icon

Existuje zaručený recept na schudnutie bez fitka?

tinap11
30. júl 2023

Dobrý večer,niekto zaručený recept na chudnutie...strašne som sa rok pribrala,zmenila som prácu,doma mám nervy a len kysnem...hocičo okrem fitka nakoľko mňa to nikdy nebavilo,dokážem sa vzdať jedla ale cvičiť to nie...dokážem ísť na túru...už som z.toho nešťastná...diky ..už má nič nebaví,kedysi som bola upravená behala som kade tade,ale teraz sedím len doma,s chlapom to mám na ....dve deti okolo nich a nemôžem nikam chodiť a navyše toto priberanie ..postavím sa pred zrkadlo a je mi do plaču ..nikdy som nemala 40 kíl ale vždy keď som chcela pochudnut sa mi to podarilo ale teraz nič,nebaví ma ani nic

Strana
z2
fineta
3. aug 2023

@pkgirl30 aj toto je spôsob... Ale zo skúsenosti viem a veľmi mi pomohlo sústrediť sa na seba, dopriať si viac času na cvičenie, stravu a akosi sa upratali postupne aj tie iné veci, ktoré mi spôsobovali nervy a depky. 😁 Cítila som sa výborne, tešilo ma, keď som sa mohla krajšie obliekať.. všetko so všetkým súvisí. Len treba v niečom začať. ☺️

pkgirl30
3. aug 2023

@fineta presne, ja som sa cvičením dostala z ťažkej depresie. prvé mesiace boli katastrofa a potom to išlo ako po masle 30 kíl do za dva roky. ono je to naozaj o tom že treba prenastaviť hlavu a hlavne robiť to z radosťou. už tým sa človek blokuje že veľmi chce schudnúť, chce vidieť že tá váha klesá a keď sa to nedeje tak nastáva panika a človeku sa nechce. čo som sa ja natrápila 🤦😂☹️

fineta
3. aug 2023

@pkgirl30 vaau, krásna práca! Vidíš, stačí len zmeniť pohľad na vec, začať niečo robiť a všetko sa dá. Však...

pkgirl30
3. aug 2023

@fineta presne, je to len o chcení, o zmene pohľadu na vec 🙂

mipaga
3. aug 2023

Ja som mala po pôrode spravený jedálniček na mieru s osobným trénerom. Keďže som bola po cisárskom, tak som necvičila, to som pridala až neskôr. Po pár mesiacoch som skúsila stravovanie podľa Mačingovej a úprimne, to bolo riadne náročné, ale výsledok a ten super pocit, ako išli kg dolu, bol fantastický. Za cca rok a pol som schudla dokopy 19kg, ale popri tom som neskôr chodila aj 1x týždenne na zumbu, tam som si vyčistila hlavu. Takže za mňa bez cvičenia odporúčam Mačingovú, len treba sa na to stravovanie nastaviť hlavne v hlave, lebo je to dlhodobé, nie len krátkodobá diéta

ninah1486
9. aug 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

bez fitka sa dá bez problémov schudnúť ale budeš musieť dodržiavať nejaký jedálniček

Strana
z2