icon

Fotky - chudnutie a výsledky

jasmika
23. jan 2013

Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

Fotky - chudnutie a výsledky
monika837
18. sep 2013

klobuk dole 😵 vyzaras perfektne 😉 wau 😀

legantiss
18. sep 2013

Ani mne to nechutilo a tak isto ani káva, zelenina ALE teraz si to vychutnávam 😀 a hlavne keď vidím , že to má výsledky a som kúsok od cieľa tak musím vydržať 🙂

daniela40
19. sep 2013

@zuzanat psyllium je aj v tabletách 🙂

vitacalcin
19. sep 2013

@legantiss prosím ťa ako sa tí to podarilo, ja by som tiež chcela toľko schudnúť?

kukuc2
20. sep 2013

@legantiss neuveritelne.ze tri mesiace?aj ja chcem prosim.

legantiss
20. sep 2013

V podstate necelé 3 mesiace 😀 lebo 2 týždne som bola na dovolenke a 1 týždeň chorá na ATB kde mi váha stála. 😉 80% záleží na strave pokiaľ budete dodržiavať jesť každé 2 hodiny , neprejedať sa a hlavne aby ste dodržiavali doobeda ovocie, na obed kur. mäso a poobede už len zeleninu a rybu varenú vo vode alebo tuniaka vo vl. šťave tak schudne každá ! len žiadnu ryžu, zemiaky, sladkosti , cestoviny , pečivo... aspoň 1. mesiac . Ja sama si teraz na obed ku mäsu pridam 50g ryže alebo na raňajky 1ks ,,krackenbrot,, a kur. šunku ale som vyhodila banán. Ten jedálniček si môžete zostaviť aj sami stačí si niečo naštudovať o kcal. Ovocie som ale menila podľa toho čo bolo doma broskyne, nektarinky, slivky, melon, pomarančene, grep, banan, kivi. Jablká a hrušky nie. 😉

mimi000
20. sep 2013

@legantiss super. a čo ťa tak naštartovalo 🙂. Ja som tiež vo fáze chudnutia ale mne k tomu pomáhajú aj problémy ☹

legantiss
20. sep 2013

Asi to ma nastartovalo , ze velkost nohavic som mala 44 a to som mala problem si nejake kupit. Teraz mam 38 🙂 a tricka mam S 🙂

aktiz
20. sep 2013

Ja cvičím Jillien Michaels mesiac a tu sú moje miery: počiatočná váha 67,5 a teraz 65,5 prsia 103 teraz 101, pás 87 teraz 85, boky 97 teraz 96, stehná 57 teraz 55. Takže v podstate za mesiac cvičenia 30 day shre som schudla 2 kg a zo všade po 2 cm. Moj ciel je dostať sa pod 60 kg, potom si stanovým nový 🙂 Stravu som nejak nemenila, len sa snažím viac piť čistej vody. A rozmyšlam, že sa skúsim vzdať na nejaký čas toho pečiva, čo to so mnou urobí..

aktiz
20. sep 2013

@legantiss môžem sa spýtať...to pečivo, ryžu, cestoviny treba vynechať len počas chudnutia, či už na vždy. Ja si bez toho velmi jedlo predstaviť neviem. Eštre tak počas toho chudnutia, kým sa dostanem na tu váhu čo chcem. a potom by som to mohla začať jesť ? nezačnem zase priberať ?

momamo
20. sep 2013

AHOJTE🙂 Chcem sa k vam pridat, teda od rana sa k vam pridavam...Dnes som si uz povedala dost!!!! Mam 176 cm vysku a vahu 70kg☹ Mam 13m dcerku a moje brucho vyzera ako pred porodom dalsieho dietata, kazdi sa ma pyta otazky tipu Emka bude mat surodenca? Nemozem pomaly nosit ziadne tricka ani nic podobne lebo mi vsade trci brucho ..Zadok velky, stehna tiez, citim sa zle ..Nemozem si kupit veci ktore sa mi pacia ...DOST DOST !!!!
Prosim vas o rady, niesom zastancom diet, nakolko som jednu raz drzala a narobila som si len zbytocne problemy so zaludkom a travenim ...
Takze rano vstat dat si kavicku s mlieckom, ja nesladim tak s cukrom nemam problem, do obeda nejake ovocie, na obed nejake mäsko + polievka (mozem aj bravcovinu, divinu a hovädzinu)? kuracie mäso nemozes z duse, cez tehotenstvo sa mi zhnusilo a nemozem ho ani citit a na ryby tiez niesom ...Po obede nejaky jogurt plus ovocie a okolo 17. hodiny polievka alebo komlet jedlo co som mala na obed ...A dost..?? Samozrejme vypit 2-3 litre vody, co mi nerobi problem ....
Drzte palce, budem rada ked sa niekto ku mne pripoji a pomozeme si navzajom🙂

