icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

ninimini
13. apr 2012

ahojte tak ja stále bojujem s chorobou a aj dnes len acidko,mlieko takže uvidíme čo to prinesie zajtra chcem tiež urobit kuraciu polievku mali sme mat aj my oslavu malej narodenín ale už aj ona soplí takže to odkladáme ☹ dúfam že potom nás nenakazia návštevníci🙂

sandrus2
13. apr 2012

Baby odporúčam keď máte chuť na sladké ako ja dnes je to výborné http://www.dukanovadieta.com/products/horuca-co...

zuzu188
13. apr 2012

@ninimini skoré uzdravenie prajem..ja mám tiež malého chorého a zajtra nás čaká oslava 30-tky a 50-tky..len sa modlím,aby som toľkému pokušeniu dokázala odolať 😀

miskadusko
13. apr 2012

@cleo02 Tvrdé syry sa nemôžu vôbec ??? a to si kde čítala. najlepšie syry na túto dietu sú Pierko a Kleopatra- a to sú tvrdé syry- normálne ako tehla alebo niečo podobnéé. Predávajú ich v bille....

zuzu188
13. apr 2012

@miskadusko ja jem normálne tvrdé syry..kleopatra je 7% a je aj celkom dobrá..ten pierko som ešte neskúšala

sandrus2
13. apr 2012

@zuzu188 a aj ten pierko kúpim v Bille ? A koľko si už na tejto diéte ? A koľko sa ti podarilo schudnúť? Ja som len dnes začala tak som zvedavá koľko sa mi podarí 🙂

bianca
13. apr 2012

@cleo02 presne ten 4 minutovy som robila dnes aj ja ale zeby sa to vobec z dialky podobalo na chleba tak ani nahodou.Potom som zistila ze ked je pripeeny a vysuseny tak chuti ako celkom slusne ako neake keksiky.

zuzu188
13. apr 2012

@sandrus2 neviem..ja som tú kleopatru kúpila v terne...dnes je to presne 3 týždne...do sviatkov som schudla 5,1kg..v utorok som mala +2kg a vážiť sa idem až zajtra,tak uvidím,koľko išlo dole

lejja
14. apr 2012

Ahojte,tak ja neviem preco,ale mne teraz vaha vobec nejde dole...predtym to islo pekne dole,ale teraz co som zacala po sviatkoch ani deko ☹

zuzu188
14. apr 2012

dobré ránko ženy 🙂..hlásim stav: -4,5kg (stále +0,6kg zo sviatkov),do cieľa ostáva 18kg a -3,2cm z bokov 🙂

lejja
14. apr 2012

@zuzu188 vyborne,super 🙂

ninimini
14. apr 2012

@zuzu188 krásne si schudla🙂)

ninimini
14. apr 2012

@lejja vraj sa to niekedy zastaví aj na 2 týždne ale potom sa to opat pohne dole kolko ju už tržíš

ninimini
14. apr 2012

@viera22 ahoj tak ti budem držat palce aby to všetko dobre dopadlo ked nie 90 tak sa vrát k delenej tá je super po 90 som nemohla cítit ovocie:((

ninimini
14. apr 2012

@penelope111 a ty už oslavuješ dúfam že ti oslava prebehne tak ako chceš držím palčeky a nech ta všetci povedia ako si krásne schudla🙂

danilienka
14. apr 2012

@ninimini ahoj, no prehresky mam,ale len take, ze tvrde a plesnive syry neodolam /plnotucne/, obcas si dam ovocie a nejem nizkotucne sajratove jogurty, ale za den u mna padne 0,5kg 3% jogurtu.
zatial necvicim, nemam na to cas., a nestriedam teraz dni tak ako by som mala, ale skor mam BZ viac ako B dni.
Ale ide to dole, a je divne, ze ked sa fakt najem a aj vecer, tak vtedy to ide najrychlejsie dole, nechapem... 🙂

megy2
14. apr 2012

ahojte,mozem sa pridat???od pondelka chceme aj manzelom zacat,tak som zvedava 🙂 🙂 ...

