icon

FlavDrops

25. apr 2022

Ahojte s na diéte a tréner mi odporučil kúpiť FlavDrops napr do jogurtu, tvarohu atď a chcem sa opýtať to je vôňa či aj príchuť? Sladké? Je to chutné? A ktoré odporúčate kúpiť? Rada si nechám poradiť dnes som o tom počula úplne prvý krát 😀 ďakujem vám

matus7030
25. apr 2022

Fičím na flawdrops už dlho. Za mňa jednoznačne ovocné chute - višňa, jahoda, jablko. Ale výborná je aj biela čokoláda. Závisí od toho, čo máš rada. Používam do tvarohu, jogurtu, kaši, niektorí si aj kávu sladia týmto spôsobom.

autor
25. apr 2022

@matus7030 ďakujem za odpoveď, kde to kupujete? Dá sa aj v obchodoch alebo iba cez internet? A nie je to škodlivé?

nykkushka
25. apr 2022

Ja kupujem MyProteine, keď ma nejaká Influencerka zľavovy kod 🤭🤭 a som spokojná, veľa chuti, je to sladké, 0 kalórií a aj to chutí po danej príchutí. Ja to dávam všade, jogurt, kaša, puding, koláče, palacinky,káva...
A samozrejme par kvapiek denne nikoho nezabije, pokiaľ nevypijes celú fľašku, nič sa nestane ☺️

lindous
25. apr 2022

Kamarátka používa často do pečenia a krémov a keď nám donesie, tak ja tam tú umelú pachuť vždy cítim, aj keď veľa ľudí tvrdí, že nie, tak neviem či len nie som na to zvyknutá alebo som na to príliš citlivá 😅 ale sukralóza je z umelých sladidiel asi najchutnejšia alternatíva, nemá tak trpký koniec, možno je to aj tým, že je 600x sladšia ako cukor, takže jej stačí minimum a keby som potrebovala ísť do kalorického deficitu a obmedziť cukor, tak asi by som po nich siahla ... 🙂

miiichaelaaa
25. apr 2022

Používam čokoládové ale tá chuť, no nie je to ono. Mne to chutí ako sacharidové sladidlo vo forme tabletiek.

trema
Autor odpoveď zmazal
matus7030
25. apr 2022

V normálnom množstve - pár kvapiek denne to nie je nebezpečné. Ale je to umelé sladidlo, takze za neodporúča v tehotenstve, alebo pri kojení. Ja kupujem na myprotein.sk

buberova
25. apr 2022

Tiež mám z myprotein.. mala som hazelnut a teraz mám white chocolate... Na chuť som si zvykla a mám to rada ale nebudem klamať, cítiť že je to trošku umelé. Ale mne to vôbec nevadí :D nad zero sirupom som sa ťažšie povznášala :D :D

kotvickaa
26. apr 2022
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

ak to vie človek používať s mierou nie je to zlá alternatíva. Horšie keď si to dávaš do niečoho niekoľkokrát za deň. Ja to z tohoto dôvodu svojim klientom veľmi neodporúčam. Pri vyšších dávkach sú potom tráviace ťažkosti a za mňa je lepšie naučiť sa sladiť postupne menej. Sukralóza nepatrí medzi najzdravšie sladidlá, ak to má byť menej kalórii tak radšej čakankový sirup a dodáš telu aj vlákninu.