Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
čaute až dnes som vás našla, ja som od dnes v druhej fáze a som spokojnáá. už som sa obliekla do nohavic ktoré som predtým neobliekla, takže ma to tak povzbudilo ... 😉
vidim tu mnohe zname tvare.... 😉
ja mam dnes vyrocie DD, drzim ju presne 2 mesiace a som -13kg...som maximalne spokojna, citim sa skvelo plna energie a vsetkym mozem len odporucat....
...nikdy som nejedla tolko zeleniny ako teraz cez BZ dni...
...a vobec sa mi nezhnusilo masko, treba si to len vediet dobre pripravit.... 😀
ahojte maminky, mozem sa pridat???ja som zacala od prveho, dala som dolu doteraz -5cm z brucha, mamina dnes na mna pozerala, ze "dievca, ty si schudla" ...no taaaaaaaaaaaaaak ma to potesilo 😉
ale tento tyzden som chora a nejako som to flakala, no od buduceho zas naplno 😉
Baby,moja malá má18 mesiacov,ale stále ešte dojčím. myslíte,že môžem aj napriek tomu začať s Dukanovkou??
@katren a začneš zase od prvej fázy alebo už hned druhú ?ja som teraz v druhej- od št rtka tak uvidím, snažím sa na to moc nemysleť aby som stále nerozmýšlala nad jedením a čo si spravím, ale včera som si spravila kôpkový koláč, super, skúúús ale schovaj pred detmi lebo zaručene by padol za obeť 😀
@zuzkaremiaska ...mozes , ale nie tak drasticky, ja som tiez zacala, ked som malu este trosku kojila... a do dnes si dam radsej 3% jogurt ako nizkotucny.......precitaj si 🙂
http://www.dieta-protal.sk/dukanova-dieta-po-po...
@miskadusko ja si dam zas 5 dni prvej a potom prejdem na druhu....som to dost zanedbala teraz cez tu chorobu 🤐 😔
čaute baby,o tejto diéte počujem/čítam 1x,v čom spočíva jej čaro ? aj ja by som sa mala trošku zbaviť tukových vankúšov,nech som do leta fit ! 🙂
@katik2 preštuduj si toto a potom sa rozhodni. http://www.dukanovadieta.com/ . sú to 4 fázy a vybrané potraviny ktoré môžeš... najprv si to popozeraj a potom sa kludne pýtaj , snád tu niektorá budeme vedeť odpovedať. 😉
baby čo je s vami, čo ste umreli od hladu ? 😀 kde ste všetky ?
@miskadusko 😀 ,nie neumreli... 😉 ...premyslam co si dam na obed...uz neviem co vymysliet 😒
@alen24 ja mám kura+ chlebík na panvici+ jogurtovo cesnakový dresing. a pobede sa chystám ísť robiť taký piškotový koláč s tvarohovou plnkou( samozrejme dukanov ). som zvedavá aký bude, ale ohlasi na nete sú velmi dobré tak uvidíme. 🙂
tu je toho viac o Dukanovej diete + pribudnu aj recpety v priebehu tohto tyzdna: http://abc-dieta.sk/dukanova-dieta
Ahojte ja ideeem oddnes na to 🙂 môžem k vam ?
@daniela85 jasné, je to tu pre všetkých 😉
@daniela85 vitam ta!!! do chudnutia 😉
zienky, normalne mam problem aby som sa nepostavila na vahu 😕 uplne so sebazaprenim! ale rozhodla som sa vazit len raz do tyzdna, tak to musim vydrzat 🤐 vy sta ako na tom??? tiez sa vazite kazdy den?
@happysmile ja váhu nemám, a ku svokrovcom chodíme raz za týžden, takže je to dobréé. a asi by bolo dobré keby si ju aj ty niekam dala lebo ti verím že ťa to lááka. to je proste psychika 😉 , a človek je zvedavý na výsledok ...
@happysmile ahoj no ja tiez len raz do tyzdna...ale niekdy ma to laka aj po 3 dnoch 😉 ,
@zuzkaremiaska no moje babo ma 7 a pol mesiaca a tiez som zacala s dukankou 🙂 ,takze si myslim ze mozes... 😉
@alen24 boze keby po troch dnoch?! ale ja by som na nej stala furt 😀 😀 😀 (srandujem)
@miskadusko to mas super, ze mas vahu u svokrovcov. ja keby som ju mala u svokry, tak by som musela preletiet pol europy, a keby som videla svokru tak by som sa na tu vahu aj zabudla postavit 😀 a keby bola u svokra, tak by mi zauctoval aj za to, ze sa na nu poziem, nieto este aby som sa na nu postavila 😀
@alen24 Dík,už len nejako začať. Ako si Ty začínala a pokoľkých dňoch si videla úbytok????
