icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

penelope111
13. máj 2012

@natahli Pijem zero 🙂

zuzu188
13. máj 2012

@natahli pijem aj light aj zero 🙂

zuzu188
13. máj 2012

tak od dnes nasadený tvrdý režim..oco má narodeniny,poobede bude oslava,tak si musím dokázať,že mám veľmi pevnú vôľu a znovu porušiť diétu je neprípustné!...držte palce

penelope111
13. máj 2012

@zuzu188 Držím ti palce aby si to prežila bez ujmy 🙂

natahli
13. máj 2012

dakujem babenky aspon ta cola mi zazenie chut na sladke..trebalo by mi dat dole aspon 5 kil a pozeram ze vam to ide jedna radost je to dobra motivacia ked doma sa je sladke o dusu a ja len pozeram

zuzu188
13. máj 2012

@penelope111 ďakujem 🙂..zatiaľ to ide skvelo

zuzu188
13. máj 2012

@natahli ja na posedenie vypijem aj celú fľašu,len aby som mala čosi sladké 😀

natahli
13. máj 2012

tak to dodrzujes aj pitny rezim 😀 a prajem pevnu volu dnes na oslave

penelope111
13. máj 2012

Žemličky upečené a duk. bábovka tiež 🙂 Teraz už len ako to bude chutiť 😀

penelope111
13. máj 2012

Žemličky výborné a bábovka neskutočná 😝

zuzu188
13. máj 2012

@penelope111 ja nejako tie dukanovské sladkosti nemusím,sladidlo mi vôbec nechutí

penelope111
13. máj 2012

@zuzu188 Ja mám to cyklamatové sladidlo a to chutí ako normálny cukor akurát že je v tabletkách tak musím vždy drviť lyžičkami ale aspoň to nieje také hnusne lebo ten sacharínový cukor mi nechutí.

zuzu188
13. máj 2012

@penelope111 ja mám tiež to,ale aj tak mi nechutí..už len keď pomyslím na to,že je v niečom sladidlo,mi je zle..neviem prečo

penelope111
13. máj 2012

@zuzu188 Ale colu light piješ 😀 Práve si robím pečienku 😀

zuzu188
13. máj 2012

@penelope111 to hej...aj do čaju si dávam..ale tam to znesiem..v jedle nie..ja plánujem zajtra 😀 ...som našla nový recept a ak bude dobrá,tak ho tu hodím 🙂

penelope111
13. máj 2012

@zuzu188 Ja som si docela zvykla na ten cukor 🙂 Už sa teším na ten recept 😀

zuzu188
13. máj 2012

@penelope111 len sa pred tým musím pomodliť,aby mi vyšla 😀

renata32
13. máj 2012

@sandrus2 ano v pondelok mam mesiac,tak sa idem vazit a uvidime,Dnes sa aj moj manzel rozhodol,ze skusi drzat dukanovu dietu.Tak mu drzim palceky,

cleo02
13. máj 2012

ahote babulky, prezila som vikend u babky bez prehresku 🙂 akurat ze hromila, ze dojdem k nej na vikend s plnou taskou potravin 🙂 v sobotu to bol mesiac co som na diete, odvazim sa ale az rano, snad od piatku bude pozitivna zmena 🙂

zuzu188
13. máj 2012

baby,ktoré ľúbite rybky v paradajkovej omáčke,mám dobrú správu 🙂...v pohode ich môžete papať,v knihe sa píše,že sú povolené 🙂

aninka2012
13. máj 2012

Ahojte dievčatá, minulý týždeň som sa dostala k dukanovej diete (náhodou na internete), veľmi to potrebujem, lebo už sa nechcem na seba takto pozerať... Ale mám problém keď som čítala zoznam potravín v prvej fáze tak som zostala v šoku. Okrem pár vecí nič s toho nemám v láske... a dáko si neviem predstaviť jesť týždeň šunku, kur. prsia, a tuniaka... milujem jogurty ale biele??? 😝 Poradte mi čo ste také papali v prvej fáze??? Ktoré sú to jogurty 0% tuku s ovocnou arómou bez cukru (výrobca)??? Verím tomu, že by som sa to tu niekde dočítala, ale 82 strán je aj na mňa veľa 😀 Ďakujem za každú radu... Ešte ma zaujíma s čím ste papali tie otruby, lebo nevyzerajú dáko fajnovo....

cleo02
13. máj 2012

@aninka2012 ahoj, k tym jogurtom resp. tvarohu odporucam kpit si BOLERO instatny napoj v prasku bez cukru (ako sumienka), to si das do jogurtu a je to vyborne a dovolene, jest mozes aj jedla z otrub - upiect si kolaciky, chlebik a podobne...da sa to len si treba toho najprv dost nacitat aby si vedela co vsetko mozes. recepty najdes na http://www.dukanovadieta.com/fotogaleria/chlieb.... vela stastia 🙂

alen24
13. máj 2012

@sandrus2 za 3,5 mesiaca...

nicky182
13. máj 2012

@penelope111 no fajne, zachladilo ti to zaludok .... aky bol vikend ?

idris
13. máj 2012

Ahojte kočky tak dala som si vypočítať koľko by som mala mať ideálnej váhy no ale prekvapilo ma druhá fáza mi vyšla na 127 dní je to možné ??? prvá na 6 dní ako cieľ som si dala 75 a čil mam 94 kg ... 😔 😔 😔
Ozaj v tej prvej fáze môžem len bielkoviny a tie otruby ??? či len bielkoviny uff no to bude boj a pri tých bielkovinách smiem šunku hoc je písane v obsahu že je tam škrob a podobný sajrajt 🤐 😕 😕 no mám veľa otázok

Ak sú tu také bacuľky ako ja ozvite sa aby nám to šlo ľahšie ..

nicky182
13. máj 2012

Ahojte, aky ste mali vikend ? ja strasny ....varili sme prvy gulas - no nedaj si, zjedla som za tanier, ale bez chleba, pojedla som kolace, par chipsov, tyciniek a inych somariniek ....ale Vam poviem, ze som tn gulas nesla stravit ...hmmm ...dnes som sa dorazila na obed gulasom zase - ako inak a aj kolacik bol samoska ....hroza 😝 ani nechcem vediet kolko budem zajtra vazit .....hadam som daco vytancovala v sobotu vecer na didzine 😀 😀

nicky182
13. máj 2012

@natahli ja pijem kofolu bez cukru, je tam len stevia ako sladidlo, dam si za obedom pohar ...vydrzi my skoro na tyzden ...osobne si myslim, ze ani s tymi umelymi sladidlami to netreba prehanat ...colu skus radsej tu ZERO... 🙂

penelope111
13. máj 2012

@nicky182 Žalúdok je našťastie už v pohode. V sobotu oslava ale dlho sme sa nezdržali ale aj tak som zjedla dva chlebíčky a tortu 🙂 Ale dnes sa držím s povolenými vecami 🙂 Ja som pred mesiacom na oslave jedla guláš tiež čo som varila a ešte aj dva dni potom lebo som ho veľa spravila, ale tiež bez chleba 🙂 Takže nezúfaj stále žijem 😀

zuzu188
13. máj 2012

@aninka2012 nemusíš jesť len kuracinu..môžeš hovädzinu,teľacinu,morčacinu,vnútornosti z hydiny,teľací alebo hovädzí jazyk,ryby,morské plody...

zuzu188
13. máj 2012

@idris ahoj..ja som začínala s 92 kg 😀..dole chcem dať 22 kg...už mi ostáva zhodiť "len" 16,3 kg