zonjushe
20. sep 2013

Baby, to vazne chcete schudnut 16kg za 3 mesiace?a myslite si, ze je to zdrave, normalne?lebo to urcite NIE JE!!!

momamo
20. sep 2013

@zonjushe tohto nazoru som aj ja ...Chcem schudnut tolko kolko to pojde a hlavne zdravo a pomaly ...Teraz mam tych 70kg ako som vyssie pisala a do leta chcem byt na 55kg ak to bude mozne 😀 😀

dana_l
20. sep 2013

@zonjushe pri vahach ktore nemaju vela nadbytocnych kg je to vela tych 16 kg. ale ak niekto ma aj 30 kg nadvahu a teraz zacne poriadne cvicit a zdravo sa stravovat tak tych 16 kg nie je az take nerealne cislo.

mondulka
21. sep 2013

Všetko sa sá keď sa chce moja malá má 14mesiačikov a ja som zatial schudla 24kg a pokračujem chcem 54kg a mám 167cm

momamo
21. sep 2013

@mondulka ako chudnes?

mondulka
21. sep 2013

Fitko plus upravená strava

mondulka
21. sep 2013

@momamo Fitko plus upravená strava

danuska24
21. sep 2013

@momamo 🙂 pridavam sa k Tebe 😉 . Ja mam momentalne tiez 70 (180 cm). Dufam ze do leta to dame 😀

danuska24
21. sep 2013

Dnes som si dala prvykrat vlakninu, nie je to az take strasne 😀

dianka1983
22. sep 2013

ahojte ja od zajtra začínam s dietnym planom od mikleho ževrj to pomohlo tým ktorý si ho kupili tak uvidim má dobre referencie 🙂

momamo
22. sep 2013

@dianka1983 aj ty si si ho kupovala, ci niekde stiahla?

dianka1983
22. sep 2013

@momamo ahoj kupila som si ho nakoniec aj ty ho mas?stravujes sa podla neho?

momamo
22. sep 2013

@dianka1983 Ahoj nie nekupila som si ho, ale tu na jednom fore, vyhodila baba komplet cely jedalnicek + cvicky ktore ma robit, zaplatila si to tak isto ako ty a casom prisla z inymi ludmi nato ze dava kazdemu to iste ... Nie ja podla toho nejdem, nechcem a nemusim ist do extremov co sa tyka stravy, nie je to zdrave ..Ja sa snazim schudnut prirozdene a hlavne tak aby som aj po tom mohla takto dlhodobo stravovat ..Klasika, rano kavicka nesladena (nikdy som nesladila ani kavu ani caje), do obede nejake ovocie alebo zeleninu alebo ovsene vlocky, na obed klasika polievka plus druhe jedno ale nie porcie na ake som bola naucena teraz, takze len polovicne, po obede kavicka plus nejakaky jogurt s ovocim a vecer teda iba do 17-18.00 hodiny druhe jedno co som mala z obedu alebo si nieco ine pripravym ...Samozrejme vypit 2-3 litre vody, co mne nerobi prolem a hlavne vylucit pecivo, bez ktoreho dokazem exisovat ...Vecer si zapnut Jullien na 20 min ..🙂

