icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
16. apr 2012

@penelope111 mne to ide dobre..nejako ma po sviatkoch nepovolené potraviny nelákajú..neviem prečo..asi si sa trošku viac rozbehla..daj si pár dní BD a možno to prejde 🙂..mne pomohlo,že som 2 dni pila väčšinu dňa iba mlieko

penelope111
16. apr 2012

@zuzu188 Však sa zas neviem naštartovať ale chcem si dať zas od zajtra do piatku len BD tak uvidíme ako to pôjde ale mám týždeň pred MS a to mám chute ako tehotná 😀

katkav
16. apr 2012

@stefi76 v dm-ku, ja na nich napisane Haferkleie, su aj s klickami.

katkav
16. apr 2012
renata32
16. apr 2012

@katkav DAkujem velmi pekne.

ninimini
16. apr 2012

@penelope111 ahoj tak ja som sa dnes odvážila🙂) samozrejme nič nové je tam 81,6 a to som včera nič nejedla iba slepačiu polievku 😒 ja už od utorku málo papám tak nechápem podla toho čo zjem a vypijem by som mala byt už na 78 😀 😀 ale aspon že mi padol pás o 2 cm ,ruky o 1cm a nohy o 3cm takže som spokojná všetko ostatné ostalo 😀 😀

penelope111
16. apr 2012

D. chlebík upečený. Dala som menej tvarohu aby nebol taký mokrý a ostal mi chrumkavý, ale nevadí spapám 🙂 Na to som si spravila tvarohovú pomazánku 🙂

ninimini
16. apr 2012

@penelope111 ja ako som chorá nechce sa mi vobec varit dala som si objednat sušené mlieko tak ked príde urobím si pralinky tie mám rada

penelope111
16. apr 2012

@ninimini Neboj ono sa to pohne a nemusíš zúfať ja dnes ráno 81,2 kg a včera 80,5 kg 🙂 Musíš piť veľa vody ja som to zistila na sebe ked veľa pijem to ide lepšie dole 🙂 Zas sa budem opakovať koľko si mala na začiatku kíl? Ty tiež nejako dietuješ tri týždne teda aspoň si myslím. No vieš moja skleróza 😀

penelope111
16. apr 2012

@ninimini Aké pralinky?

cleo02
16. apr 2012

@penelope111
@ninimini
toto aj mna zaujima 🙂 teda tie pralinky

megy2
16. apr 2012

@penelope111 aha tak to znie celkom faj,a pod sladidlom sa mysli co???boze ja asi jak debil vyzeram,ale to je napr.to co si cukrovkari davaju do caju na miesto cukru???take tie biele gulicky???....ma to tak motivuje ked tu pisete ako ste pekne pochudli ze sa normalne aj tesim na dietu 😀 😀

zuzu188
16. apr 2012

@penelope111 ja mávam počas MS strašnú chuť na sladké a teraz mi akurát cez veľkú noc vyšla 😀..no čo už 😀

zuzu188
16. apr 2012

@ninimini
@penelope111 ja som bola dnes zvedavá,či som niečo od soboty pribrala a váha mi stojí 😒 ..som zvedavá,či sa do ďalšieho váženia pohne..každopádne v lete už budeme všetky tri kočky,nie? 😉 😀

penelope111
16. apr 2012

@zuzu188 Však to že ja pred MS nie len sladké ale všetko presne ako tehotná teda aspoň si myslím, že ako tehotná, kedže som ešte tehotná nebola 😀 Jasné že budeme do leta všetky kočky musíme si veriť a podporovať sa. Keby som si nepísala na tomto fóre už by som sa dávno na to vykašlala ako na každú diétu. Toto mi veľmi pomáha 🙂

penelope111
16. apr 2012

@megy2 Ano sladidlo je to pre dietárov 🙂 Sú aj tekuté ja používam iba v tabletkách a rozdrvím si to lyžičkami a to si dávam 🙂 Používam cyklamátové je zo žltým vrchnákom a je chutnejšie ako sacharínové. Tak ti držím palce pri diete a nech ti to nadšenie vydrží až do konca 🙂

cleo02
16. apr 2012

ja dietujem este len kratko, MS som este nemala som zvedava co to so mnou spravi 😀 dnes sa ale tesim na puding zo zlateho klasu. Mate niektora nejaky osvedceny pomer, kedze sa moze len jedna lyzica skrobu denne...kolko mam dat mlieka?

megy2
16. apr 2012

@penelope111 dakujem..akurat citam tu stranku dukanovadieta.com a tam sa pise ze ak chcem schudnut10kg taj prvu fazu treba drzat 3dni ale doma co mam tu dietu od jednej znamej tak tam sa pise 5dni....hm?
...ja mam cca 80kg +- a tych 10 by som rada dala dole 😠

penelope111
16. apr 2012

@megy2 Ja som držala 5 dní prvú fázu a to chcem schudnúť cca 20 kg 🙂 Po sviatkoch som si dala zase len 3 dni iba bielkoviny a zajtra idem tiež len na bielkoviny na 4 dni kvôli oslave 🙂

megy2
16. apr 2012

@penelope111 aha,takze si to viac menej prisposobujes hej???ono je asi hlavne ze sa dodrziavaju tie bielkovinove dni....

cleo02
16. apr 2012

ako vam je dobre a moje dietove partacky su kde? ☹

sandrus2
16. apr 2012

ahojte tak som prekutrala celé mesto po ovsených otrubách sa len tak zatriaslo asi držia všetci diétu 🙂 🙂 tak neviem čo idem ďalej robiť lebo tie pšeničné ma zabíjajú ale vydržím ☹ ešte zajtra 1 fáza a v stredu konečne idem na 2 už sa teším na zeleninu lebo je to moja droga 🙂 🙂 a chcela som sa vás opýtať koľko ste vy schudli v 1 fáze , vážiť sa budem až v stredu ráno tak som zvedavá 🙂

penelope111
16. apr 2012

@megy2 Ano po prehreškoch si dám radšej pár dní len bielkoviny 🙂

kanna
16. apr 2012

@sandrus2 Ovsené otruby si objednaj na nete,tak sa k nim zaručene dostaneš..

stefi76
16. apr 2012

rada by som sa vás opýtala, kedy ste pri tejto diete- po koľkých dňoch začali chudnúť a koľko ste schudli a za aký čas.

ninimini
16. apr 2012

@penelope111
@cleo02 ono je to skor biela čokoláda ale mne to strašne chutí
http://www.dukanovadieta.com/products/biela-cok...

ninimini
16. apr 2012

@penelope111
@cleo02 aj toto vyzerá dobre urobím si to ked príde mliečko
http://www.dukanovadieta.com/products/cokoladov...

ninimini
16. apr 2012

@stefi76 ahoj na druhý den máš už menej🙂

mandylion
16. apr 2012

AHojte, zajtra to budu 3 tyzdne🙂...takto pred 3 tyzdnami - 60kg, teraz 56,3kg..., dnes trosku viac, ale kazdou sekundou mi dorazia moje dni, tak to bude asi voda,ALE...!! niekedy porusim...ale bavi ma to celkom 🙂

ninimini
16. apr 2012

@penelope111
@zuzu188 veru budeme krásne ja som začala s diétou 19 marca takže o chvílku to bude mesiac🙂)dnes som teda dukana obchádzala všetkými smermi ale zajtra opat naskočím a vydržíme len na bielkovinách tak dúfam že sa mi tá 7 dostaví🙂)) na budúci týžden by ma mala prepadnút ms tak dúfam že to mlieko príde 🙂)