Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Ahojte, kolko ste prosim boli v prvej faze na bielkovinach? Ja taham 4 den, chcem schudnut 7kg tak neviem ci mam potiahnut este jeden den? A v druhej faze viete ci mozem papat hrasok, taky fajny jarny?
@penelope111 to je dobra sranda toto 😀 nastastie tu v Ke je to celkom fajn, otruby si sice musim tu v predajni dopredu objednat aby sa mi usli, ale zatial ostatne veci sa daju kupit v pohode. Sunku kupujem v Kauflande (80% kuracia) a tvarohy zas v Tescu 0,39 eur) mam odsondovane ceny, lebo tvaroh u mna ide vo velkej miere. Strasne inak nadavam, ze som porusila cez tu svadbu, ja sa normalne neviem vpratat do koze....odolavam sice pokuseniam ale straaaaaasne lakaju....kym som neporusila, bola som v pohode
@mydlinka Stačí ti 4 dni keď chceš schudnúť iba 7 kg 🙂
@penelope111 mi čosi vrav..tiež ho všade dávam..ale zistila som,že tekuté (chilli omáčka) je ostrejšie ako mleté,toho mletého musím vždy dať veľa,aby to ako tak pálilo
@cleo02 Ja som tiež kupovala tvaroh ten v tescu ale som mala s neho kyselinu je moc kyseli tak kupujem taký drahší ten je v pohode, ale ináč tiež sa snažím kupovať podľa ceny 🙂 Ja porušujem každý deň 🙂
@zuzu188 Ja mám aj tekuté to si dávam do dresingu a práškové do vareného jedla ale ja mám také štipľavé jak fras 🙂
@zuzu188 mlete je zahada pre kazdeho ak chces pouzit mlete das malicko malicko na olej na zaciatku a vtedy to bude palit ze ani cilli omacka nepreskoci co sa tyka sptiplavosti , tajomstvo kucharske; predavam.. netreba sypat na sucho a na konci varenia ale na zaciatku vyskusaj takto auvidis potom pridaj paradajkovu omacku cokolvek uz akokolvek varis ale uvidis... polte papricky stiplave sa takto robia;. 😉
@penelope111 hmmm, no tak to si viem predstavit ...ked som bola tehotna pribrala som 30kg ....po porode mi ostalo 20kg a posledny 8kg sa nejdem zbavit uz pol roka ....iba teraz to klesa 😀 😀 😀 mohla som tutto dietu drzat uz skor 🙂 som dost nizka a kazde kg vidno ...samozrejme v hornej casti tela neostalo nic a v dolnej mi to vsetko ostava 😠 😠 uprimne ti drzim palce, aby sa ti podarilo schudnut co najviac a potom aj udrzat, to je tiez dolezite ....
@penelope111 tak asi robím čosi zle :-/
@erikasadek no s tým olejom som to ešte neskúšala,ale dávam ho hneď na začiatku...ďakujem za radu 🙂
@nicky182 Ďakujem 🙂 Dúfam, že to dám dole 🙂 Ináč ja deti nemám takže ma to sere ešte viac, že som tak pribrala 🙂 A tiež hore už nič nemám. Len brucho, boky a stehná mám veľmi veľké 😠
@zuzu188 Možno len nemáš dobrý druh kúpený 🙂
@penelope111 možno..ale hlavne,že štípe,keď ho dám viac 🙂
@zuzu188 Však to áno to je najdôležitejšie 🙂
@penelope111 ty ale pre istotu chcem potiahnut aj piaty den. Mne to jogurtovanie az tak nevadi. Ajked by som si dala nejake ovocie aspon 🙂
@mydlinka Mne to zo začiatku tiež nevadilo byť na jogurtoch a tvarohu, ale teraz 🙂
Taká som rada, že Vás je tu tak veľa.. zvyšujete mi motiváciu 🙂 ..inak asi fakt pol Slovenska to drží, lebo dnes sa normálne predavačka nasrala keď si pýtala otruby 😀 ..vraj taký dopyt ani po chlebe není ako po otrubach 😅
@penelope111
@zuzu188 a všetky ostatné ahojte ja som tu dlhšie nebola mám tu rodičov tak sme makali vonku 🙂) potrebujem si zasadit trávu a cez tieto horúčavy to bolo super aspon som vypotila všetko za seba a mám o už o 6kg menej tak sa tešííím o chvílku hádam naozaj teda dúfam že po ms padnem na tu 7 🙂)
@ninimini Gratulujem 🙂 Určite ti to po ms klesne aj mne to kleslo 🙂
@ninimini už si nám tu chýbala 🙂...ide ti to krásne dole 🙂...ja za tebou a @penelope111 zaostávam,ale raz vás určite dobehnem 😀...len tak ďalej a za chvíľu budeš v cieli 🙂
ešte mi dovolte pár primitívnych otázok, ako nováčikovi :
1. presso s mliekom bez cukru sa môže ?
2. ako sa robí ten chlieb z otrúb ?
Ďakujem 🙂

ahojte, ktora stevia je lepsie? tekuta alebo v tabletkach? pouziva ju niekto?