Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
Dievčatá ja som už dala 6 kg dolu, teraz sa mi zdá že to ide pomalšie ale tak ideme daľej 🙂 držím Vám všetkým palce 😉
@penelope111 no vidíš..a môžeš si aj hneď polievku uvariť 😀
@zuzu188 Držky nemali 😠 Hovädzie nejaké zelené 😠 Takže zas neviem čo budem variť hlavne že som nakúpila pol mrazáku bravčového 🙂
KOcky,mozete mi prosim VAs poradit ako robite sampionovu polievku.DAkujem velmi pekne.
@ninimini Na nervy je dobrá čokoláda 🙂 A nestresuj krv bude ok 🙂 Treba pozitívne myslieť 🙂 Ach tie deti keď plačú mne je to tiež veľmi ľúto aj keď svoje nemám ☹
Baby tak tie bolero som kúpila v cba a hneď som zobrala s každého druhu dve 😀 Len peňaženka nebola nadšená s toho že v ruke nič a kopu peňazí v prdeli 😀
@penelope111 su vyborne uvidis, ale daj si toho najprv radsej menej, dost sladke to je 🙂
@cleo02 Asi moje testovanie bude do jogurtu 🙂
jeeej dakujem za podporu, je to fajn dieta, ja sa necitim nejako obmedzujuco, len som netrpezliva 🙂. Som na OCR tak mi trosku sibka, vkuse muzovi vypekam a ani nekostujem 🙂
@penelope111 😀..bravčové je zakázané
@cleo02 neviem, že za aké ceny sa dá nakúpiť v Košiciach, ale záleží aj na gramáži /ak hovoríme o otrubách/ a hlavne, či sa dajú za prijateľnú cenu nakúpiť od dodávateľa. Nechcem nikoho uraziť, ale najjednoduchšie si je"zgustnúť" na maloobchodníkoch, ale kto nepracuje v tejto oblasti asi ťažko pochopí, že čo má ten maloobchodník robiť, ak mu dodávateľ 4x za pol roka zmení cenník. Pravdaže, nemôžem všetkých dodáv. hádzať do jedného vreca. Ale sú i takýto.
@zuzu188 Ja viem 😀 Bravčové mám pre manžela a pre seba zase len prsia 😠
Tak skúšala som malinové bolero do jogurtu. Mňam 😀
@penelope111 u nas 0,93 🙂
No baby až teraz som si spravila tie prsia na spôsob " ala zuzu188 pečienka" a k tomu kyslú uhorku no fantázia len neviem či to je pred MS alebo to bolo fakt také dobré 🙂
@penelope111 ale ja by som si niekedy to bravčové tak dala 😖
Bože ja by som ešte potrebovala dať ešte 15 kg dolu 😒 aaaaa dufam že to zvladnem .... 🙂 a spoločne si pomožeme či? 🙂
@zuzu188 Ja som si dala včera keď mi ten samo ten rezeň zožral 😀

@penelope111
@zuzu188 ahojte tak ja som dnes chcela vodu boli sme u doktorky malého očkovali tak bolo kriku potom ma ešte poslala na odber krvi lebo sa jej zdá malý chudý a hlavne on je strašne bielučký tak či náhodou nemá chudokrvnost a to ma už dožralo úplne lebo ja ked počujem malého plakat a viem že je to koli tomu že ho niečo bolí tak som na nervy a tak som sa najedla ale v rámi dukana 🙂 🙂