Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 jáj..ja by som to asi nevydržala 😀..pre mňa je lepšie váženie 1-2x týždenne 😀..ale aspoň vieč,kedy koľko priberieš 🙂
Ahojte chcem sa spytat ci sa moze tatarska omacka ale light ale asi nie ☹
@nicky182 Ja som rozmýšľala nad tým krémešom, že by som si spravila cesto zo škrobu, puding a asi na vrch bielka no ale to len rozmýšľam ale kedy to budem skúšať robiť netuším 🙂
@zuzu188 Veru viem a to nieje dobré 🙂
@penelope111 ale máš prehľad,to je hlavné 😉 ...si môžeš nejaký graf urobiť 🙂
@penelope111 pozerala som tu babovku, akoze vsetko fajn, len tie vajcia ..uz dnes som mala 2, rano jedno v chlebe a jedno v spenate, bielka neratam ....rozmyslam, ze by som si babovku spravila z polovicnej davky, ci to nie je dobry napad ? este m prosim ta povedz ake sladidlo si tam davala, lebo ja mam tekute z Tesca a neviem si predstavit, ze by som tam dala 3 lyzice, staci mi par kvapiek do jogurtu a je to akurat sladke ....
@penelope111 ďakujem krásne snažím sa dodržiavať všetko ako sa má aj chodím von každý deň s malým niekedy aj 2X, prechádzky mám až až večer ešte cvičím tak ma to trochu zamrzelo že to stojí neviem potom kde robím chybu ☹ a ty si koľko na tejto diete a koľko si dala dole?
@sandrus2 Ja som mesiac a pol a dala som dole okolo 6,5 kg, ale ja furt porušujem takže sa mi hýbe váha kilo hore dole 🙂 Ináč keď som veľa namáhala nohy tak mi nechceli isť cm dole 🙂
@nicky182 Ja mam iba tabletkové sladidlo a to si drvím na lyžičkách 🙂 Neviem ako by to bolo keby si si spravila s polovičnej dávky musíš skúsiť. Tam je písane že je to na 4 dni ale u nás zmizla za dva dni a manžel mal len kúsok 😀 Takže tie vajcia až tak neriešim či jedno alebo tri zjem 🙂
kočky takze prve dni čo mozem okrem masa? mliečne veci a vajcia?
@penelope111 tak tiež pekne , no pri malom sa nevyhnem byť celý deň na nohách a behať okolo neho 😀 😀 ale čo už uvidím zajtra ak sa to nepohne ani o gram tak asi vymením váhu 😀 😀 😀
@penelope111 tak to vôbec netuším..o držkách som nikde nič nečítala
@penelope111 inak som sa teraz odvážila..samozrejme som po obede a to mám vždy aj o 2 kg viac a mám toľko,koľko som mala v sobotu 😀 ..som zvedavá,koľko budem mať v sobotu ráno na lačno 🙂
@sandrus2 Alebo tu váhu vyhoď 😀 Ja mám novú takže sa nemôžem na váhu vyhovoriť 🙂 Však to ti verím, že pri malom nemáš čas na sedenie. Skús sa pár dní nevážiť a piť veľa vody.
@zuzu188 To mávam aj ja že cez deň priberiem aj dve kilá preto sa vážim ráno. Najprv idem na WC a potom sa odvážim 😀 Ale keď máš cez deň toľko čo v sobotu ráno tak by si mala mať niečo dole určite.
@penelope111 tak to robím aj ja 😀 😀...ja viem,len neviem koľko je dole
Ak neviete zohnať ovsenné otruby, na Vlčanskej ul. v Šali ich máme. Nakúpte i cez e-shop. Bezglutik
@zuzu188 Pýtala som sa na druhej stránke či sa môžu držky a vraj áno lebo majú veľa bielkovín. No idem ja do obchodu 😀

@penelope111 jaaaj, ty si ju piekla vsak ? idem na to pozriet ...a kremes ? som rozmyslala, ze si ho spravim tak, ze upeciem si "chlebik" na sladko, vyslaham tvaroh, mozno kus pudingu, alebo este bielka ...nie som daka cukrarka, tak si to neviem tak dobre povymyslat ...