icon

Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?

blazena2
10. jún 2011

Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉

nicky182
14. máj 2012

@idris ahoj, ja si robim ten za 4 minuty, co sa ti pekne upecie v mikrovlnke, recept najdes na oficialnej stranke www.dukanovadieta.com ....tento je najlepsi aspon podla mna ...obcas si ho este zapeciem so sunkou a syrom v toustovaci ... 🙂

nicky182
14. máj 2012

@penelope111 ja nechcem velmi porusovat, lebo to potom nema vyznam ..no zase sa az tak netrapim, ako v inych dietach ...uz som si zvykla ...vazila som sa po vikendu, pribrala som 0,3kg, cakala som viac, tak sa tesim ako blcha .... 😀 😀

nicky182
14. máj 2012

@natahli 😀 😀 drzim ti palce, neboj, pojde to dole, len musis dodrziavat pravidla 🙂

nicky182
14. máj 2012

@zuzu188 prosim ta ako robis tu cibulovu zemlicku ? uz som sa ta to chcela davno opytat ... dakujem

nicky182
14. máj 2012

@aninka2012 odporucam ti pozriet si zlozenie - teda akym sladidlom je osladena, kolko je tam cukru ....radsej si daj cistu vodu alebo bylinkovy ci ovocny caj ... 🙂

nicky182
14. máj 2012

@cleo02 gratulujem, si dobra motivacia 🙂

renata32
14. máj 2012

@cleo02 super,gratulujem.Aj ja dnes po mesiaci vaha -5,5kg.Boky 4.5cm,tesim sa.Este by som chcela -4kg.Du fam,ze to pojde dobre. 🙂

natahli
14. máj 2012

@nicky182 no este som nemala dietu jedine ked som mala tehotensku cukrovku tak som si musela pocitat sacharidy ale motivacia bola lebo som chcela mat zdravu dceru po porode som mala 54kg... 😀 😀 ..ale uz do porodnice som si brala pol tasky cokolad 😀 😀 velmi by som chcela tuto vahu spat ☹

mirkalipka
14. máj 2012

ahojte dukanky som tu veru dlho nebola i ked som vas ockom sledovala...moje vysledky su od 22.marec -8.5kg....i ked podotykam ze s prehreskami...no co narobim....snazim sa co najviac i ked obcas neoodolam...no a trosku vacsi problem je v tom ze najskor mi MS meskali dva dni a potom som zasa dostala o dva tyzdne tak som z toho mierne zaskocena....mala som uz vsetko pekne vypocitane na dovolenku a teraz neviem co mam cakat....to ma hneva ze to takto skace,hadam sa to urovna....inak neviem...ma niektora z vas take iste problemy???

penelope111
14. máj 2012

@nicky182 0,3 to je v pohodičke to dáš za jeden deň dole 🙂

penelope111
14. máj 2012

@mirkalipka Krásne ti to ide dole. Gratulujem 🙂 Mne MS meškala len jeden deň našťastie. Uvidíme tento mesiac.

nicky182
14. máj 2012

@natahli fiiiha, tolko som vazila cca 8-9 rokov dozadu ...to by bolo ...ja som pocas tehotenstva pribrala 30kg ..pred tym som mala nieco cez 60kg, to by mi bohate stacilo ....diety som drzala kadejake, ale vzdy som vydrzala kratko, lebo mi bolo zle nechutili mi tie jedla a hlavne vola nebola prave najpevnejsie ..pri tejto diete sa citim velmi dobre a pre mna je motivujuce , ze pomalinky to ide dole, aj v cm ...

nicky182
14. máj 2012

@penelope111 ale hej, no za tri dni priemerne zhodim 0,4 kg ....vies co, vydrzim a hotovo 😀 citim sa fajn, nie som hladna, no nutim sa pit, to je u mna problem ....

natahli
14. máj 2012

@nicky182 ja ked dam dole nejake tie kila tak si ich uz budem strazit..dietatko uz neplanujeme tak tehotenske kila nehrozia..hlavne potrebujem dat dole zo stehien a zadku 😀 ,ale este jedna vec beriem ryby olej v tabletach asi ich budem musiet vysadit,ci?