@happysmile dobréééé 😀 😀 . Ja práve papám boloňské špagety a baby je to super, tie špagety čo som si sama spravila chutia ako z nejakého ázijskeho bistra čo mne vyhovuje, lebo tú kuchynu môžem stáále. takže dalšie oblúúbené jedlo. 😉
no neviem baby, ale pokiaľ kojíte, určite diétu nedržte, predsa len pri kojení potrebujete jesť všetko, lebo tu ste predsa len ochudobnené o určité veci a keď kojíte, vystavujete telo veľkej záťaži, tak si predstavte, že ho ešte rozhodíte tým, že začnete 1. fázou, ktorá je dosť drastická a ani 2. fáza nie je dobrá pri kojení, ono to síce funguje a schudnete, ale za akú cenu, aby ste neskončili síce štíhle, ale chorľavé - ani Dukan neodporúča držať DD tehotným a kojacím, asi vie prečo
ešte k tomu váženiu - ja sa vážim každý deň ráno a je to super, vďaka tomu som zistila mnohé veci, že dni, kedy nestíham jesť mi váha vyletí aj o 1,5kg, že dni, kedy jem prevažne mäso mi klesne aj o kilo, že dni, kedy sa mi blíži menzes váha krásne stúpa o 2 - 2,5kg, že je obdobie, kedy mi váha stojí a stúpa (bez klesania) aj 3 týždne a potom zrazu padne aj o 4 kg, ale hlavne, že NETREBA STRESOVAŤ, váha nie je najdôležitejšia informácia o tom, či chudnem alebo nie, aj tie týždne, keď mi váha stojí chudnem z obvodu a predsa ten je dôležitý, aj keď sa vážite len 1x týždenne neviete, či ste netrafili zrovna ten deň, kedy vám váha stúha vplyvom nejakých telesných funkcií a potom sa stresujete, že nechudnete, ale priberáte, dôležité je skôr, aby ste boli v pohode - tak chudnete, nie v strese, takže info na váhe berte len ako pomocnú informáciu nie základnú - to sú moje 7 mes. skúsenosti
@ada1702 Adi pekne si to napisala 🙂 presne toto som potrebovala "pocut" 🙂 😵 ja mam teraz svoje dni takze mi vaha stoji... ale utesujem sa, ze ked skoncim tak opat vaha zacne pekne klesat. ale co je ozaj najdolezitejsie, su tie cm. po dvoch tyzdnoch mam uz celkom dobre vyformovanu postavu, takze si mylim, ze krasne odchadza tuk (a nie voda, ako mi podaktori tvrdia) pretoze vody teraz vypijem ozaj vela. viac ako pred DD. uz sa tesim na stvrtok. to sa aj meriam a vazim (zapisujem, nech mam prehlad) potom hodim info, ako mi to ide... 😀
@happysmile v októbri som si dala zistiť percento tuku v tele a percento svalov, je na to taká váha, začiatkom januára som tam bola znovu, lebo mi neodporúčali túto diétu, "že či ešte niekto verí na také blbosti", pri porovnaní výsledkov to vyšlo perfektne: za 3 mes som schudla 9 kg, pričom 6% z tuku a 0,3% zo svalov, podiel vody v tele sa mi zvýšil z hlboko kritickej hodnoty na minimálnu, ani oni tomu nechceli veriť, že to je možné, tiež tvrdili, že schudnem vodu a svaly
ahojte, neviete mi niekto poradiť, beriem lieky a pribrala som vyše 10 kg za 4 roky, kt. by som potrebovala dať dole. Neviem presne o akú dietu tu ide, tak budem rada ak mi niekto vysvetlí aj ked ja tomu velmi neverím že zhodím, lebo fakt sa snažím, neprejedám sa a vôbec váha nejde dole. je to bohužial aj tými liekmi.

ja som vdruhej fáze, raz hore, raz dole, al ehádam sa to už pohne, začala som cvičiť na brucho brušáky a snažím sa dokopať do o rbitreku, al eneúspešne