icon

Fat killer

19. mar 2025

Ahojte mate niekto skusenost ? Popri cvičení?

Fat killer
stellarstar
19. mar 2025

Pozri čo obsahuje

denkabemommy
19. mar 2025

Nie toto naozaj pri cvičení nepotrebuješ. Nijak ti to nepomôže schudnúť, ani urýchliť chudnutie, ani spáliť viac kcal 🙂

taktotedanie
20. mar 2025

Ked si v deficite, cvicis toto fakt nepotrebujes do seba pchat

autor
20. mar 2025

Skôr som chcela info od žien, ktoré to užívali 🙂

taktotedanie
20. mar 2025

Nikto normalne zmyslajuci toto jest nebude

autor
20. mar 2025

@taktotedanie ďakujem za kompliment. Vaša odpoveď mi vôbec nepomohla.

taktotedanie
20. mar 2025

Myslim, ze ti velmi pomohla keby si nad nou porozmyslala a vzala k srdcu
Nie neschudnes s tymto pripravkom
Nastav si kaloricky deficit a dvihni zadok z gauca- len tak schudnes tu pneumatiku z brucha
Typicky lenivy slovak co podlahne drahej reklame, presne na takych ludoch zarabaju tieto firmy

sense
20. mar 2025

Čo to obsahuje a koľko?

autor
20. mar 2025

@taktotedanie ak si si nevšimla, napísala som, popri cvičení. Mimochodom moja rit ta zaujímať nemusí... vieš kto je typická slovac ? Ľudia ako ty, čo pchaju nos všade kde netreba.

denkabemommy
20. mar 2025

@autorka je to celkom dosť prepchaté kofeínom -zelený čaj, kofeín samotný + kopec nepotrebných látok k tomu. Takže buď to ustojíš alebo ťa klepne 😅. Tam nie je moc čo poradiť. Za mňa je super tak pol h pred tréningom si dať kvalitný zelený čaj

taktotedanie
20. mar 2025

Napisala si tu takze ja sa mozem vyjadrovat
A za radu si zabudla podakovat, typicka slovac

autor
20. mar 2025

@taktotedanie myslím, že som bola slušná. Napísala som len, že som chcela info od žien, ktoré to užívali. Vy ste ma potom urazili a napísali, aby som si zdvihla rit z gauča. Pritom v príspevku je jasne napísané, že popri cvičení. Nemám vám za akú radu ďakovať, keďže vy ste na moju otázku neodpovedali.

kittykat22
20. mar 2025

S tymto prave nie, ale je tam obsah L-carnitinu ktory sa bezne pouziva pri cviceni. Skutocne ak si unavena, tak ta povzbudi a bez rozdielu unavy docvicis co potrebujes. Spalovanie neviem - vzdy som pri cviceni chudla. Podla mna je jedno od koho to kupis -zakladna latka je ta ista. Mozno nez do toho vrazis take paniaze - kup si v DM L-carnitin na skusku a sama uvidis, ci to vobec chces brat a ci budes citit nejaky rozdiel.

autor
20. mar 2025

@kittykat22 super, ďakujem za radu. Vyskúšam teda najskôr z DM-ký a uvidím. 🙂

kittykat22
20. mar 2025

pozri si stranku gym beam - je to pre ludi ktori sa venuju sportu a tam najdes info aj nejaky rozsah produktov https://gymbeam.cz/spalovace-tuku
urcite ti to pomoze v orientacii - pretoze tych veci zase nie je vela. Zakladna zlozka ta ista, a potom uz len firmy tocia nazvy a predbiehaju sa v cenach :D
Nemusis to kupovat od nich. Ja si kupujem veci v DM.ku - beriem Lcarnitin shoty, a rozdelujem ich na 2 dni.

sense
Autor odpoveď zmazal
sense
21. mar 2025

@denkabemommy presne čítala som zloženie, veľa kofeínu ktorý získa aj zo šálky silnej kávy, a 50mg karnitinu to je len toľko aby spravili reklamu že to tam je... Čiže bude sa síce viac potiť a mať vyšší tep ale to je asi tak vsetko

sense
21. mar 2025

Autorka ak ti ide o lkarnitin ako pomôcka k spaľovaniu tuku tak tento prípravok ho má úplne že malo. Na to aby to malo nejaký účinok by si potrebovala úplne iné dávky, min. 500mg čiže 10x viac ako obsah v jednej tablete. A ten kofeín obsiahnutý v tabletoch dáš aj v čistom Presse.

Ak začínaš ešte len cvičiť žiadne doplnky nepotrebuješ postačí ti káva ťa ta nabudí až až.