icon

Efektívne cvičenie po pôrode: Tipy na videá a cviky na celé telo

8. feb 2025

Ahojte, vedeli by ste mi odporučiť videá s cvikmi na youtube, ktoré precvičia celé telo, aj brucho už len s miernou diastázou? Najlepšie také cviky, ktoré vám osobne pomohli dať sa do kopy po pôrode a naozaj boli výsledky.Jedálniček sa snažím postupne prekopať od základov, vysadila som cukor, sladkosti, jem menej pečiva, viac ovocia, zeleniny, pijem viac vody. Cvičila som doteraz hlavne na stahnutie diastazy, no v máji sa chystáme na dovolenku a rada by som videla dovtedy nejaké výsledky. Vopred ďakujem ❤️

kiki68
8. feb 2025

Na diastazu urcite wellmom program od Chillin Fitness

oceanahory
8. feb 2025

Ja som zacala s power jogou, kde sa zameriavalo na pevny stred tela. Nasledne som postupne presla na narocnejsie cvicenie, ked som uz nabrala nejake svaly 😁.

autor
8. feb 2025

@kiki68 to je platený program? Lebo na instagrame má len nejaké ukážky cvikov.

autor
8. feb 2025

@oceanahory ďakujem, popozerám nejaké videá. Nejaké konkrétne nevieš odporučiť?

kiki68
8. feb 2025

Ano je to jednorazovo plateny program

oceanahory
8. feb 2025

Napr. Yoga with Adriene a jej lekcie zamerane na core.

pato88
8. feb 2025

Pregnancy and postpartum TV , teraz som ale presla na Fitshaker ( ja som len 5 mesiacov po, ani nie) ak si uz celkom dobre ja som predtym cvicievala s Blogilates, ale to ozaj pozor na tu diastazu

autor
8. feb 2025

@oceanahory popozerám, ďakujem za tip 🙂

taktotedanie
8. feb 2025

Zuzana hoferica mala cvicenia pre tehotne aj po porode na youtube, sama je mamka

autor
8. feb 2025

Ďakujem veľmi pekne všetkým za tipy, popozerám a snáď aj vyberiem najvhodnejšie pre mňa 🤗