icon

Efektívne spôsoby na zníženie chuti do jedla

barbora201297
9. nov 2025

Ahojte prosim nevedeli by ste poradit nievo co zoberie chut do jedla nieke doplnky alebo daco na chudnutie .
Hlavne nieco overe.
lebo cez den nejem len v noci kupila som zo stranky gymbeen night burner best pint
ale zatial nic moc mam 165 cm a dost som pribrala mam 78 kg uz dakujem nieco efektivne buduci rok mam svadbu

Strana
z2
berenika39
11. nov 2025
@enmery

@berenika39 Nemôže, ani jej deti nejedia cez deň a večer už spia!☝️Nejde, nedá sa.

@enmery Asi tak.

barbora201297
autor
11. nov 2025
@bubchen86

@barbora201297 takze za cely den zješ jeden kus chleba večer ? A priberas ? 🤨 tam bude nejaky háčik ak je to tak ako píšeš …. Čo si dnes jedla za cely den ? A keď potlačis chute do jedla s nejakou tabletkou , tak sa nenajes večer ani cez den ? To je cele zle 😕 musíš ist na to inak , napis čo si dnes zjedla a poradíme ti 😇

@bubchen86 morcaci vyvar okrem toho nic ine

barbora201297
autor
11. nov 2025
@anonym_72a986

Čo si máme predstaviť pod pojmom pijem sódu? Čo to je?

@anonym_72a986 to si predstav ze cista voda naplnim do flasky a urobim si sodu cistu

barbora201297
autor
11. nov 2025
@enmery

@berenika39 Nemôže, ani jej deti nejedia cez deň a večer už spia!☝️Nejde, nedá sa.

@enmery
moje deti jedia cez den normalne ako moze niekto takrto napisat ze moje deti nejedia a vecer spia ! tuto nie je rec o mojich detoch ale omna ze mam velke poruchi spanku a vobec skoro nkc nejem a vobec nemam rada sladkosti ! a priberam myslela som ze na tomto fore najdem nejake radi niekto poradi ale uz tu take pisete ze to je dost

barbora201297
autor
11. nov 2025
@berenika39

@barbora201297 ty ale můžeš jíst kdykoliv přes den, cokoliv si připravíš vhodného, snídani, oběd, svačinu, večeři. Jen hledáš výmluvy, jak to nejde. Proč by to nešlo? Malé děti má kdekterá žena. Kdo nechce, hledá důvody, kdo chce, hledá způsoby. Z fotek vypadáš na fajn babu, která o sebe pečuje, proč nejíš normálně?

@berenika39 lebo to porste neviem cez den a vobec nejem nic co to nechapete mam spankove poruchi nekem sladkosti noc skoro a ajtak priberam ked si za celi tyzden dam nieco male mi to staci ja vela pijem sodi malo spim to je asi vsetko ! a moje deti do toho neplette oni jedia pekne

pikachu999
11. nov 2025
@barbora201297

@berenika39 lebo to porste neviem cez den a vobec nejem nic co to nechapete mam spankove poruchi nekem sladkosti noc skoro a ajtak priberam ked si za celi tyzden dam nieco male mi to staci ja vela pijem sodi malo spim to je asi vsetko ! a moje deti do toho neplette oni jedia pekne

@barbora201297 malo Spiš málo ješ...stresujes telo a reaguje priberanim..celá veda

pikachu999
11. nov 2025
@barbora201297

@anonym_72a986 to si predstav ze cista voda naplnim do flasky a urobim si sodu cistu

