Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 mňam 🙂..môj muž chcel na dnes tú pečienku,čo som včera robila,ale má smolu 😀 😀...ja si každý recept upravujem,tak,aby vyhovoval DD..potom je stále čo variť 🙂
@cleo02 a kde kupuješ to bolero??? ja som to včera kukala a nenašla som to??? čítala som že aj jogobela light sa môže, môžem???
@aninka2012 v agre to maju u nas aj vo freshi
@zuzu188 Ale ja som ani predtým nevedela čo mám variť 😀 Teraz skúšam tie pusinky tak som zvedavá ako to dopadne 🙂 Ja už pečienku zas nemám ☹ musím kúpiť.
@penelope111 jáj 😀..tak ak ťa to inšpiruje,zajtra idem robiť tofu guličky v omáčke (idem to robiť prvýkrát)
@idris a preco si nedas do jogurtu umele sladidlo ? a kup si aj aromu, ja si davam vanilkovu, to maju aj v Jednote ....alebo si zmiesaj tvaroh so skoricou, par kvapiek sladidla a urcite ti nepride zle ....syr si kupujem ementaler boryna (20%tuku), aj mozzarellu light (8,5%tuku), mozes aj cottage cheese biely ...syr Pierko maju u nas len v Terne a nejak extra mi nechuti ....syr som v 1.faze vobec nejedla ....
@zuzu188 Čím sa dá nahradiť tofu? 😀 To mi nejako nešmakuje 🙂 Pusinky sa mi nepodarili. Silno mi pečie trúba takže idú do koša 😀
mam strasnu chut na nieco sladke... 😖
@penelope111 mäsom? 😀..mne tofu chutí 🙂..ja už sladké nepečiem,lebo mi to ešte ani raz nevyšlo a potom mi je z toho zbytočne zle
@zuzu188 Práveže bábovka bola výborná ale pusinky sa pečú na 80 stupňov a ja mám plynovú starú trúbu a tam mi to nejde. Nevadí už sú v koši 😀 Cez víkend chcem spraviť perník tak som zvedavá ako to zas dopadne. Ja tofu nemám rada mne to pripadá ako guma 🙂 Práve som zožrala celého veľkého tuniaka v rajčinovej omáčke 😀
@penelope111 asi mi budeš ty sladké piecť,lebo mne to vôbec nejde 😀...ja som sparskala dia čokoládku a 2 brumíkoch 😕
@zuzu188 Ok ja ti budem piecť a ty mne variť 😀 Ja som zas hľadala čokoládu a nemám tak som zjedla 6 kúskov tofife ale to nieje ono. Tá horká čokoláda mi chýba 😠 A úžasne ma bolia vaječníky a ms až o týždeň 😠
@penelope111 beriem 😀...mňa vaječníky nikdy neboleli..iba keď som otehotnela a nevedela som o tom 😀
@zuzu188 Tak to máš šťastie. Mňa v puberte bolievali tak, že som nevedela ani chodiť ešte som počas ms vracavala potom som nasadila hak tak to bolo ok. Pred pár rokmi som hak vysadila lebo sme chceli dieťa a to už je nejaké 4 roky. Dieťa nikde plodne dni bolesti, zle od žalúdka a pred MS to isté takže to mám dvakrát do mesiaca 🙂
@penelope111 ja som asi divná,ale ja som ešte ani raz nebrala antikoncepciu 😀 😀..a ani neplánujem...keď som toto povedala kamoške,tak sa na mňa pozerala ako na debila 😀....určite sa ho dočkáš 🙂..len podľa mňa,keď je to také vynútené,ako to tu niektoré baby robia,že si počítajú plodné dni a presne vtedy musia sexovať,tak to trvá určite omnoho dlhšie,ako keď to neriešiš a necháš na náhodu 🙂...my sme plánovali malého až na tento rok,ale podaril sa nám o rok skôr 🙂
@zuzu188 Pokiaľ to nepotrebuješ tak hak ani neber. Ja som musela zo zdravotných dôvodov 🙂 čo sa týka toho dieťaťa tak ja to až tak neriešim 🙂 My to nechávame tak na voľno 🙂 A plodné dni viem preto že mám tiež problémy s vaječníkmi a tak ináč tiež neriešim plodné dni 😀 Vám to pekne vyšlo 😀
@cleo02
@nicky182
@katkav mne tá chuť nevadí ale ako náhle mi to ide dolu krkom tak to ide hneď aj naspäť ja neziem ani nič sladené čo nieje smotanové proste niečo mi v tom vadí .. Tvaroh nízkotučný je v pohode okorením a jem to . No nič budem bez jogurtov .
Tak na ranný incident som už zabudla a som ok, 2 deň je takmer za mnou , ešte 4 a budem môcť aj zeleninu už nech je nedeľa
@zuzu188 Bola som si kúpiť čokoládu a s takou radosťou som si dala a hneď mi po prvom kúsku ostalo nejako zle. Normálne sa mi chce blejt 😠 Neviem či žlčník alebo som to moc s chuti zjedla alebo čo 😠
@penelope111 ani neplánujem..ja som si bola kúpiť sójové tyčinky 😀...možno to druhé..mne to občas ráno robí,že som strašne hladná,trochu čohosi zjem a už sa mi chce vracať
dnes idem po 2 mesiacoch na stepper 🙂..sa normálne teším 🙂

@aninka2012 jasné,že mohla 🙂