Fotky - chudnutie a výsledky
Ahojte maminky. Tém ohľadom chudnutia je tu už habadej.. Ale chcem založiť takú kde budeme vidieť aj konkrétne výsledky. Bolo by to potešujúce pre maminky ktoré už schudli. Tie ktoré chudnú by mali motiváciu. A tie ktoré ešte potrebujú zhodiť..tak ako ja... by mali motiváciu vydržať... Takže sem sa s fotkami... A aby som to začala tak pridávam svoje fotky. Prvá fotka je marec 2011, druhá máj 2012 a tretia august 2012. Chudnúť som začala v auguste 2011. Začala som z 75 kg, teraz mám 65-66 kg..ale ešte chcem potiahnuť na 60kg... 😀 Za tú prvú fotku sa hanbím... ale som to ja tiež... a už nikdy nechcem tak vyzerať....

@moncikova a čo jedávaš pri tejto diéte, viem ze bielkoviny ale nejake príklady ...
@forgiven prosim ta, kde by som nasla taky vzorovy jedalnicek? dakujem
@vitacalcin ahoj, musíš si ho zakúpiť....mňa vyšiel na 1mesiac 50e
@bombulka200 striedam rôzne druhy mäsa, ryby, ale sú tam aj také mňamky ako palacinky alebo ryžový nákyp 😉 a jedia sa aj prílohy v obmedzenom množstve, takže to nie je úplne bez sacharidov, našťastie 🙂
zatiaľ za necelé 4 týždne 6 kg dole - super 😵
baby aky mate nazor na pitie Caro s mliekom pocas chudnutia?
@moncikova jeej tak to je super držím palce nech sa darí aj nadalej 😵
@petusa5551 chudnutie zacina v hlave...musis silno verit a pojde to.drzim palce
@mayca20 Ďakujem, už 2 tyždne sa snažím a zatiaľ išlo dole 3,40 kg..... aj ja chcem sukničky, šatičky...to ma silnooooo motivuje....ak sa mi to podarí, potom hodím aj ja foto.... 🙂
@mayca20 môzem aj ja poprosit do IP? 😅
@bombulka200 jasne
@mayca20 ahoj, 1.týždeň pomaly za mnou, tak ako som vyššie písala, moja štartovacia váha bola 62,4kg; po dnešnom vážení je to 60,0kg 🙂. Neviem, či je to málo alebo veľa. Ale ja som každopádne happy a koniec koncov, musím sa úprimne priznať, sem -tam zhreším (dám si trocha coly zero, aj keď to nie je povolené...) 😉
Ahoj mohla by si aj mne napisat co si jedavala pekne ta prosim a inac pekny vykon gratuluje
@mayca20 super premena, si velmi pekna zenska, som videla aj tvoj album. podla mna ti tiez neuskodi nabrat par kg spat, vtedy si sa mi pacila najviac, ale ved to je o osobnom pocite a ak sa tak citis najlpepsie, tak je to super. alebo posilnovanim nabrat na svaloch, ale kazdopadne super si to zvladla 🙂 mozem aj ja poprosit ten jedalnicek, alebo link? kolko ta stal ten jedalnicek?? dakujem

@mayca20 mozes prosim aspon priblizne napisat co si jedavala? dakujem. ja potrebujem dat dole iba 4-5kg ale vsetko mam hlavne na bruchu a nedari sa mi :(