bianca
14. apr 2012

tak som to nezvladla a zozrala zakusky od svagrinky 😖 vyhovaram sa na situaciu u nas dom,Vcera cola dnes puncaky,Toje prva faza ako vysita 😔

cleo02
14. apr 2012

@miskadusko na tejto stranke: http://www.dukanovadieta.com/zoznam-povolenych-... pisu, ze syry nie su povolene, o tom pierku som citala, ze ma malo tukov a ze sa moze, ale ine zrejme nie, so 100% istotou to netvrdim, su tu skusenejsie baby 🙂

cleo02
14. apr 2012

@bianca ja som ten chlieb skuala este pred dietou, aby som aspon mala sajnu do coho idem a co z toho bude, ja si to dam stale na polovicu a mam to na dvakrat

cleo02
14. apr 2012

@bianca uuuu puncove milujem, ja som mala dnes krizu, lebo som bola nakupovat a strasne som vyhladla, a vsetky tie dobroty v potravinach juuuuj, tak som si dala len colu light a utekala sa domov najest. Zatial mi moje zatatie drzi, no o dva tyzdne idem na svadbu, takze vtedy zhresim urcie 🙂 ale aspon ten uvod je dolezity

zuzu188
14. apr 2012

@lejja
@ninimini ďakujem 🙂

zuzu188
14. apr 2012

na oslave bolo super 🙂..na obed som odolala ryži aj pečeným zemiakom,zjedla som cca 5 koláčov,z ktorých mi buď manžel alebo synček vždy zjedli polovicu,pila som len minerálku,pchala som do seba len očká a korbáčiky a odišli sme tesne pred tým,ako sa nosili dobroty na švédske stoly..celkom dobre som sa držala 🙂

sandrus2
14. apr 2012

Kočky zatiaľ mám len pšeničné otruby lebo som iné nezohnala ale neskutočne mi smrdia a teda ani tá chuť nieje dáka svetová a chcem sa opýtať či aj tie ovsené majú podobnú vôňu a chuť ? ďakujem za odpoveď 😉

zuzu188
14. apr 2012

@sandrus2 tiež mám teraz pšeničné..na začiatku som mala ovsené a tie sú omnoho lepšie,aj pečivo z nich lepšie chutilo

zuzu188
14. apr 2012

@megy2 ahoj..jasné 🙂..čím viac nás tu je,tým viac máme podpory a motivácie 🙂

sandrus2
14. apr 2012

@zuzu188 no tak ich pôjdem hneď v pondelok pohľadať lebo toto je des teda aspoň pre mňa , včera som si robila ten chlebík do mikrovlnky no nebolo to bohviečo ale keď som ho ohriankovala tak sa to celkom dalo len mi to smrdkalo popod nos 🙂 inak si dobrá ja by som asi neodolala takým fajnotkám držím palec nech ti to vydrží 🙂

bianca
14. apr 2012

@sandrus2 aj ja mam psenicne a no.V jogurte so zvaretymi ocami sa daju ale ten pseudochlieb no......nechavam ho vysusit na keksik aby sa dal zjest ale je to dajake sladke ci co a staci trosinka soli a uz sa to neda jest

bianca
14. apr 2012

@megy2 vitaj

inak som zabudla decka dnes ma konecne neboli hlavaaaaaaaaaaaaa

sandrus2
14. apr 2012

No ja som ich dnes tiež dala na silu ale dala som si ich do trošky jogurtu s tvarohom a umelým sladidlom a troška kakaa tak sa to celkom dalo 🙂 ale je to des nikde ich nejdem zohnať , dnes som vyslala partnera do tesca a tam tiež len pšeničné tak neviem ešte ho pošlem zajtra do DM tak uvidím lebo u nás v DM mali len tie pšeničné , inak ja som si ten chlebík robila s nasekanou pažitkou a soľou to som pridala do toho akože cesta a keď som to dala do hriankovača tak to bolo fajn 🙂