icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

zuzu188
20. apr 2012

dnešný obedík chilli con carne..ešte musím uspať malého,urobiť uhorkovo-cuketový šalátik a môžem obedovať 🙂

ninimini
20. apr 2012

tak to ja mám iný problém mne nechcú íst dole🙂) a s toho som sa najviac tešila že pojdú pápá🙂) ale baby dnes je to hrozné vobec žiadna motivácia už sa na neba hnevám 😠 tak zajtra sa musím naštartovat dala som si podmienky min,3-4kg dole za další mesiac tak sa motivujem🙂)

penelope111
20. apr 2012

@happysmile však už som s toho nešťastná lebo teraz mám ešte smiešnejšiu postavu keďže mi schudol vrch o moc a na ostatných miestach to nieje ani vidieť a to nehovorím o tom že nosím push up aj podprsenky aj plavky a mám doma cca 30 podpŕd a nejakých 20 plaviek maniačka 😀 ale čo stým budem teraz robiť však mi manžel dá keď zas budem kupovať nové 😀 Ináč keď som mame ukazovala moju novú podprsenku tak sa vyjadrila že si dám plastiku tak potom to musí byť ako namne vidieť 😠

penelope111
20. apr 2012

@zuzu188 Ja som si spravila polievku s prs a mladej cibuľky s otrub. akože haluškami a druhé som si spravila prsia s mladou cibuľkou na taký spôsob ako bola tá pečienka čo si robila 🙂

penelope111
20. apr 2012

@ninimini Neboj motivácia príde po MS ja som tiež na tom tak že už som rozmýšľala že stým skončím ale sestra začala držať diétu aby bola chudšia ako ja lebo na posledy všetci povedali že ja som chudšia prvý krát v živote 🙂 Tak začala dietovať ale tak ako som ja dietovala minulý rok, že ona by takúto dietu nezvládla tak upravila stravu a začala pravidelne jesť čo asi v živote nerobila 🙂 Ja mám podmienku ďalší mesiac dať dole 5 kg 🙂 Tak uvidím a ešte stále mi neprišli korčule 😠 ale už na budúci týždeň by mali byť som zvedavá či zas nebudú v skrini už tam jedny mám 🙂

jarus21
20. apr 2012

ahojte baby, dnes som sa rozhodla že už prejdem do tretej fázy, už mi dochádza fantázia čo jesť. Teraz už môžem aj cestoviny, len neviem či musia byť celozrnné alebo aj obyčajné? Aké ste jedli - jete vy? A kolko krát týždenne by som si ich mohla dať?

erikasadek
20. apr 2012

@jarus21 ked uz si sa dala tak radsej celozrne.. 😉

cleo02
20. apr 2012

prave som spraskala dve palacinky (samozrejme dovolene) s tvarohom a idem prasknut 🙂 vidno ze zeludok je uz mensi 😀

happysmile
20. apr 2012

@jarus21 GRATULUJEM! kolko si schudla? ked uz ides do 3fazy?
ja som tiez v 3F. kupila som si celozrnne, ale mala som ich len raz 🙂

jarus21
20. apr 2012

@erikasadek
@happysmile dík za odpovede. Počas prvej fazy, ktorú som začala 6. marca šlo dole asi 3 kg a v druhej som bola do teraz 🙂. Naposledy som sa vázila 6.apríla a to bolo celkovo -5kg. Inak je to zvláštne, lebo -5kg nie je až tak veľa ako som stratila na objeme. Oblečiem už všetky pôvodné veci. ale asi je to tým, že tuk je lahší ako svaly 🙂.
Pôvodne som mala v pláne vydržať dlhšie v druhej fáze ale dochádza mi fantázia a hryz sem - hryz tam trochu štipkám z pečivka tak asi bude lepšie ked si občas dám akože oficiálne v tretej 🙂. teraz by som mala ostať v tretej 5kg x 10?