@barbora201297 chápem🙂

berenika39
11. nov 2025
@barbora201297

@barbora201297 přibíráš jen a výhradně proto, že nejíš. Nevěřím, že to nechápeš

bubchen86
11. nov 2025
@barbora201297

@bubchen86 morcaci vyvar okrem toho nic ine

@barbora201297 ak si jedla za cely den len jeden morčacie vyvar , tak ty nepotrebujes tabletky a prípravky na potlačenie chuti do jedla , ale tabletky na vyvolanie chute do jedla a to hlavne cez den ! To čo robis je cesta do pekla , a keď už aj v budúcnosti zješ viac tak budeš len a len priberať , pretože tvoje telo je si všetko uloží do zásob , keďže si zrejme hlboko pod bazalom , zvláštne je len , že priberas ak keď zješ denne možno 400 kcal 😳 treba potom zájsť k dr a dať si urobit keby obraz a hormonálny profil … ale v prvom rade začať jesť aj počas dňa , a keď si to chceš vychutnať večer v klude tak si daj tiež , ale cez den aspon niečo mensie , grécky jogurt , banan , nejaky celozrnný chlieb so šunkou , syrom alebo tuniaka , alebo si urob studený proteinovy Shake s mliekom , možnosti je strasne veľa a keď už budeš mat kľud tak si sadni a vychutnaj si dobre jedlo , urob si salat s kopou zeleniny , k tomu varené vajíčka , alebo maso , rybu , tofu , cottage , cestoviny alebo to čo máš rada , ale si to úprav na zdravší spôsob a vychutnávaj , ale to neznamená že musíš byt cely den bez jedla ! Veď keď máš dajme tomu prijať 1700 kcal tak si mozes dopriať aj 3-4 jedla denne … a ešte budeš aj chudnut ;)

barbora201297
autor
11. nov 2025
@berenika39

@barbora201297 přibíráš jen a výhradně proto, že nejíš. Nevěřím, že to nechápeš

@berenika39 ja som to pochopila velmi dobre ja som ziadala rado co stimto a nieco co pomoze aby som v noci nejedla to hocico si dam ... nie oto aby ste urazali mna a moje deti ze nejedia ... moje deti jedia normlane im.varim vsetko a ja hlavne cukrarka som a pekarka takze oto sa vy nestrachuhte ze moje deti nejedia. Tomu by som sa tesila dakujem
A aj tim ktory to chapu

bubchen86
11. nov 2025
@barbora201297

@berenika39 ja som to pochopila velmi dobre ja som ziadala rado co stimto a nieco co pomoze aby som v noci nejedla to hocico si dam ... nie oto aby ste urazali mna a moje deti ze nejedia ... moje deti jedia normlane im.varim vsetko a ja hlavne cukrarka som a pekarka takze oto sa vy nestrachuhte ze moje deti nejedia. Tomu by som sa tesila dakujem
A aj tim ktory to chapu

@barbora201297 no , ale my všetky sa ti tu snazime povedať , že v noci nebudeš jesť a hladna nebudeš vtedy , keď začneš jesť normálne cez den , inak to nebude ….. to , že si hladna v noci , je taká daň za to , že si slabo jedla cez deň …. Veľmi dobre to poznám , keď sa pozabudnem , tak by som večer zožrala aj vola … a to sa už potom tazko ovláda ….

barbora201297
autor
11. nov 2025
@bubchen86

@barbora201297 ak si jedla za cely den len jeden morčacie vyvar , tak ty nepotrebujes tabletky a prípravky na potlačenie chuti do jedla , ale tabletky na vyvolanie chute do jedla a to hlavne cez den ! To čo robis je cesta do pekla , a keď už aj v budúcnosti zješ viac tak budeš len a len priberať , pretože tvoje telo je si všetko uloží do zásob , keďže si zrejme hlboko pod bazalom , zvláštne je len , že priberas ak keď zješ denne možno 400 kcal 😳 treba potom zájsť k dr a dať si urobit keby obraz a hormonálny profil … ale v prvom rade začať jesť aj počas dňa , a keď si to chceš vychutnať večer v klude tak si daj tiež , ale cez den aspon niečo mensie , grécky jogurt , banan , nejaky celozrnný chlieb so šunkou , syrom alebo tuniaka , alebo si urob studený proteinovy Shake s mliekom , možnosti je strasne veľa a keď už budeš mat kľud tak si sadni a vychutnaj si dobre jedlo , urob si salat s kopou zeleniny , k tomu varené vajíčka , alebo maso , rybu , tofu , cottage , cestoviny alebo to čo máš rada , ale si to úprav na zdravší spôsob a vychutnávaj , ale to neznamená že musíš byt cely den bez jedla ! Veď keď máš dajme tomu prijať 1700 kcal tak si mozes dopriať aj 3-4 jedla denne … a ešte budeš aj chudnut ;)

@bubchen86 ked som bola mala mala som hormonalne problemi ale potom sa to upravilo lenze od kedy man 2 dieta je to ine zas vstaneme a veci tomu potrebne malemu urobim appat upratujem .. a potom zacnem varit obed ze fhu dam si vsetko a potom ked uz by som isla papat snim ani uz nechcem

bubchen86
11. nov 2025
@barbora201297

@bubchen86 ked som bola mala mala som hormonalne problemi ale potom sa to upravilo lenze od kedy man 2 dieta je to ine zas vstaneme a veci tomu potrebne malemu urobim appat upratujem .. a potom zacnem varit obed ze fhu dam si vsetko a potom ked uz by som isla papat snim ani uz nechcem

