Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@zuzu188 Akože ti chýba do 7 ešte dosť? Veď máme podobnú váhu teda aspoň sa mi zdá 🙂 Ráno som mala 80,5 kg čiže som dala dole 4,5 kg ale myslím si že zajtra budem mať o niečo viac keďže som dnes žrala 😀
@penelope111 no to bola dobrá návšteva ja my sme dnes mali oslavu nakoniec sa urobila síce ma nikto nepochválil ale pýtali sa čo jedávam a aký mám jedálniček🙂) takže si všimli ale nič nepovedali🙂)
všetkým babá ku krásnym úbytkom gatulujem 🙂
@penelope111 včera som mala 88kg (tj. +0,6kg zo sviatkov)..tiež mám po toľkých prehreškoch -4,5kg a to min. týždeň som mala -5,1kg...blbé sviatky 😠
@penelope111 ahoj no aj ja na nu čakám ako na blchu ale po sviatkoch mi vyskočila váha a o chvílku mám dostat tak neviem možno dáme nejaký vodný den 🙂) zajtra sa odvážim a uvidíme čo tam bude dúfam že budem aspon na tom istom ako vtedy🙂)
@zuzu188 Veru tie sviatky a tieto oslavy to všetko pos... Teraz mám z oslavami na mesiac pokoj tak dúfam, že to pôjde pekne dole. Držím ti palce aby ti to išlo rýchlo dole a mala si tam čo najskôr 7 🙂 Ja to chcem potiahnuť na 6 tak som zvedavá ako to pôjde 🙂
@ninimini Som zvedavá čo tá tvoja váha ako si dopadla 🙂 Držím palce aby to bolo podľa tvojich predstáv 🙂 Už by si tam mala mať 7 🙂 Dáme ten vodný deň cez týždeň tak daj potom vedieť kedy ti to vyhovuje lebo ked máš pred MS to asi nebude jednoduché 🙂 Aspoň ja by som to určite nezvládla 🙂
@ninimini No to som mala veru návštevu ešte aj málo jedli a teraz to vyžieram ja 🙂
@penelope111 no tak ja dúfam,že ma aspoň do leta žiadna oslava nečaká..najideálnejšie by to bolo,keby ma najbližšie pokušenie čakalo až na vianoce 😀
@zuzu188 Veru to by som aj ja brala 🙂
@penelope111 to už budeme v 3 fáze,tak to pôjde "ľahšie" a ani nebude veľa prehreškov 🙂..2 roky dozadu som vôbec koláče cez vianoce nejedla a minulý rok,som to s nimi nepreháňala
@zuzu188 Ja som na sladké a na chleba takže to sú veci čo mi najviac chýbajú ja zas nemusím mäso ani teraz ho moc nejem, ale také keksíky jaj to je moje 🙂 No tá tretia fáza už bude omnoho lepšia ale tú máme ešte ďaleko 🙂
2. den 2. fazy 3 kg dole a 2 cm na bokoch....strasne happy 😝 😵
@penelope111 ani mi sladkosti a chleba nespomínaj..ešte mám v chladničke trochu tej panna cotta,tak môžem mlsať 🙂..ja som zasa na mäso..jem kuracinu každý deň skoro od začiatku diéty a ešte som sa jej neprejedla..ale dnes si idem dať do segedínu teľacinu,tak uvidím,ako to bude chutiť

@cleo02 áno s tých pšeničných lebo iné nemali tak zatiaľ s tými ale strašne smrdia a aj tak chutia a ty čo hovoríš na tie ovsené ?