Fat killer
Ahojte mate niekto skusenost ? Popri cvičení?

Nie toto naozaj pri cvičení nepotrebuješ. Nijak ti to nepomôže schudnúť, ani urýchliť chudnutie, ani spáliť viac kcal 🙂
Ked si v deficite, cvicis toto fakt nepotrebujes do seba pchat
Skôr som chcela info od žien, ktoré to užívali 🙂
Nikto normalne zmyslajuci toto jest nebude
@taktotedanie ďakujem za kompliment. Vaša odpoveď mi vôbec nepomohla.
Myslim, ze ti velmi pomohla keby si nad nou porozmyslala a vzala k srdcu
Nie neschudnes s tymto pripravkom
Nastav si kaloricky deficit a dvihni zadok z gauca- len tak schudnes tu pneumatiku z brucha
Typicky lenivy slovak co podlahne drahej reklame, presne na takych ludoch zarabaju tieto firmy
Čo to obsahuje a koľko?
@taktotedanie ak si si nevšimla, napísala som, popri cvičení. Mimochodom moja rit ta zaujímať nemusí... vieš kto je typická slovac ? Ľudia ako ty, čo pchaju nos všade kde netreba.
@autorka je to celkom dosť prepchaté kofeínom -zelený čaj, kofeín samotný + kopec nepotrebných látok k tomu. Takže buď to ustojíš alebo ťa klepne 😅. Tam nie je moc čo poradiť. Za mňa je super tak pol h pred tréningom si dať kvalitný zelený čaj
Napisala si tu takze ja sa mozem vyjadrovat
A za radu si zabudla podakovat, typicka slovac
@taktotedanie myslím, že som bola slušná. Napísala som len, že som chcela info od žien, ktoré to užívali. Vy ste ma potom urazili a napísali, aby som si zdvihla rit z gauča. Pritom v príspevku je jasne napísané, že popri cvičení. Nemám vám za akú radu ďakovať, keďže vy ste na moju otázku neodpovedali.
S tymto prave nie, ale je tam obsah L-carnitinu ktory sa bezne pouziva pri cviceni. Skutocne ak si unavena, tak ta povzbudi a bez rozdielu unavy docvicis co potrebujes. Spalovanie neviem - vzdy som pri cviceni chudla. Podla mna je jedno od koho to kupis -zakladna latka je ta ista. Mozno nez do toho vrazis take paniaze - kup si v DM L-carnitin na skusku a sama uvidis, ci to vobec chces brat a ci budes citit nejaky rozdiel.
@kittykat22 super, ďakujem za radu. Vyskúšam teda najskôr z DM-ký a uvidím. 🙂
pozri si stranku gym beam - je to pre ludi ktori sa venuju sportu a tam najdes info aj nejaky rozsah produktov https://gymbeam.cz/spalovace-tuku
urcite ti to pomoze v orientacii - pretoze tych veci zase nie je vela. Zakladna zlozka ta ista, a potom uz len firmy tocia nazvy a predbiehaju sa v cenach :D
Nemusis to kupovat od nich. Ja si kupujem veci v DM.ku - beriem Lcarnitin shoty, a rozdelujem ich na 2 dni.
@denkabemommy presne čítala som zloženie, veľa kofeínu ktorý získa aj zo šálky silnej kávy, a 50mg karnitinu to je len toľko aby spravili reklamu že to tam je... Čiže bude sa síce viac potiť a mať vyšší tep ale to je asi tak vsetko
Autorka ak ti ide o lkarnitin ako pomôcka k spaľovaniu tuku tak tento prípravok ho má úplne že malo. Na to aby to malo nejaký účinok by si potrebovala úplne iné dávky, min. 500mg čiže 10x viac ako obsah v jednej tablete. A ten kofeín obsiahnutý v tabletoch dáš aj v čistom Presse.
Ak začínaš ešte len cvičiť žiadne doplnky nepotrebuješ postačí ti káva ťa ta nabudí až až.

Pozri čo obsahuje