penelope111
14. máj 2012

@nicky182 Ja som aj zabudla, že za týždeň zas MS 😒 To zas bude zábava zas budem chodiť ako besný pes kde je nejaká čokoláda 🙂

aninka2012
14. máj 2012

dievčatá varíte vaším drobcom osobitne??? ale bo máte odskúšané dáke recepty čo môžete celá rodina???

zuzu188
14. máj 2012

@nicky182 žemličky robím podľa receptu,čo som tu dávnejšie písala...sú skvelé 🙂

zuzu188
14. máj 2012

@aninka2012 varím osobitne

penelope111
14. máj 2012

@zuzu188 No čo robila si tu pečienku?

idris
14. máj 2012

Ahojte tak dnes som začala ale akosi mi krúti črevá a mám hnač.ku 😖 no neviem na raňajky som si dala 😖 vajíčko lebo som nemala nič nakúpene na desiatu asi 100g ledamer syr akože light ale nejako mi blbo sadol na obed som vypila kuriací vývar 400 ml a čil som si dala alpské karé , celkom sa to dá na prvý deň len keby mi tie čreva nekrútilo . Kto tu začína hláste sa mi nech sa podporujeme ja mám prvú fázu 6 dní tak som zvedava ako to zvládnem

zuzu188
14. máj 2012

@penelope111 jasné,že robila 🙂

Kuracie pečienky na rýchlo:

500g kuracích pečienok
cibuľa
2 strúčiky cesnaku
4 Pl sladkého alebo štipľavého kečupu
1 Pl čili omáčky
soľ
mleté čierne korenie
1 červená a 1 zelená paprika

Pečienky očistíme,umyjeme a pokrájame. Na horúcu panvicu vložíme pečienky a opekáme ich skoro do mäkka (mne sa skôr dusili vo vlastnej šťave). Pridáme nakrájanú cibuľu,prelisovaný cesnak a ešte niekoľko minút opekáme na miernom ohni. Zalejeme kečupom,čili omáčkou,pridáme nakrájané papriky a krátko prehrejeme. Podľa chuti osolíme a okoreníme.

nicky182
14. máj 2012

@natahli to ti neviem povedat, ci ich musis vysadit ...jedna kocka tu pisala , ze tuk z ryb je iny ako "obycajny" tuk ...urcite je zdravsi ....myslim si, ze by si ich mohla brat, hmmm ....skus sa popytat na oficialnej stranke Broni ..

nicky182
14. máj 2012

@aninka2012 ako kedy, zajtra budem varit jedno jedlo pre vsetkych ...kuracie sote na sampionoch - pre dcerke a manzela s cestovinou ....

aninka2012
14. máj 2012

@idris no ja som zvedavá od zajtra práve idem na nákup.... a zajtra ti dám vedieť....možno aj mne pokrúti 😀

penelope111
14. máj 2012

@zuzu188 Ja som tiež rozmýšľala nad tou pečienkou s kečupom. Takže si to vystihla 🙂 Musím zapísať recept 😀 A ako to chutilo? Ja som si vytiahla pečienky a kuracie mäso a chcem skúsiť spraviť paštiku lebo tie šunky už nemôžem ani cítiť 🙂

natahli
14. máj 2012

@idris ja idem od zajtra ...nemozem zohnat tie ovsene otruby tak som ich objednala cez net dufam ze zajtra uz budu tu...a chcem prvu fazu 5 dni

zuzu188
14. máj 2012

@penelope111 takú sladkastú chuť to malo z tej čili omáčky...ja si kupujem Dulano šunku z Lidlu a ešte som sa jej neprejedla 🙂

zuzu188
14. máj 2012

@natahli ovsené otruby zoženieš v bio obchodoch,DM-ke a najnovšie som ich objavila v Tempe medzi strukovinami 🙂

penelope111
14. máj 2012

@zuzu188 Ó ja už nemôžem žiadnu šunku ani cítiť 🙂

ja5ka
14. máj 2012

Čaute kočendy, no práve som spučila pečené kuracie stehno + soľ + peper + oregano, obalené, resp. posypané otrubami .. bolo uplne že mňam chrumkavé 😝 teším sa, že pomaly, ale isto ideme všetky dole a vítam nové členky ! 🙂