Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@aninka2012 Kľudne si daj 🙂
@nicky182 Koľko dávaš toho škrobu keď zahusťuješ? Ja som raz dala do omáčky dve čajové lyžičky a vôbec sa mi to nezahustilo 😒
@penelope111 ani mi nevrav, ked som to robila prvy krat, dala som vela skrobu, no predvcerom som robila kuracinku na sampionoch a smotanovu omacku, dala som malo - 1 lyzicu, a nie a nie zhustnut ...podla mna aj 2 velke lyzice by to znieslo ....stara dobra muka 😀 na druhej strane , omacka nie je taka tazka, je akoby chutnejsie, a ked som zahustovala len stavu z masa stacili mi asi 2-3 cajove lyzicky a bola pekna cira , to sa mi pacilo ...
@nicky182 Dík za radu lebo som sa bála dať viac aby som to nepokazila, ale vidím, že kľudne môžem 🙂
ahojte dievčatá 🙂 ... ako sa Vám darí 🙂 ja som už na Dukanovej 3 týždne 🙂
Ahojte no som nasratá lebo už 4 deň mi váha stojí a to neporušujem nič 😠 😠 a vy ste na tom ako?
@sandrus2 Neboj sa ono sa to pohne 🙂
@kesis Koľko si dala dole kg? Ja furt porušujem takže žiadna sláva 🙂
@penelope111 ja som sa nevážila,vydržím do soboty..a ráno som obliekla svetrík,čo keď som kupovala mi bol úzky a dnes bol voľný 😀..teším sa 🙂
@penelope111
@nicky182 baby,to musíte ten škrob rozmiešať v minime vody
@zuzu188 Ja sa každý deň vážim len tak aby som vedela na čom som 🙂 Gratulujem k svetríku 🙂 Škrob som rozmiešala vo vode ale asi som ho dala málo lebo som sa bála dať viac, ale teraz už viem že kľudne môžem aj viac 🙂
Dnes mi tú injekciu pichli prvý krát dobre takže polievka sa mi varí a druhé budem variť až po hokeji a to bude kuracie prsíčka "ala zuzu188 pečienka" 😀
@penelope111
@renata32 ahojte no to by mi až tak nevadilo len mi stála aj min. týždeň skoro celý potom sa to pohlo okolo kila dolu a zase tak som taka napálená na to 🙂 ale verím aj ja že to pôjde zatial sa mi podarilo dať dole 6,6 kg ale aj tak ešte chcem dať dole tých 6 kg 😀 😀
@sandrus2 A koľko už si na DD?
@penelope111 mozes, aj ked predpisana davka skrobu je nizsia, ale na to mnozstvo omacky to isto nie je problem ...rozmyslam cely den, co by som si take fajne upiekla nieco sladke ....sice dnes uz nie, lebo som si rano dala dukachlebik ....dla by so si veternik s karamelovou plnkou ... 😀 😀 😀
@zuzu188 ja si spravim fasirky buduci tyzden ...ake davas mlete maso ? ja som zatial nevykutrala ine ako bravcovo-hovadzie ...viem, ze este byva telacie a asi hydinove ...nemam mlyncek na maso ..maso s cibulou po cinsky znie chutne ...das nejake korenie ? a v Bielko den si das do masa cibulu ? ja si davam len pod pecienku aj ked mam bielko den, lebo podla mna pecienka bez cibule nie je pecienka 😀 sak to len kusok cibulky 🙂
@penelope111 mesiac aj 5 dní 🙂
@sandrus2 Za tú dobu máš krásne váhu dole. Gratulujem 🙂
@nicky182 Do tej bábovky čo je na dukan. stránke nejdu otruby iba škrob a je dobrá 🙂 Ja som zas rozmýšľala nad krémešom 🙂 Ja používam cibuľu viac v B deň ako v BZ 😀 A do tej pečienky alebo mäsa si dám aj dve 😀

@zuzu188 @nicky182 Po včerajšku + 1 kg to je tak keď vám návšteva donesie všetko čo máte radi 😀 Dnes injekcia do kolena takže sa odpočíva a variť budem asi až na večeru 😀