@barbora201297 ja ťa chapem , ja som tiež taká , že svoje jedlo odkladam , lebo keď už sadnem tak chcem mat pokoj , ale najskôr obstaram muža , deti a keď už oni su najedený tak idem na radu ja , a to si sakra na to potrpim, že vtedy chcem mat kľud , a musia sa zahrať v tu chvíľu sami , neexistuje , že by som kvôli tomu nejedla cely den , ja držím 16/ 8 pôst , a už mám cca take svoje časy kedy jedávam , a vtedy sa najest idem a basta , ja začínam až o 11-12 hod prve jedlo , vtedy su už všetci na poriadku , a posledne sa snažím najneskôr o 19 stej , odporúčam vyskusat , nebude ti tak lietať cukor ….

bubchen86
11. nov 2025
@barbora201297

@barbora201297 a ešte , spomínaš , že veľa varíš …pecies …. Neujedáš, neochutnavaš ? Lebo mám známu a ta sa tiež veľmi dušovala , že nezje za cely den nič , ani nezjedla …. Ale piekla a varila a pri tom ujedala a ochutnavala … v konečnom dôsledku možno viac kcal ako cela moja večera … a do kávy si liala litre mlieka a potom nebola hladna 🤣 alebo začala jesť ,, zdravo ,, a ráno si urobila ovsenu kasu a do nej si uvalila kopcovu polievkovu lyžicu arasidoveho masla a dve lyžice medu 🙃

berenika39
11. nov 2025
@barbora201297

A aj tim ktory to chapu

@barbora201297 píšeme ti, že je třeba jíst normálně přes den, jiná cesta není. Snídej, obědvej, svač, dej si večeři. Rada je - musíš jíst přes den. A to, jestli to tak bude je jen v tvých rukách. Nevím, co na tom nechápeš.

z_petra
13. nov 2025
@bubchen86

@barbora201297 ja ťa chapem , ja som tiež taká , že svoje jedlo odkladam , lebo keď už sadnem tak chcem mat pokoj , ale najskôr obstaram muža , deti a keď už oni su najedený tak idem na radu ja , a to si sakra na to potrpim, že vtedy chcem mat kľud , a musia sa zahrať v tu chvíľu sami , neexistuje , že by som kvôli tomu nejedla cely den , ja držím 16/ 8 pôst , a už mám cca take svoje časy kedy jedávam , a vtedy sa najest idem a basta , ja začínam až o 11-12 hod prve jedlo , vtedy su už všetci na poriadku , a posledne sa snažím najneskôr o 19 stej , odporúčam vyskusat , nebude ti tak lietať cukor ….

@bubchen86 tak pokiaľ @barbora201297 v podstate neje, tam je zložité začínať ešte k tomu aj s takto dlhým fasting oknom. A ak Ti môžem poradiť, skús svoj fasting prispôsobovať svojmu menštruačnému cyklu, dlhodobé držanie intervalu 16/8 je pre ženské telo priveľký stres, čo sa môže niekde odzrkadliť.

anonym_ab7c33
13. nov 2025

@barbora201297 z jedného krajca chleba denne a polievky sa nepriberá... Z dlhodobého hľadiska, lebo telo by nemalo z čoho priberat, keďže len na to aby si dokázala cez deň fungovať a v noci stavať by tvoje telo využilo viac kalórií ako v Tom chlebe príjmes. Nepíšeš vek detí. Vstávanie každú hodinu v noci je o drzku poznám z vlastnej skúsenosti , ale určenie priorít je na tebe či budeš 5hod denne drhnut Barak alebo si nájdeš polhodinu pre seba na to aby si sa v kľude najedla alebo si ľahla keď aj dieťa spí....treba hľadať spôsob ako to pôjde a nie dôvod prečo to nejde alebo tabletky. A ako to presne s jedení,vyjedanie u teba presne je vieš len ty sama, ale z krajca chleba denne by si vyzerala po čase ako anorekticka, alebo ako ľudia v koncentračnom tábore, keďže aj tí boli celé dni na nohách, podmienky na kvalitný spánok nemali a tie z boli len na minime jedla

Strana
z2