Dukanova diéta. Pridáte sa ku mne?
Ahojte mamicky,objavila som tuto dietu,kto ide do toho so mnou??
www.ducanovadieta.com 😉
@penelope111 u nás bol samo aj dnes 😀 a to dokonca v aute! 😀...zjedol 3 mini osie hniezda 😀
to kde kupujete otruby za 0,80-1 euro?ja kupujem v dm drogerii a tam stoja nieco cez 2 eura 500g
@alen24 Ale ja kupujeme 250 g takže je to tak isto 🙂
@kesis Ja by som potrebovala tiež dať dole cca 15 kg ale moc tomu neverím pri tej mojej pažravosti 🙂
@zuzu188 To je hajzel ten samo on sa všade vtrie 🙂
@penelope111 úplne si to vystihla 😀
Ste to co jíte na prime a my sa sťažujeme ako vyzeráme 🙂
@penelope111 a ktore konkretne sladidlo mas ? neviem ci by aj u nas vydrzala 4 dni, keby to zbadal muz, asi by som mu musela od ust odtrhnut 😀 😀 akurat mu peciem krkovicku a zemiaky, akoze ide ma vychytiti aku fajnotku mu robim, vonia cely byt ...a tie zemiaciky upecene, joooj 😀 😀 😀
@penelope111 zaujimava otazka, yguuuglila som toto - 100g drziek ma 0 sacharidov, 1,7g tuku a 82kcal ...bielkoviny nespominaju ...mas to rada ? podla mna by si to mohla, je to nizkotucne a malo kaloricke 😀
@nicky182 Mám cyklamátové sladidlo je zo žltým vrchnákom a nie s červeným a je chutnejšie 🙂 Na druhej stránke mi baby napísali, že sa asi môžu lebo majú veľa bielkovín. Mám rada držkovú polievku ale na moju smolu zas v obchode neboli 😠 tuto sú bielkoviny napísané 🙂 http://www.lucy.cz/energeticke-tabulky/maso/ Zajtra idem asi zas spraviť tu bábovku 🙂
@nicky182 Ináč to stým varením pre muža poznám a keď to dobre ešte vonia ajajaj 😀
@penelope111 fuj..dávali to tento týždeň aj na joj-ke a z jednej baby my normálne zle prišlo
@penelope111 a kde si ho kupila ?
@penelope111 krkovicka je perfektna, mnam, uz je hotova ....mam tam odlozeny taky maly kusok reznika, trochu tuku mi nezaskodi , ci 😀 😀 😀
@zuzu188 Ja to pozerávam každý štvrtok na prime 🙂 Ináč ja keď mám chuť na zeleninu dám si aj keď mam iba B deň takže kľudne ten pór môžeš použiť 🙂
@nicky182 V tescu ale aj v bille som ho videla mám doma dva balíky po 500 kus 🙂 Zásoby 🙂 Ja chcem tiež tu knihu len ju nemám kde kúpiť a kým sa manžel rozhýbe isť do kníhkupectva tak nebude 🙂 Jasné že trochu tuku nezaškodí veď pre telo je aj tuk dôležitý 😀
@zuzu188 Ja som čítala na nejakej stránke že sa cibuľa a kyslé uhorky a kapusta môžu už od prvej fázy 🙂
@penelope111 ved tam je sosovica v povolenych koreninach .....
@nicky182 Ale to asi nebude normálna šošovica alebo je to nejaký omyl aspoň si myslím 🙂
@penelope111 viem , ze je cervena a hneda, ale stale je to strukovina ... 🙂 b 🙂 ooze, zase zacinam byt hladna 😀
@penelope111 ano je tuk dolezity 😀 zajtra sa idem vazit, no nevidim to ruzovo, bolo na figu pocasie tak som ani s malou nebola poriadne na prechadzke ...pohyb minimalny ☹
@nicky182 Tak možno je tam tá šošovica omylom ale keby nebola to by bola paráda hneď by som si spravila šošovicový prívarok 🙂 Musím si tú knihu kúpiť 🙂 No ja sa na zajtrajšiu váhu tiež neteším dnes som toho pojedla a aj nepovolené 😀

@kesis aj ja potrebujem dať dole ešte 15 kg 😅