icon

Fólia a chudnutie

dajulka01
9. apr 2019

Čaute baby, ma nejaká skúsenosť s fóliou na brucho a stehná? Vraj je to dobre lebo sa vypoti človek viac... Ale niekde som čítala ze to není zdravé ze to spôsobuje rakovinu a kadečo.... Aké s tým máte skúsenosti? Ďakujem... 😊😊😊

piece
•
9. apr 2019

@dajulka01 Schudneš keď budeš počítať kalórie, je jedno viac menej čo zješ ak počítaš kalórie a tvoj výdaj je vyšší ako príjem, treba sa hýbať, zdravo jesť a bude a netreba ti fólie. Potením človek nechudne, potením sa telo ochladzuje.

lorela
•
9. apr 2019

@dajulka01 Áno, s fóliou sa vypotíš, stratíš viac vody, ktorú si telo zase vypýta pocitom smädu. Výsledný efekt žiadny, akurát môžeš schytať kožné problémy, nejaký výsyp, ekzém a pod. A ešte aj posmech, ak by si sa náhodou odhodlala praktizovať to niekde vo fitku.

evittam
•
9. apr 2019

@dajulka01 Suhlas s uz napisanym. A ty si naozaj myslíš,ze ked sa viac spotis tak viac schudnes? Co ma potenie s tukom? Mas pocit ze potis tuk?

evinkakub
•
9. apr 2019

@dajulka01 to je to iste ako ked ides do sauny. Vypotis len vodu, ale tu nasledne telo vypyta naspäť... vysledok je 0.

katrin21
•
9. apr 2019

ak myslis to co sa predava s tym gelom folia, vraj fakt funguje, ale podstata je tam nie folia, ale tie pripravky, co sa nanasaju pod nu... folia samotna bez nich nic neurobi.

loldi2
•
9. apr 2019

@dajulka01 nešla by som do toho. Ako píšu chudneš keď zdravo ješ, hýbeš sa a tvoj kalorický príjem je nižší ako výdaj.

limetka37
•
9. apr 2019

@dajulka01 Akože skúsiť to môžeš, ale nemyslím si, že budeš vidieť výsledky. A rakovinu to určite nespôsobuje.

dajulka01
autor
•
9. apr 2019

Ďakujem, nejdem to praktizovať iba som sa pýtala, ja cvičím aj zdravo sa stravujem ale mne s azda ze nechudnem... A už ma to hnevá pretože nič na mne nevidieť a to mam výšku 173 a 66 kíl....

ninapat
•
9. apr 2019

Zmysel to podla mna absolutne nema, ak clovek chce schudnut tak kaloricky deficit je jedina cesta 😉

romiada
•
10. apr 2019

@dajulka01 ved to maš idealnu vahu. Aby bolo niečo viditeľne tak je podla mna dobre spevniť telo. .popracovať na ochabnutom svalstve, na krivkach 😉 potom budeš dobre vyzerať aj so 70 kilami pri tej vyške

lorela
•
10. apr 2019

@dajulka01 Pri dlhodobejšom chudnutí sa pomerne často stáva, že si telo zvykne aj na príjem, aj na výdaj a prestane reagovať - stagnuje. To sa teraz, podľa mňa, s tebou udialo.
V takomto prípade je vhodné niečo zmeniť, niečo doplniť. Pridať inú pohybovú aktivitu, resp. zmeniť doterajšiu, pridať nové jedlá do jedálnička a pod.
Alebo si dať na týždeň až 2 absolútnu pauzu od všetkého cvičenia a stravovacieho diétneho režimu.

erikamamo
•
10. apr 2019

ja ked som chodila behavat, tak som si davala taky pas ale nie foliu. pomahalo to, aspon teda som mala ten pocit.

harmona
•
10. apr 2019

@lorela asi tak ako pises, bolo by najlepsie to nejakopozmenit, ozvlastnit a to telo sa opat nastartuje a netreba skusat kadejake pokusy 🙂

bronik89
•
10. apr 2019

@erikamamo no však len aby to nebolo len o tom pocite, že sa telo torcha zapotí, fólia ostane mokrá a potom si človek myslí, že neviem ako pomáha pri chudnutí

lulila098
•
29. máj 2019

@piece ahoj. Ja som začala chudnúť tým ze sa snažím zdravšie stravovať ale trosku mam v tom chaos.

mogaa
•
29. máj 2019

@dajulka01 tuk nevypotíš🙂ak cvičíš - spaluješ.....telo vie tuk premeniť na zdroj energie - "strávi ho"tuk sa sám od seba nerozpustí, nevymočíš ho a ani nevylúčiš v stolici.....ak si v kalorickom deficite alebo cvičíš "na lačno" telo tuk strávi - premení ho na potrebnú energiu🙂

iwka_77
•
29. máj 2019

@lulila098 myslím, že toto je úplne normálne, že v tom máš chaos, to asi každý na začiatku. Pretože je to niečo nové, človek si najskôr musí nájsť systém, nájsť, čo telu vyhovuje, čo zvláda a zase naopak, čo nezvláda 🙂

kikulienka94
•
29. máj 2019

@dajulka01 prestaň cielene chudnúť a zameraj sa skôr na silové tréningy ( teda dvíhanie váh), na vyformovanie postavy. Podľa mňa máš váhu v pohode na svoju výšku

lulila098
•
29. máj 2019

@iwka_77 kamoške som písala co papám za celý deň a ona ze to je veeeelmi malo. A ja práveže niesom vôbec hladná.

lorela
•
29. máj 2019

@lulila098 Len pozor na príliš nízky príjem, časom by sa ti to mohlo vypomstiť. Vieš zhruba koľko kcal denne príjmeš?

lulila098
•
29. máj 2019

@lorela cca 1200

lorela
•
29. máj 2019

@lulila098 No, si tesne nad hranicou, pod ktorú by si už nemala ísť.
Na tvojom mieste by som trošku navýšila.

lulila098
•
29. máj 2019

@lorela píšem ss

iwka_77
•
4. jún 2019

@lulila098 musíš sa donútiť, radšej menej, častejšie a najmä kvalitné jedlá, také čo sa najmenej nejako upravujú 😉
Veľa zeleniny, kvalitného mäska, bielkovín 🙂