Fasting - skúsenosti
Ahojte 🙂 mate skusenosti s fastingom? ze jest napr 8 hod a 16 drzat post?
raz som to skusala ale vydrzala som len 2 tyzdne 😀😀
Môj muž to dodržuje už asi aj dva roky, najprv schudol a potom si už drží váhu na rovnakej úrovni.. on pracuje z domu, do 12tej pije len cierny čaj..
Ja som to tiež dodržiavala, ale mne asi po pol roku začalo byť veľmi zle od žalúdka.. posunula som si začiatok jedla na 10tu, ale ani to už mi nepomohlo.. schudla som, ale aj tak to už nižšie nešlo a tak som s tým skončila.. teraz ani neviem ako by sm to dodržiavala, lebo chodím do práce veľmi skoro.. síce naozaj normalne stale jem až o tej 10tej, ale medzi tým si musím dať aspoň banán, lebo by som odpadla.. hore som od 3:45, pijem kávu aj s mliekom čiže to aj tak nie je princíp tejto diety..
@zazrak1991 A ako riesis zapach z ust. Bohuzial vsetci, co fastuju tym trpia, len im to nikdo nepovie. Zuvacky? To by clovek minul balenie doobeda.
@kornelies tak som som si fakt nevšimla ani u seba a ani v okolí u ľudí ktorí fastuju , takže netreba zovšeobecňovať ,určite tým všetci netrpia . Ja si normálne umývam zuby ,žuvačky zujem výnimočne ,keď tak si dám tictac ale teda nemám pocit že mi smrdí z úst . Naši tiež fastuju a tiež im nesmrdi ,ani kamošky a ktorými sa stretávam 💁♀️ myslím že s fastingom toto fakt nič nemá ,veľa ľudí bežne neje 10-12 aj viac hodín ,akurát nevedia že sa tomu už hovorí fasting
@zazrak1991 Ja mam velmi citlivy nos, susedia sa zo mna smiali, ked som hovorila, ze nieco hori...plast alebo guma...o 20 minut sa volali hasici. Preto citim ludi, co nejedia. Je to neprijemy smrad zo zaludka.
@kornelies ja si dovolím tvrdiť že mám tiež veľmi citlivý nos ,ale toto som si naozaj nevšimla . Skôr to bude človek od človeka a nie všetci 🙂

@cecilia29 ja zacinam okolo pol 12- 12 s tym zemposledne jedlo si dam vecer o 8
tak sme zvyknuti ako rodina spolu veceriat 😀a skor vydrzim nejest doobedu ako poobede tak vyskusam takuto variantu