..a pomedzi to si dám pohár,dva mlieka,zasýti ma to..mne mlieko strašne chutí

viera22
13. apr 2012

@bianca ahoj dakujem dufam ze sa mi podari nieco dat dolu skusim asi 90dd uvidim a ked nebude dobre asi pojdem na vysetrenie

bianca
13. apr 2012

cafte.Mne sa pos... cely den.Malu mi vratli zo skolky behom doobedia zchvatenu,febrilnu z triaskou.Len co sme dosli domov tak ogcala komplet chodbu,seba a asi vsetky topanky tak sme hned leteli k dr.Kupila som jej coca colu koli grcaniu a musela som si dat lebo inak by ma... a teraz mam taku sialenu chut na sladke ze az

bianca
13. apr 2012

a este.Hladala som ci mozem sezam na chleba a nasla som toto velmi pekne napisane a asi si kupim chilli :D http://www.dukanova-dieta.cz/dieta/5/Dieta_Prot...

zuzu188
13. apr 2012

@bianca keď máš chuť na sladké,tak si daj colu light alebo zero..alebo kofolu bez cukru so steviou

bianca
13. apr 2012

@zuzu188 co uz.Kupovala som koli malej klasicku a vecer vystepujem

bianca
13. apr 2012

@cleo02 daj recept na chlebik prosiiiiiiiim

penelope111
13. apr 2012

Čaute baby. Tak ja varím o sto šesť na zajtrajšiu oslavu 🙂 Teraz som si konečne sadla od rána. Ráno u Dr. potom po obchodoch teraz varenie. Hrúza už najbližších 10 rokov žiadnu oslavu nerobím 🙂 Ako pokračujete v diete?

sandrus2
13. apr 2012

Ahojte a môže sa v prvej fáze kuracia polievočka? Dnes som začala a ja som polievková tak reku či sa môže zjedla by som len kuracinku a vodu zeleninu by som nejedla ďakujem krásne za radu 🙂

sandrus2
13. apr 2012

Baby a ešte jedna otázočka kde kupujete a aké tavené syry a aj tvrdé lebo nikde neviem zohnať ďakujem

lusinka1122
13. apr 2012

kočky, neporadíte mi kde v Bratislave zoženiem ovsenné otruby, nikde ich nemaju, pšeničné mám ale chcem ovsenné,napište mi prosim ak ste ich niektorá kupila teraz niekedy a hlavne kde v akom obchode, dikk ☹ 😵

cleo02
13. apr 2012

@sandrus2 ahoj, kuraciu polievku jest mozes, ja som si ju dnes tiez dala aj s maskom, ktore som si do nej nakrajala. Co sa tyka syrov, tak pokial ja viem tavene ale len 0% tuku co neviem ci vobec su) a tvrde syry sa nemozu vobec

cleo02
13. apr 2012

@bianca ja ti dam linky co som zatial skusala: tento je rychlovka z mikrovlnky http://www.dukanovadieta.com/products/dukanov-c... ja som ho "piekla" v umelej miske ktoru som omyla vodou a tak naliala cesto. 4 minutky naozaj stacili. Dnes som mala taliansky: http://www.dukanovadieta.com/products/chlieb-na... popozeraj aj ostatne recepty. dnes idem skusat knedlik a k tomu bude kuraci perkelt na zajtra na obed 🙂 Dobru chut

sandrus2
13. apr 2012

@cleo02 ďakujem