nae
22. sep 2013

@momamo ahoj, dovolím si napísať svoj názor, mám to aj podložené vlastnou skúsenosťou (a táto skúsenosť stále prebieha) 🙂
Základom je obmedziť sacharidy - všetky, tzn. aj zemiaky, ryžu, ovocie apod. Sacharidy konzumovať len dopoludnia, poobede ideálne už vobec, ani večer. Tuky až tak nevadia, ako práve cukry. Ja som sa veľmi ťažko vzdávala voňavého čerstvého pečiva, mňam, milujem hlavne biele pečivo, bagetky atď... ale vzdala som sa toho a naozaj to pomohlo. Čo sa týka tvojho jedálnička, tak keď si dávaš obed, tak si kľudne nalož porciu,ktorá ťa zasýti, ale nedávaj k tomu prílohu, ale zeleninu (či už len nakrájanú, alebo ako šalát).
Máš pravdu v tom, že človek musí zmenu prijať prirodzene a brať to už ako svoj životný štýl, nie ako diétu. Držím ti palce.
Ja som inak cvičila 3 mesiace Jillian, teraz dávam pauzu, ale budem cvičiť ďalej. Výsledky som videla tak po dvoch mesiacoch. Hlavne ma prestala bolieť chrbtica a telo spevnelo.

momamo
22. sep 2013

@nae 🙂 Dakujem🙂
Zabudla som dodat ze k pecivu obmedzit samozrejme aj zemiaky ...Ja si riesim obedy nieco ako delena strava, ked mam napr mäso tak vzdy k tomu si dam salat s paradajkou alebo podobne🙂 Zeleninu velmi lubim🙂
Dakujem za radu ze ovocie len do obeda🙂 Ale napr ked sa najem posledne medzi tou 17-18 hod tak napr o 20.. mozem zjest jedno jablko? Ja teda z pecivom nemam problem, nikdy som sa nejako po nom ,,nehadzala" 😀
Ja som isty cas Jullien cvicila ale potom som sa na vsetko vykaslala ale uz musim zacat 😉 Kolko si schudla ze tie 2 mesiace?

nae
22. sep 2013

@momamo Večer si daj radšej mrkvu 🙂 Ale samozrejme jablko ťa nezabije, ale je tam cukor (fruktóza). Keď som cvičila Jillian, tak som neschudla na váhe, ale brucho išlo trochu dole, spevnelo. Ale odkedy nejem pečivo a dávam si pozor na tie cukry, tak mám dole skoro 4 kg (za 2 mesiace). Ja sa nikam s tým chudnutím neponáhľam, stačí pomaly, ale isto a natrvalo 🙂

momamo
22. sep 2013

@nae tak tak, pomaly🙂 Pomaly dalej zajdeme 😀 Vidis mrkvicka ma vobec nenapadla, niektory vecer ,,zhresim" a nastruham si ju s jablckom 😉 Nho ja sa hlavne potrebujem brucha zbavit, moje brucho = hotova katastrofa 😀

katussska24
23. sep 2013

Mile dievcence, pridavam jeden chutny dietny receptik, ja som si dnes jemne vylepsila obycajnu mrkvovu polievocku.

Na oli.oleji oprazis cibulku, pridas 1/2mrkvy nastruhanu na hrubom struhadle, troska oprazis, aby pustila farbu, pridas mletu razcu, cier korenie, sol, 3-5kvapike sojovej omacky, mlety zazvor. pridas zvysok mrkvy (2-3) - ak chces sytejsiu verziu, tak + 1zemiak, troska sa to cele orestuje, zaleje vodou, povari...a otom uz len pomixuje a papa. skvele, syte, dietne !

manucao
24. sep 2013

@legantiss ahoj, smiem sa spytat co si robila ze sa ti tak podarilo schudnut??Ja mam teraz 68 kg a meriam 160 cm..POdarilo sa mi pred 6 r. schudnut s 90 dnovou dietou,a drzala som sa na vahe 60 kg dlho..az pred rokom som zacala naberat..vydala som sa..a zivot a manzel mi stale vravi, ze jemu sa pacia krv a mlieko...tak som papkala az som to vytiahla na 68..hruuuza..Vela veci som nemohla na seba ani obliect a uz som si povedala ze stop. Prestala som jest chlieb, biele pecivo a neveceriam...Trebalo by aj cvicit,ale to mozem max. doma brusaky..Dcerka nastupila do prveho rocnika do zakladnej skoly a neviem si predstavit, ze by som chodievala cca na dve hod. aj scestou do fitka..tak snad ta upravena strava a brusaky mi pomozu zhodit na 60 kg..viac nechcem..Dakujem