icon

Fitshaker, Zanzisan alebo Schudni s Dave. Ktorý program si vybrať?

Dnes o 11:19

Fitshaker, zanzisan alebo schudni s dave? Ktorý program by ste si zvolili?

anonym_74ab82
Dnes o 11:27

@anonym_autor Jany Landl

biba_18
Dnes o 11:32

ja asi žiaden.
ale neviem aké už más skúsenosti s cvičením doma - ale potrebuješ aj jedálniček? alebo iba cvičenie? čo sa týka cvičenia fitshaker je pre mňa suler lebo je variabilný, fakt kopec rôznych cvičení, milion výziev aj s5- ne si vieš pustiť.
s dave získaš aj jedálniček, ale na cvičenie ti musia sedieť tréneri (čo mne veľmi nesadli)
zanzisan detto, ťažko radiť, záleží ako ti sadnú tréneri… 😏

anonym_6fce6e
Dnes o 11:40

Žiadny. Zbytočnosť. Je to záležitosť pár dní.

autor
Dnes o 11:45
@biba_18

ja asi žiaden.
ale neviem aké už más skúsenosti s cvičením doma - ale potrebuješ aj jedálniček? alebo iba cvičenie? čo sa týka cvičenia fitshaker je pre mňa suler lebo je variabilný, fakt kopec rôznych cvičení, milion výziev aj s5- ne si vieš pustiť.
s dave získaš aj jedálniček, ale na cvičenie ti musia sedieť tréneri (čo mne veľmi nesadli)
zanzisan detto, ťažko radiť, záleží ako ti sadnú tréneri… 😏

@biba_18 som zaciatocnik takze aj jedalnicek by bol fajn

biba_18
Dnes o 12:30

@anonym_autor tak potom dave alebo zanzisan, fitshaker neviem či robí jedálničky - ale tam zas vysvetľujú ako sa naučiť si robiť vlastné jedálničky…
za mňa fitshaker teda 🤷‍♀️ ale vyžaduje snahu…

anonym_f5f3dd
Dnes o 12:37

Ja som mala fitshaker, ale zvazujem balance tv pre zmenu.maju teraz nejake free videa cez vianoce, tak skusam, ci by to bolo ok.. ja zas len cvicenie chcem, jedalnicky mi je jedno ci su..
A hej, viem, ze je kopec zadarmo na youtube, ale ja som speci pripad, mne musi akoby vybehnut, ze tu mas a cvic 🙈😂

ariannazara
Dnes o 12:41
@anonym_f5f3dd

Ja som mala fitshaker, ale zvazujem balance tv pre zmenu.maju teraz nejake free videa cez vianoce, tak skusam, ci by to bolo ok.. ja zas len cvicenie chcem, jedalnicky mi je jedno ci su..
A hej, viem, ze je kopec zadarmo na youtube, ale ja som speci pripad, mne musi akoby vybehnut, ze tu mas a cvic 🙈😂

@anonym_f5f3dd ja som cvicila balance tv zbytocne dlhe cvicenia, mne to vadilo a nudne.
Zanzisan Maros je topka podla mna, a Jany Landl tam som nestihala nic jak zaciatocnik.
Mam vyskusane vsetky jednoznacne Zanzi

autor
Dnes o 13:04
@ariannazara

@anonym_f5f3dd ja som cvicila balance tv zbytocne dlhe cvicenia, mne to vadilo a nudne.
Zanzisan Maros je topka podla mna, a Jany Landl tam som nestihala nic jak zaciatocnik.
Mam vyskusane vsetky jednoznacne Zanzi

@ariannazara dost ma zaujalo aj schudni s dave. Ale aj zansisan vyzerá fajn. Nie je to cvičenie velmi náročné? Som začiatočník

ariannazara
Dnes o 13:28
@anonym_autor

@ariannazara dost ma zaujalo aj schudni s dave. Ale aj zansisan vyzerá fajn. Nie je to cvičenie velmi náročné? Som začiatočník

@anonym_autor nie uplne v pohode mna to bavilo hlavne ked cvicil Maros&Zuzka aj som sa nasmiala..a celkovo ma to bavilo po porode zas nabehujem na nich.

autor
Dnes o 15:42
@ariannazara

@anonym_autor nie uplne v pohode mna to bavilo hlavne ked cvicil Maros&Zuzka aj som sa nasmiala..a celkovo ma to bavilo po porode zas nabehujem na nich.

@ariannazara a so schudni s dave nemas skúsenosti?

autor
Dnes o 15:45
@ariannazara

@ariannazara a ako prosim vyzera ich jedalnicek? Mňa dost zaujíma aj to keďže chcem upraviť aj stravu

biba_18
Dnes o 18:49

žiaden jedálniček ktorý nebude z jedál ktoré má človek rád nefunguje dlhodobo 😏

autor
Dnes o 18:50
@biba_18

žiaden jedálniček ktorý nebude z jedál ktoré má človek rád nefunguje dlhodobo 😏

@biba_18 preto sa mi v schudni s dave paci, ze sa tam daju zamieňať potraviny

biba_18
Dnes o 19:51

@anonym_autor všade sa dajú 🤦‍♀️ veď o to ide…

autor
Dnes o 19:59
@biba_18

@anonym_autor všade sa dajú 🤦‍♀️ veď o to ide…

@biba_18 neviem, nikde inde som to necitala ze priamo v jedálničku si to vies meniť. Ja som úplný laik takze hľadám nieco co mi celý štart uľahčí