zuzu188
20. apr 2012

@penelope111 normálne rozmýšľam,že si tú pečienku zajtra zasa urobím 😀

miskadusko
20. apr 2012

@jarus21 áno 5x10. Gratulujem, tak to už sme tri v 3F 😀

cleo02
20. apr 2012

baby co ste v 3. faze. Kilecka sa drzia? Nejdu hore?

miskadusko
20. apr 2012

@cleo02 Zatial sa držia, a to si doprajem aj nad rámec- niekedy 😒

cleo02
20. apr 2012

@miskadusko tak to je super 🙂 len tak dalej

penelope111
20. apr 2012

@zuzu188 Ja zajtra alebo pozajtra chcem robiť cuketovo kôprový prívarok som zvedavá ako to dopadne 🙂 mali sme isť zajtra niekam von že by sme sa vonku najedli ale keď vidím to počasie asi pôjdeme do prdele ☹ Takže asi varím zajtra.

zuzu188
20. apr 2012

@penelope111 a možno bude pekne 🙂..zistila som,že mám v chladničke od stredy ešte nenaporcovanú morčacinu 😲,tak zajtra budú nakoniec morčacie medajlónky 🙂..a si mi narobila chúťky na ten prívarok..ten som už pekne dlho nejedla

penelope111
20. apr 2012

@zuzu188 No len aby sa mi podaril keďže tam nemôžem dať smotanu 🙂

zuzu188
20. apr 2012

@penelope111 ja smotanu normálne používam (10%-tnú)..aj kyslú 10%-tnú..viem,že by sa nemala,ale niektoré jedlá si bez nej neviem predstaviť

penelope111
20. apr 2012

@zuzu188 Ja som zatiaľ nepoužívala smotanu ale uvažujem nad tým že ju použijem 😀

zuzu188
20. apr 2012

@penelope111 raz za čas neuškodí 😉..no nie? 🙂

jarus21
20. apr 2012

@miskadusko jej, a kolko sa ti podarilo zatial schudnúť a za aký čas? a ktorá je este v 3F? A este otázka, robiš si tie dukanove chleby alebo mufiny? Ja SOM si robila ten koláč raz ale teda viac mi to chuti ked si tie otruby nasypem do jogurtu ako tento kolác, neviem, možno som ho zle spravila, bol taký strašne suchy. A kedy si začala s DD?

penelope111
20. apr 2012

@zuzu188 pritom čo furt do seba džgám čo nieje povolené tak asi ani toto neuškodí 🙂

vancouver
21. apr 2012

Mohol by mi niekto poradit,ci je mozne pri dukanovej diete pouzivat spaldu,alebo vyrobky z nej? 🙂

miskadusko
21. apr 2012

@jarus21 za dva mesiace 10 kg. ja si chleba nerobím a ked tak iba ten v mikrovnlne. tiež si dávam rada otruby do jogurtu a večer pri telke si "pomlsám " . a okrem nás je v trojke ešte happysmile 🙂

zuzu188
21. apr 2012

@penelope111 no vididíš 😀..trošku smotany nás nezabije 😀 😀

happysmile
21. apr 2012

@jarus21 Ahoj veru aj ja som v 3 🙂 ja si chleba robim kazdy druhy den. mam ho kazde rano na ranajky s kavou. jednu davku chleba si rozdelujem na 2dni, aby som si mohla dat este kolacik poobede ku kave 😀

zuzu188
21. apr 2012

dnes ráno som bola milo prekvapená 🙂..váha ukazovala za tento týždeň -0,8kg,čiže celkovo mám -5,3kg (do cieľa ostáva 16,7kg)..z brucha mi cm neubudli,ale zato zo stehien mám -3 cm 🙂

petulienka12
21. apr 2012

peknz den babenkz dryi yvas niektora dukanovu dietu<<mate skusenosti<<,ktorej sa chce ist do toho<<,ip,ip,ip 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

zuzu188
21. apr 2012

@petulienka12 😀 😀 všetky,čo sme v tejto diskusii